off kızlar ne güzel uyuyorsunuz. benim o konuda sıkıntım vargece erken yatamıyorum. alışmısız 12 olmadan yatma nıyetıne gırmıyoruz. 12 de yatalım desek en az yarım saat alıyor. yatıncada yastık sohbetlerı uzuyor uyumam 1 :) sabahta 7:30 kalkıs. ancak bazı akşamlar yemekten sonra yarım saat sekerleme yapıyorum. haftasonları sıkı uyuyorum:)
Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah.
Bizim geçen Cuma kontrolümüz vardı. Bebişim için iyi dedi doktorumuz. Ancak Pembenin bebişindeki durumun bir benzeri benim bebeğimde de var. Bebeğiminbeyninde kist gördü doktor bir önceki kontrolde. Sakın endişe etme geçecek bunlar dedi. Çok da soğuk kanlıydı. Neden oluyormuş falan diye de bir açıklama yapmadı. Bu gidişimizde küçülmüşlerdi. Pembeye özelden mesaj ettım ama henüz girmedi galiba siteye. Ben de hala tedirginim ama doktorum çok güven veriyor bana. İnşallah sağlıklı olur kuzucuğum. Ve tabiiki benimkiyle beraber herkesin kuzusu.
Canım bende senin gibi 12 olmadan uyuyamayanlardandım ama şimdi 10-11 düştü şimdi. Bi sürü bebek dergisi aldım erkenden yatıp onları okuyorum okurken de uyuya kalıyorum. Belki sende de işe yarar.
Kızlar pembe üzgün olduğu için artık sık sık aramıza katılmayacağını söylemişti. Arada belki gelir. İnşallah herşey yolunda gidicek ben inanıyorum. O tekrar gelicek aramıza
Canım çok geçmiş olsun. Bu tip durumlar geçiciymiş bebeklerde. Benim doktorumda bizde olmamasına karşın açıklama yapmıştı. İlerde görürsek diye. Begüm arkadaşımızında oğlunda varmış. Ama 28. haftada geçmiş. Ben eminim senin bebişinde düzelicek. Zaten doktorunda kötü birşey olsaydı seni oyalamazdı boşu boşuna. Acil şifalar olsun inş. cnm bnm.
candy canım Allah seninde bebişine şifalar versin inşallah
herkeze teş.ederim en yakın zamanda sizde kuzucuklarınızı görürsünüz inşallah kızlar ben kızımı gördüm yaa cin gibi oldum ne uyku ne bişey :)
kızlar pembe girmicek mi en son dr gidicekti sonra noldu benim bir bilgim yok 28.hafta geçer demiştiler en son yanlış mı hatırlıyorum acaba
Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah.
Bizim geçen Cuma kontrolümüz vardı. Bebişim için iyi dedi doktorumuz. Ancak Pembenin bebişindeki durumun bir benzeri benim bebeğimde de var. Bebeğiminbeyninde kist gördü doktor bir önceki kontrolde. Sakın endişe etme geçecek bunlar dedi. Çok da soğuk kanlıydı. Neden oluyormuş falan diye de bir açıklama yapmadı. Bu gidişimizde küçülmüşlerdi. Pembeye özelden mesaj ettım ama henüz girmedi galiba siteye. Ben de hala tedirginim ama doktorum çok güven veriyor bana. İnşallah sağlıklı olur kuzucuğum. Ve tabiiki benimkiyle beraber herkesin kuzusu.
Canım sen içini ferah tut, bak dr. paniklememiş demek ki düzelecek.Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah.
Bende eşim gelmeden yatmayı sevmiyorum ama artık malesef o daha yatağa gelmeden uyumuş oluyorum. Dün akşam 9da eve geldik ben yüzsüz yüzsüz hadi yatalım dedimneler neler okuyorum:) yaa bizdeki alışkanlık esimle bırlıkte yataga gırmek. 3 yıldır boyle. oda zavallım erken yatsa uykusunu ıyıce dagıtıyo hiç uyuyamıyor:)
Canım sen içini ferah tut, bak dr. paniklememiş demek ki düzelecek.
Bende eşim gelmeden yatmayı sevmiyorum ama artık malesef o daha yatağa gelmeden uyumuş oluyorum. Dün akşam 9da eve geldik ben yüzsüz yüzsüz hadi yatalım dedimki 1-1:30 once yatmaz, baktım olmuyoo 1 saat onunla oturdum sonra dayanamadım çıktım odaya bi diiit sesi duydum benimki benim gitmemden istifade edip playstation'ı açtı...delikafadulden
canım üzülme bak geçiyormuş hem kötü bir şey olsaydı doktor söylerdi sakın sıkıntı yapma dua et. iyi kuzucuğun
Canım sen içini ferah tut, bak dr. paniklememiş demek ki düzelecek.
Candy5 canım geçmiş olsun dr güven geçicek demiş ve için rahat olsun canım artık dr lar çok açık konuşuyor kötüyse direk kötü iyise iyi diyorlar ve bukadar testler boşuna yapılmıyor canım onun için dr güven geçicek canım hayırlısıyla hepimiz kuzucuklarımızı alıcaz kucağımıza
Sevindim Bircancım iyi olduğuna, hergünümüz keşke böyle olsa...Evet pembe arkadaşımıza bende çok üzülüyorum ama eminim 28. haftadan sonra kaybolacak bir kist o.. Allah yardımcısı olsun inşallah. Aynı durum Candy'nin bebeğinde de mevcutmuş. Kıyamam ben onlara yaaa. Allah büyük Candy'cim biz dualarımızı eksik etmeyelim mutlaka kaybolacaktır ki zaten allaha şükür doktorunda aksi bir durum belirtmemiş.
Bu arada bişey daha söylüyecektim. Unutmuşum. Doktorum elma yiyomusun dedii. Ben de her çeşit meyve yiyorum olabildiğince dedim. Diğer meyvelerden ye ama günde bir tane elma ye mutlaka ilerde bebeği astım riskine karşı korur dedi. Ayrıca bağışıklık sisteminide güçlendiriyor diye biliyorum ben. Haberiniz olsun arkadaşlar.
Canım çok sağol. Yatmadan önce dua ediyorum hep iyi olsun sağlıklı olsun kucağımıza alacağımız günleride görelim diye.
Ben geçen hafta 20+6 iken doktora gittiğimde bebeğim 386 gr dı. Doktor normal demişti. Ben geceleri 3 kere wc ye çıkıyorum ama benim özel bir durumum var. Myomum var mesaneye baskı yapıyor. Normalde de sık çıkıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?