bugun akşam bir aksilik çıkmazsa oğlumu 4 boyutlu gorcem:) kızlar benım oglum hafıf ekşimsi seyler yıyınce çok oynuyor:) tatlıya karsı tepkısız:) kızmı dıyorum acaba:):)
Kızlar facebookta grubunda tuğba isimli biri daha var o kim? Ben ekledim ama mutlaka aramızdandır diye umarım tanımadığım birini eklememişimdir.
yume bende senı dilekten buldum canım ekledım umarm dogru kişiyi eklemişimdir ...
kızlar benide ekleyin 2009 annelerine de attım kabul edin
benimde dr aşıyla ilgili bişey istemedi
kızlar detaylı ultrasyonda resimlerini de cd verdi kızım bana benziyor :)
Slm kızlar tetenoz aşısından bahsetmişsiniz bende 18 haftalık oldum yaptırmadım hala sizce ne zaman yaptırım geç kaldımmı ben tam 20 haftalıkken yaptırım diyom farkedermi
sağol canım, rahatladım accık, yok bana suya değmicek filan demediler :sm_confused:
oohh maşallah, yırttın desene :dance:
Allahtan bebeğim aynı, ne sessiz nede hareketli
ne biliim içerde bi can daha olunca tedirgin oluyor insan
iyiyiz canım Allah çok şükür
bizde canım özledik
kızlar bu arada kızımıza Almina adını koyacağız Mina dağında açan kırmızı çiçek ve prenses anlamlarında :ecrin_bebek:
Kızlar merhabalar herkese. Facebook ta beni de ekler misiniz? Hatice Kübra Ölmez
Tuğba benim dilekciğim :) Bu arada liste için teşekkür ederim :)
ismiyle yaşasın denizcimm
çok güzel canım gerçekten..adıyla yaşasın kızın...
gamma kıznın ismi çok güzelmiş, maşallah
hayırlı olsun ismi inşallah
msms benim kızda ben tatlı yiyince oynayıp duruyor :)))))
Canım maşallah kızına sanırım o aradığım kişi sensin:))) Öyleyse çok güzel bir kızın olacak... CD çok iyi oluyor gerçekten insan özledikçe açıp açıp izliyor...
Canım bende 20. haftam dolunca yaptırdım.
Evet canım yaaa yırttım valla köpeğin ısırması ilk kez işime yaradı:))) Ki o zamanlar ne acılar çekmiştim...
Canım çok güzel ismi adıyla birlikte sağlıklı, mutlu ve sevgi dolu bir yaşam sürsün inş.
Ekledim canım seni.
selam annişler nasılsınız sabahdan dersim vardı anca girebildim foruma umarım herkes iyidir
kızlar açıldı mı eylül anneleri facebookta
merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...
Sağol canım yaa karıştırmışım kusura bakma bende seni sad sanmıştım:)))
Artık hiç unutmam bebişini benim gibi aşağılarda hisseden arkadaşım):))
selam kızlar..bende facedeyim birkaç arkadaşımı ekledim..umarım herkez iyidir..bende el uyuşması oluyor kızlar ya..hamilelikte sinir sıkışmasından olurmuş..gece uykudan uyanıyorum..şu an bile uyuşuk..aranızda benim gibi olan varmı..
maşallah hepiniz facebooka üyesiniz, bir ben değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?