2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiz dün Nisacığımı gördüm uzun uzun kızımın burnu bana benziyor çok tatlı ama yüzünü sakladı çok nazlı narin olucak benim kızım :) 480 gr olmuş ama 4 gün geri dedi dr oda yumurtlama tarihinden kaynaklanıyormuş ayyy çok mutlu oldum sağlıklı beslenen annenin bebeğinin olması gerektiği kadar dedi eşimde bebeğimize iyi baktım diye öptü beni :)

iyi dileklerim için çok sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah güzel bir gün olsun. Bebekelrimiz sağlıklı olsun

dün kızıma çorap ve banyo havlusu aldım idil baby den çok güzel :) beyaz pembe ayıcık var kapşonunda :)

OHH YARASIN ÖPÜCÜK

NİSANI GÖRMÜŞSÜN TATALIM NE GÜSEL OHH SAĞLIĞIDA İYİYMİŞ ÇOK SEVİNDİM KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAH

Günaydın hanımlar umarım herkes iyidir bebişlerde iyidir :)) Buz gibi soğuk bir Ankara Sabahından herkese kocaman öpücükler ...

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben yine çok uyudum. Enerjimi aldım geldim :sm_cool:

Maşallah cnm bnm kızına. Çok şükür sevindim sağlığı yerindeymiş

off kızlar ne güzel uyuyorsunuz. benim o konuda sıkıntım var gece erken yatamıyorum. alışmısız 12 olmadan yatma nıyetıne gırmıyoruz. 12 de yatalım desek en az yarım saat alıyor. yatıncada yastık sohbetlerı uzuyor uyumam 1 :) sabahta 7:30 kalkıs. ancak bazı akşamlar yemekten sonra yarım saat sekerleme yapıyorum. haftasonları sıkı uyuyorum:)

Günaydın anneler bol sağlıklı ve neşeli bi gün olsun hepimize

sabah sabah ağladım ya süper bir paylaşım canımm
Gerçekten çok güzeldi,iş yerinde okumamak lazım bunları rahat rahat ağlanmıyooo

ya evet cnm sanırım birazda alışkanlıkla ilgili. Ben hamilelikten öncede böyle tavuk gibiydim sırnaşık şey en geç saat 10 da uyurdum. Hamileliğinde etkisi vardır heralde şimdi hele hiç kalkasım yok ya

harika valla. kızında senin gibi olurda inşallah rahat bebeklik gecirir

Canım bende senin gibi 12 olmadan uyuyamayanlardandım ama şimdi 10-11 düştü şimdi. Bi sürü bebek dergisi aldım erkenden yatıp onları okuyorum okurken de uyuya kalıyorum. Belki sende de işe yarar.

Kızlar pembe üzgün olduğu için artık sık sık aramıza katılmayacağını söylemişti. Arada belki gelir. ınşallah herşey yolunda gidicek ben inanıyorum. O tekrar gelicek aramıza

Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah.
Bizim geçen Cuma kontrolümüz vardı. Bebişim için iyi dedi doktorumuz. Ancak Pembenin bebişindeki durumun bir benzeri benim bebeğimde de var. Bebeğiminbeyninde kist gördü doktor bir önceki kontrolde. Sakın endişe etme geçecek bunlar dedi. Çok da soğuk kanlıydı. Neden oluyormuş falan diye de bir açıklama yapmadı. Bu gidişimizde küçülmüşlerdi. Pembeye özelden mesaj ettım ama henüz girmedi galiba siteye. Ben de hala tedirginim ama doktorum çok güven veriyor bana. ınşallah sağlıklı olur kuzucuğum. Ve tabiiki benimkiyle beraber herkesin kuzusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…