ay bayıldım ama ben becerebilirmiyim kiii???hazır yaptırsan 2 katı fiyat demii
özel mi bu dr sana böle diyo özellerin çoğunda yeni cihazlar var amma cd filan veriyolar aslında ama hastanede ilgilenmiyorlar fazla
merhaba kızlaar :)
Konuyla çok alakası olmayacak ama sizlere bir şey soracağım... Bebeğinizi karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Ben birkaç gündür oğlumu göbek deliğimin 4-5 parmak altında hissediyorum. Bir tuhaflık mı var acaba? çok aşağıda değil mi?
benim doktorumun makinası 3 boyutlu ultrasona da uygun çünkü ben ordayken bir hastası gelip tekrardan 3 boyutluya girmek istediğini söyledi...Ama başka gittiğim bir hastanedede cihaz bu şekilde değildi yinede ağırlığını söylemişti..tabi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde arada uçurum kadar fark vardı oda ayrı....canım bence bu doktorun tecrübesiyle alakalı bişe...bana göre
hımmm olabılır canım benım doktor öle çok büyük bişey değil yanı 35li yaşlarda falan...
3boyutlu ultrason da renklı oluyo benım bıldıgım 4 boyutludan farkı zaman mış galıba...3 boyutlu bikaç sn öncekı görüntüyü gösterıyomuş galıba...pekı senın muayene ücreti nekadar makınası ii ya dahamı pahalı:uhm:
hoşgeldın sehercimmmmerhaba kızlaar :)
Konuyla çok alakası olmayacak ama sizlere bir şey soracağım... Bebeğinizi karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Ben birkaç gündür oğlumu göbek deliğimin 4-5 parmak altında hissediyorum. Bir tuhaflık mı var acaba? çok aşağıda değil mi?
bi sorun varmı yokmu bilmiyorum ama bende aynı yerde hissediyorumm:bbo:
hoşgeldın sehercimmm
bence bi sorun yoktur canım hatta bu konu bugun biraz konuşuldu..bebegin duruşuyla ılgılı bişey benım de öle yerleri geniş istediği hareket edıyolar..bacakları aşagı duruyorsa yanı dık pozisyonda ondan öledır....
90 tl 15 günde bir alınıyor..sigortaya 60 tl..
kızlar c.tesi günü eminönüne gittik..bebek şekeri mazemeleri için fiyatlar çok uygundu
100 tane sade kesilmiş hazır tül 4tl
50 tane taşlı kesilmiş tül 5 tl
100 tane kendinden bağlamalı tül de 12 tl
biblo fiyatalarınada tanesi 40 kuruştan başlıyo bana pahalı geldi:)
kalpli çubuklar 12 tanesi 3 tl
emzikler 100 tanesi 15 tl
daha çok çeşit vardı ama fiyatlar hep bu şeklide
birde mevlüt şekeri koymak için küçük kutulardan aldım 50 tanesi 7.50 tl idi..
80 tane bebek şekeri yapmak için malzeme ve ve 50 tane aldığım kutu..şekerlerin içine koymak için aldığım lavanta 60 tl tuttu...ekte resimler var. Kendşm daha yapmadım yapınca resimlerini koyarımm.
kızlar hepinize iyi akşamlar bemim bu saatlerde mide bulantım ve baş ağrım da yoğun bir artış oluyor tek çözüm yolum uyumak....kendinize iyi bakın...
yani ayda 90*2=180 mı veriyonuz canım...bide senın konrtoller 15 günde birmı??çok sordum kusura bakmaaa:asigim:
canım bizim sigortamız yok şuan doktorda sağolsun eşimin akrabası..bizden sigortalıymışız gibi 60 tl aldırtıyor..onuda ayda 1 defa veriyoruz. tanıdık diye ayda 1 kez ödettiriyor..testlerdende %25 indirim yaptırıyor..Doktorum gerçekten çok iyi yani işini iyi yapıyor ona güvenim sonsuz....ama doğumu orda yapmıcam...çünkü çok pahalı...bize olan fiyat 3.000 tl artık gerisini sen düşün:)
3.000 tl yi oraya verene kadar 1.000 tl başka hastaneye veririm dedim ...2.000 tlde cebimize kalır...
ya bılmıyorum valla makınadanmı 2 boyutlu ultrason işte renklı falan değil...bana hep bu makınlar 20 den önce ölçmez dedi bende ınandımm işine gelmıyosa ben onu naparımmm aaa o kadar para veriyoz...bi agırlıgını ölçcek
sorma canım yaa dün akşam üzeri gittik hastaneye ölüp ölüp dirildim ama ultrasonda görünce içim rahatladı çok şükür :)) dediğin gibi şimdiden en ufak bişeyde deliriyoruz onlara bişey olacak diye Allah ım korusun meleklerimizi inşallahhhhhhh...konuştuk teyzesi bir daha yapmayacak :))ayy canım benım ne telaşlar yaşamışsınız....geçmiş olsun...bu sıpalar bizimle oynuyor resmen yaa....şimdiden dünyamız oldular bide dünyaya gelınce ne olur bılmıyom artık...konuşmuşun prensesınle bi daha yapmaz annesi
canım çok teşekkür ederimemsalll35 tatlım geçmiş olsun ya
sağol arkadaşımm geldi geçti şükür bu gün çok iyi maşallahh sık sık hissediyorum bu gün kızımı Allah a şükür. dediğin gibi hareketleri her zaman aynı olmuyor zamalarının büyük bir kısmını uyuyarak geçiyorlarmış kuzularımız ama o sancılar beni korkuttu birde oynamayınca telaş yaptım çokah cnm kıyamam bensana çok gelmiş geçmiş olsun ama şu an daha yeni ya bebişler hareketlerinin tutarsız olmaları çok normal ileriye doğru daha düzenli olucak annesi bnmde bazen kuduruyo tüm gün hiç durmuyo bazen çok seyrek hissediyorum daha çok minikler ondan sanırım
sağol bitanemmmm. inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimizi hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız. şimdiden oyuncu bunlar ama anneleri korkutuyorlar işte :))masallah canim bebislerimize
ayy canim cok gecmis olsun( insallah canim saglikla bi alsak kucagimiza.simdiden oyuncu oldular bak bizim yavrular:)
hemde nasıl korkuttu anlatamam canım. ama konuştuk hallettik sabah uzun uzun anlattım kızım bir daha böyle şeyler yapma diye sanki anladı canım yaa bu gün maşallah çok hareketli Allah a şükür.inşallah bir kez daha yaşamayız ne ben nede hiç birimiz Allah ım yaşatmasın.dediğin gibi Allah korusun hepimiz çok dikkatli olmalıyız çoğu gitti azı kaldı inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alalımcanım çok geçmiş olsun nasılda korkutmuş seni bıcır ya... neyse artık iyiseniz ve konuşup çözdüyseniz bidaha tekrarı olmaz işallah demekten başka alternatifimiz kalmıyo :)))) aman dikkat edelim kendimize kızlar aslında çok sağlam ve iyi gibi gözüksede herşey pamuk ipliğinde..... :CüvCüv::ecrin_bebek:
Allah razı olsun canımmm çok sağolEmsal gecmıs olsun canım
Geçmiş olsun Emsalcim. Baya korkutmuş seni bebişin
ılk kızımdan cok var ama ıstıyorumkı yenı dogacak kuzumda yenı gıysn
az once ıdılbaby nın sıtesıne baktım cok guzel seyler var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?