2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inşallah. Anladım zaten çok sık tuvalete çıkmak iyi birşey diye biliyorum..
Maşallah bebişine de kilosu gayet iyi bencede.

BENDE EŞİMDNE AYRI YATINCA ONUN GELDİĞİNİ BİLE HATIRLAMIYORUM SONRA GECE HUZURSUZ OLUYORUM KÖTÜ RÜYALAR GÖRÜYORUM. O YÜZDEN TV KARŞISINDA ŞEKERLEME YAPIYORUM SONRA EŞİM UYANDIRIYOR YATAĞIMIZA GİDİYORUZ UYKUM KIRILIYOR AMA OLSUN EŞİMİ KOKLAYA ÖPE UYUYORUM:asigim:

naber tatlım bende bebeğimi görsem 4 mayısta gidicem az kaldı ama

evet canım bende günde 1 elma yiyorum yeşil elmada yiyorum gerçia rtık kırmızılar kötü yeşiller sert ve güzel tavsiye ederim

ewet canim elma kansizlik ve bagisiklik sistemi icin birebir ve muz bebegin dogdugunda boynunu daha cabuk tutabiliyormus:cüvcüv: Elmayi ac karna yemek daha iyiymis muzuda oglenleyin haberiniz olsunnnnnnnnn

ya ben muzun bebeğe pek yaralı olmadığını anneye kilo yaptığını duymuştum ama bilmiyordum bunu

Sağol canım.
amin cnm.Allah sağlık versin evlatlarımıza inş.:1hug:
Amin canım hepimize.
Amin canım inşallah. Anladım zaten çok sık tuvalete çıkmak iyi birşey diye biliyorum..
Maşallah bebişine de kilosu gayet iyi bencede.
Dilekcim bebişin kilosu iyide benim kilolar aldı başını gidiyor. Doktorum ilk gördü beni direk sen şişmişsin dedi. Çok mu kilo aldın falan dedi. Hatta tartılırken yanımda durdu. İlk dört ay 2,5 kilo almıştım. Son bir ayda 3,5 almışım. Haklı yani adam. Sanırım hatam şu tatlı yemeye başladım. Kesmem lazım. Kilolar üzerine yapışıp kalır böyle gitme dedi.

ya ben muzun bebeğe pek yaralı olmadığını anneye kilo yaptığını duymuştum ama bilmiyordum bunu

canim doktorum bana sabah ac karna elmayi oglenleyinde muzu onerdi.ben yiyorum walla bebisime dogdukdan sonrada yarari varmisssssssss:CüvCüv: ayyyyyyyyyyyyyy kiz az kalmis poyraz pasayi gormene ben 15mayisda gidicem sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrgamyoncuiremsu

benim randevumda yarin..iple cekiyorum batu mu görcem diyeee...zaman gecmiyo cok heycanliyim cok özledim onu yaaaa...bide simdi nasil oynuyo teyzeleri bi görseniz:)göbegim hareketlendi resmen.ilk basta korkmustum erken degilmi diye ama dr.zayif oldugun icin hissediyosun dedi. acayip bise yaa:))))

Evet haklısın canım hamilelikte çok hassas oluyoruz demekki dr detaylı ultrasyona bile gerek görmicek bişeymiş seninin ki iyi düşün herşey iyi olsun :)

Sadcım çok sevindim kızının iyi olduğuna kırkbir kere maşallah kilosuda çok güzel bizde
cmt günü gideceğimiz randevu günümüzü cumaya aldık. 1 mayıs muhtemelen tatil olacak diye ama tabi yine de işyerine bağlı. Bir önceki kontrolünde bebişin kaç gram çıkmıştı canım? Benimki muhtemelen yarım kiloya yaklaşmıştır diye düşünüyorum zaten büyüdüğünü tuvalet ihtiyacımdan bile anlayabiliyorum dün gece uyumadan yani 40 dk. içerisinde falan 5 kez tuvalete kalktım:)) Bu durumu benim kadar sık yaşayan başka biri var mı acaba? Bu arada kızına aldıklarında hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş...[/QUOTE]

canım biz de az önce aradık dr bu hafta burda yokmuş canım haftaya pazartesi gelicekmiş ama ben 9 Mayısa aldım ozaman gidicez dr canım yanı 2 hafta sonra görcez bebeğimizi tekrar

bilmiyordum artık yiyeyim bari 1 tane bebeğime

canım 2 günde bir tane yemek daha iyimiş bilginiz olsun wc konusunda sorun yaşamayalım diye bebek içinde çok sağlıklıymış

canım biz de az önce aradık dr bu hafta burda yokmuş canım haftaya pazartesi gelicekmiş ama ben 9 Mayısa aldım ozaman gidicez dr canım yanı 2 hafta sonra görcez bebeğimizi tekrar

canım 2 günde bir tane yemek daha iyimiş bilginiz olsun wc konusunda sorun yaşamayalım diye bebek içinde çok sağlıklıymış[/QUOTE]

canim wc konusunda bende ayniyim.ikidebir tuvalette tasiniyorum:) ee büyüyo yavrucaklar

bende 11:30 da açıkmış oluyorum bu yüzden bir elma yiyorum

Bende aynı şekilde canım çoğu zaman koltukta yani eşimin yanında uyuyorum sonra o beni kaldırıyor yatağımıza birlikte gidiyoruz...

Evet canım sen dikkat et kilolarına çünkü her şekilde hem sana hem bebeğe zararlı...
Tatlı yemenin bebeğe hiçbir faydası dokunmuyor olabildiğince azalt bence. Bende 4. ayıma kadar hiç kilo almadım geçen kontrolden beri (yani 1 aydır) sadece 2,5 falan almışımdır en çok. O bile bana fazla geldi de üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…