2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugun akşam bir aksilik çıkmazsa oğlumu 4 boyutlu gorcem:) kızlar benım oglum hafıf ekşimsi seyler yıyınce çok oynuyor:) tatlıya karsı tepkısız:) kızmı dıyorum acaba:):)

hayırlı haberler ile gel canım bakalım ogluşun kıme benzıyoo..ne güzel ya bende oglumu renklı görmek istiyorumm..valla senınkı kızsa burdakı herkesınkı kızdır sana 3dr da kız dedi bize bi dr:roflol:

merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...

kızlar benide ekleyin 2009 annelerine de attım kabul edin

benimde dr aşıyla ilgili bişey istemedi

kızlar detaylı ultrasyonda resimlerini de cd verdi kızım bana benziyor :)

Canım maşallah kızına sanırım o aradığım kişi sensin:))) Öyleyse çok güzel bir kızın olacak... CD çok iyi oluyor gerçekten insan özledikçe açıp açıp izliyor...

Slm kızlar tetenoz aşısından bahsetmişsiniz bende 18 haftalık oldum yaptırmadım hala sizce ne zaman yaptırım geç kaldımmı ben tam 20 haftalıkken yaptırım diyom farkedermi

Canım bende 20. haftam dolunca yaptırdım.

Evet canım yaaa yırttım valla köpeğin ısırması ilk kez işime yaradı:))) Ki o zamanlar ne acılar çekmiştim...

iyiyiz canım Allah çok şükür
bizde canım özledik
kızlar bu arada kızımıza Almina adını koyacağız Mina dağında açan kırmızı çiçek ve prenses anlamlarında :ecrin_bebek:

Canım çok güzel ismi adıyla birlikte sağlıklı, mutlu ve sevgi dolu bir yaşam sürsün inş.

Kızlar merhabalar herkese. Facebook ta beni de ekler misiniz? Hatice Kübra Ölmez

Ekledim canım seni.

ismiyle yaşasın denizcimm

çok güzel canım gerçekten..adıyla yaşasın kızın...

gamma kıznın ismi çok güzelmiş, maşallah
hayırlı olsun ismi inşallah

msms benim kızda ben tatlı yiyince oynayıp duruyor :)))))

teşekkür ederiz teyzeleri hep birlikte inşallah sağlıklı mutlu bir ömür sürsün bebişlerimiz

selam kızlar..bende facedeyim birkaç arkadaşımı ekledim..umarım herkez iyidir..bende el uyuşması oluyor kızlar ya..hamilelikte sinir sıkışmasından olurmuş..gece uykudan uyanıyorum..şu an bile uyuşuk..aranızda benim gibi olan varmı..

merhaba kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...

hoşgeldın canım biz ii yiz senın yavrucuklar nasıl...şuan herkes facebookta bırıbırını eklıyor...eylül anneleri diye grup açtık ordada sende

bende güneş için dermalogica 25 faktör yüz kremini kullanıyorum hemde kapatıcı özelliği var hafif bi rengi var kendinden doktor önermişti hamilelik lekeleri için fiyatını hatırlayamadım ama tuzluydu acık

ben çıkıyorum kızlar, size bol muhabbetler
bende eltiyle muhabbet etcem, aşağı çağırdı beni
öptüm herbirinizi çifter çifter

bendede oluyor canım...benım önceden olurdu zaten o yüzden pek aldırış etmedım...azcık sınırlıyımdırde sıkılınca oluyodu

kızlar maalesef ben ckmak zorundayım bırakıpta hiç gidesim yok ama geç bile kalıyorumm....facebook a ekleyenler benıde eklesın gülcan olan benımmm..öptüm hepniziŞeniz

akşam ne oldu biliyomusunuz kızlar bi tanıdığa bebk tebriğine gittik oğlan bebişti sevdim biraz kucağıma aldımm benim oğlan nasıl tekmeler attı nasıl tuhaf duydular yaşadım kıskandı galiba oğluşum annesini Allah ım neler kadir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…