Canım çok sağol. Yatmadan önce dua ediyorum hep iyi olsun sağlıklı olsun kucağımıza alacağımız günleride görelim diye.
Ben geçen hafta 20+6 iken doktora gittiğimde bebeğim 386 gr dı. Doktor normal demişti. Ben geceleri 3 kere wc ye çıkıyorum ama benim özel bir durumum var. Myomum var mesaneye baskı yapıyor. Normalde de sık çıkıyorum zaten.
Canım sen içini ferah tut, bak dr. paniklememiş demek ki düzelecek.
Bende eşim gelmeden yatmayı sevmiyorum ama artık malesef o daha yatağa gelmeden uyumuş oluyorum. Dün akşam 9da eve geldik ben yüzsüz yüzsüz hadi yatalım dedimki 1-1:30 once yatmaz, baktım olmuyoo 1 saat onunla oturdum sonra dayanamadım çıktım odaya bi diiit sesi duydum benimki benim gitmemden istifade edip playstation'ı açtı...delikafadulden
günaydın millet herkese selam nasılsınız yiğenlerim nasıl_?????
gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil:cüvcüv:
candy5canim gecmis olsun doktoruna guvenmek cok guzel zaten bir cok bebekde olup geciyor kistler.
bebislerini goren arkadaslarinda gozu aydin ne guzel 1aylik enerjilerini almislardirrrrrrrrr:cüvcüv: Daha benim cokkkkkkkkk kuzucugumu gormeme:1no2:
bu arada bişey daha söylüyecektim. Unutmuşum. Doktorum elma yiyomusun dedii. Ben de her çeşit meyve yiyorum olabildiğince dedim. Diğer meyvelerden ye ama günde bir tane elma ye mutlaka ilerde bebeği astım riskine karşı korur dedi. Ayrıca bağışıklık sisteminide güçlendiriyor diye biliyorum ben. Haberiniz olsun arkadaşlar.
ewet canim elma kansizlik ve bagisiklik sistemi icin birebir ve muz bebegin dogdugunda boynunu daha cabuk tutabiliyormus:cüvcüv: Elmayi ac karna yemek daha iyiymis muzuda oglenleyin haberiniz olsunnnnnnnnn
iyi bebekler bizim yiğen nasıl sen nasılsın?
Sağol canım.gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil:CüvCüv:
candy5canim gecmis olsun doktoruna guvenmek cok guzel zaten bir cok bebekde olup geciyor kistler.
bebislerini goren arkadaslarinda gozu aydin ne guzel 1aylik enerjilerini almislardirrrrrrrrr:CüvCüv: daha benim cokkkkkkkkk kuzucugumu gormeme:1no2:
Amin canım hepimize.amin cnm.Allah sağlık versin evlatlarımıza inş.:1hug:
Dilekcim bebişin kilosu iyide benim kilolar aldı başını gidiyor. Doktorum ilk gördü beni direk sen şişmişsin dedi. Çok mu kilo aldın falan dedi. Hatta tartılırken yanımda durdu. İlk dört ay 2,5 kilo almıştım. Son bir ayda 3,5 almışım. Haklı yani adam. Sanırım hatam şu tatlı yemeye başladım. Kesmem lazım. Kilolar üzerine yapışıp kalır böyle gitme dedi.Amin canım inşallah. Anladım zaten çok sık tuvalete çıkmak iyi birşey diye biliyorum..
Maşallah bebişine de kilosu gayet iyi bencede.
ya ben muzun bebeğe pek yaralı olmadığını anneye kilo yaptığını duymuştum ama bilmiyordum bunu
ya ben muzun bebeğe pek yaralı olmadığını anneye kilo yaptığını duymuştum ama bilmiyordum bunu
hamdolsun cnm.ya bende salonda uyuyakalıyorum hep eşime seslen yatağa beraber gidelim diyom duymuyosun çağırıyom diyo ay kocamı özledim yaaaa..senağlama
yok çok faydalı cnm günde 1 adet ye sende
slm kizlar herkes iyi masallah
Muzun yarari varmis canim hatta kalsiyum bile varmis muzda.bende hergün 1 tane yiyorum.
Hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Eşim de aynı şeyleri söyledi. Kötü birşey olsa söylerdi doktor o neden saklasınki dedi. Ne bileyim yada ayrıntılı ultrason falan isterdi belki. Ne kadar hassas oluyoruz şu hamilelik döneminde. Olumlu şeylerin altında birşey aramıyoruzda hep olumsuzların üstüne gidiyoruz. Geçecek inşallah.
bilmiyordum artık yiyeyim bari 1 tane bebeğime
Evet haklısın canım hamilelikte çok hassas oluyoruz demekki dr detaylı ultrasyona bile gerek görmicek bişeymiş seninin ki iyi düşün herşey iyi olsun :)
Sadcım çok sevindim kızının iyi olduğuna kırkbir kere maşallah kilosuda çok güzel bizde
cmt günü gideceğimiz randevu günümüzü cumaya aldık. 1 mayıs muhtemelen tatil olacak diye ama tabi yine de işyerine bağlı. Bir önceki kontrolünde bebişin kaç gram çıkmıştı canım? Benimki muhtemelen yarım kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum zaten büyüdüğünü tuvalet ihtiyacımdan bile anlayabiliyorum dün gece uyumadan yani 40 dk. içerisinde falan 5 kez tuvalete kalktım:)) Bu durumu benim kadar sık yaşayan başka biri var mı acaba? Bu arada kızına aldıklarında hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş...
canim doktorum bana sabah ac karna elmayi oglenleyinde muzu onerdi.ben yiyorum walla bebisime dogdukdan sonrada yarari varmisssssssss:CüvCüv: ayyyyyyyyyyyyyy kiz az kalmis poyraz pasayi gormene ben 15mayisda gidicem sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrgamyoncuiremsu
BENDE EŞİMDNE AYRI YATINCA ONUN GELDİĞİNİ BİLE HATIRLAMIYORUM SONRA GECE HUZURSUZ OLUYORUM KÖTÜ RÜYALAR GÖRÜYORUM. O YÜZDEN TV KARŞISINDA ŞEKERLEME YAPIYORUM SONRA EŞİM UYANDIRIYOR YATAĞIMIZA GİDİYORUZ UYKUM KIRILIYOR AMA OLSUN EŞİMİ KOKLAYA ÖPE UYUYORUM:asigim:
Sağol canım.
Amin canım hepimize.
Dilekcim bebişin kilosu iyide benim kilolar aldı başını gidiyor. Doktorum ilk gördü beni direk sen şişmişsin dedi. Çok mu kilo aldın falan dedi. Hatta tartılırken yanımda durdu. İlk dört ay 2,5 kilo almıştım. Son bir ayda 3,5 almışım. Haklı yani adam. Sanırım hatam şu tatlı yemeye başladım. Kesmem lazım. Kilolar üzerine yapışıp kalır böyle gitme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?