2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa senın gittigin hastane acıbadem bıde normal bi özel hastene falan değil yanı...şaşırdım ...eee senın bebişleri ölçmüyorlarsa benım bebişi hiç ölçmezler yanı...tek sorun benım doktorda değil yanı bizim ultrason makınasıda eskı bişey zaten yenı modellerden değil neyse bunlara şükredelim ozaman.saol canım cvp için..sen cinsiyetleri ne zaman ögrenceksın canım

Ya benim adet günüm gelince inanılmaz terliyorum böyle bi sıkıntı stres nasıl sinirli oluyorum özellikle eşimin her yaptığı batıyo niyeyse.

Merhaba Kızlar,

yine uzun bir süre yoktum umarım hepiniz iyisinizdir. Benim kızım da büyüyor yavaş yavaş.... haftaya kontrole gideceğiz ... çok özledim 1 ayı geçecek neredeyse...

idilbaby - 2008 Organik

arkadaşlar ben idilbaby sitesinde organik bölümünde ikinci fırfırlı takımı hastane çıkışı olarak aldım :)

canım internetten sipariş veriliyor mu o siteden? bir de kaça aldın?

Canım valla bilmiyorum ama bulamadım online sipariş ben internetten almadım bursaya gitmiştim annemlerin yanına 75 dedi tam takıma 60 a aldım içinde battaniyesi ve diğer herşeyi var işte toplam 10 parça. Yani biraz pahalı belki ama şimdi ilk giyeceği şey ya onu her zaman saklamak istiyorum üzerinden çıkardıktan sonra o yüzden napiim verdim valla ya :) Allahım inşallah giymesini nasip etsin.

ben kaçtım kızlar a.e.o iyi akşamlar

çok iyi etmişsin canım, sağlıkla güzellikle giyer inşallah. Aslında hiç de pahalı değil organik takımlar acaip pahalı ben de bakınıyorum ama 80 den aşağı bulamadım.. içim de elvermiyor yeni doğan bebeğe bilmediğim bir penyeyi giydirmek...

Yaaa demek ki iyi almışım çok sevindim bak şimdi :) bide içinde böyle %100 organik pamuktan yapılmıştır diye bi sertifikası çıktı o zaman daha çok sindi içime açıkçası. Şimdi kriz var ya gidip idil baby nin yerinden değilde böyle mağazalardan alınca indirim yapıyorlar. Bizim bursa da ny baby diye bi mağaza var oradan aldım ben mesela idil baby ile alakalı bi yerden değil yani.

civcivbebe.com da fena değilmiş.. ama herşey dünya pahası... ( ben çıkıyorum yemek yapacağım herkese iyi akşamlar...

Merhaba Seybay,
Çok şaşırdım valla acıbademin o şekilde olmasına ki dışardan ne kadar havalı bir hastane olarak duruyor. Benim eltimler bursada oturuyorlar hatta acıbademin giriş kapısının tam karşısında yeşil bir apartman var orda oturuyorlardı yeni taşındılar:))
Bu arada nasılsın? Nasıl bizim üçüz bebişler ?Daha cinsiyetleri belli değil di mi?

çok şükür bu gün iyiyim canım. eylül üm beni dün üzdü biraz biliyorsun ama akıllı benim kızım dinledi anneyi :)) bu gün iyi maşallah teyzesi Allah a şükür.

Çok sevindim canım aman iyi olun, allah tekrar göstermesin... Uslu kızımız bizim o Şeniz
O minnacık yanaklarından sıkıp öper onu teyzesi...

idilbaby - 2008 Organik

arkadaşlar ben idilbaby sitesinde organik bölümünde ikinci fırfırlı takımı hastane çıkışı olarak aldım :)

Canım çok güzelmiş, allah üstünde görmeyi nasip etsin inşallah bebişinin çok iyi almışsın fiyat olarak ta. Zaten normalleri bile 40-50TL...

Canım çok güzelmiş, allah üstünde görmeyi nasip etsin inşallah bebişinin çok iyi almışsın fiyat olarak ta. Zaten normalleri bile 40-50TL...[/QUOTE]

Amiiiin canım inşallah hepimize görmeyi nasip etsin Allah. Nisan annelerinden biri vardı doğurmayan bugün onunda doğum haberini aldılar ay ne güzel yaa bizimde ayımız gelse biz de tek tek dökülsek bebeklerimizi kucaklarımıza alsak. Yarabbim yaa çok kalmadı neyse :)

sabah sabah ağladım ya süper bir paylaşım canımm

Günaydın Bircancım ,
Dün okuduğumda benimde gözlerim doldu:)) Nasılsın bugün? Düne göre daha iyisin di mi canım? Poyraz nasıl?

bu gün iyim ya şükür canım. süt içiyorum şimdi poyrazımda iyi şükürler olsun bütün bebekler iyi olsun sağlıklı olsun ya pembeyi çok merak ettim dün girdimi ben görmedim

canım sen nasılsın? presesin nasıl?

günaydın eylül anneleri
Allah aldıklarımızı bebişlerimizin üzerinde görmeyi nasip etsin bende idil baby den beğendim onu alcam annemle bakarız
herkese güzel bir gün diliyorum çalışanlar için yoğun bir gün olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…