günaydın eylül anneleri
allah aldıklarımızı bebişlerimizin üzerinde görmeyi nasip etsin bende idil baby den beğendim onu alcam annemle bakarız
herkese güzel bir gün diliyorum çalışanlar için yoğun bir gün olmasın inşallah
günaydın canım nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiz dün Nisacığımı gördüm uzun uzun kızımın burnu bana benziyor çok tatlı ama yüzünü sakladı çok nazlı narin olucak benim kızım :) 480 gr olmuş ama 4 gün geri dedi dr oda yumurtlama tarihinden kaynaklanıyormuş ayyy çok mutlu oldum sağlıklı beslenen annenin bebeğinin olması gerektiği kadar dedi eşimde bebeğimize iyi baktım diye öptü beni :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiz dün Nisacığımı gördüm uzun uzun kızımın burnu bana benziyor çok tatlı ama yüzünü sakladı çok nazlı narin olucak benim kızım :) 480 gr olmuş ama 4 gün geri dedi dr oda yumurtlama tarihinden kaynaklanıyormuş ayyy çok mutlu oldum sağlıklı beslenen annenin bebeğinin olması gerektiği kadar dedi eşimde bebeğimize iyi baktım diye öptü beni :)
iyi dileklerim için çok sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallah güzel bir gün olsun. Bebekelrimiz sağlıklı olsun
günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben yine çok uyudum. Enerjimi aldım geldim :sm_cool:
Maşallah cnm bnm kızına. çok şükür sevindim sağlığı yerindeymiş
Günaydın hanımlar umarım herkes iyidir bebişlerde iyidir :)) Buz gibi soğuk bir Ankara Sabahından herkese kocaman öpücükler ...
günaydın tatlımm bende uyudum ama hala uykum çok biliyomusun? Doyamıyorum uykuya ben
Gerçekten çok güzeldi,iş yerinde okumamak lazım bunları rahat rahat ağlanmıyooosabah sabah ağladım ya süper bir paylaşım canımm
bu gün iyim ya şükür canım. süt içiyorum şimdi poyrazımda iyi şükürler olsun bütün bebekler iyi olsun sağlıklı olsun ya pembeyi çok merak ettim dün girdimi ben görmedim
Canım galiba dün girmedi bende çok baktım.
off kızlar ne güzel uyuyorsunuz. benim o konuda sıkıntım vargece erken yatamıyorum. alışmısız 12 olmadan yatma nıyetıne gırmıyoruz. 12 de yatalım desek en az yarım saat alıyor. yatıncada yastık sohbetlerı uzuyor uyumam 1 :) sabahta 7:30 kalkıs. ancak bazı akşamlar yemekten sonra yarım saat sekerleme yapıyorum. haftasonları sıkı uyuyorum:)
ya evet cnm sanırım birazda alışkanlıkla ilgili. Ben hamilelikten öncede böyle tavuk gibiydim sırnaşık şey en geç saat 10 da uyurdum. Hamileliğinde etkisi vardır heralde şimdi hele hiç kalkasım yok ya
off kızlar ne güzel uyuyorsunuz. benim o konuda sıkıntım vargece erken yatamıyorum. alışmısız 12 olmadan yatma nıyetıne gırmıyoruz. 12 de yatalım desek en az yarım saat alıyor. yatıncada yastık sohbetlerı uzuyor uyumam 1 :) sabahta 7:30 kalkıs. ancak bazı akşamlar yemekten sonra yarım saat sekerleme yapıyorum. haftasonları sıkı uyuyorum:)
valla bende doyamıyorum. Bıraksan uyurum öğlene kadar. Nolcak bizim bu halimiz?? :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?