kızlar ikinizi de ekledim, gruba da katılma isteği gönderdim :CüvCüv:
Arkadaşlar benim 22. haftam yarın doluyor ve doktor benden aşı falan istemedi. Varmı başka istenmeyen benim dışımda hayallah?? Gidince hatırlatsam mı acaba.
Günaydın kızlar valla ben ancak kalktım yataktan.. Dün bi fena oldum eczaneye tansiyonumu ölçtürdüm gidip 7-4 çıktı. Adam suratıma sen nasıl ayaktasın der gibi baktı. Bende korktum doktorumu aradım cepten. Korkma panik yapma bu haftalarda olur. Bol bol tuzlu ve tatlı sıvı tüket ayran limonata iç düzelir. Yatıp ayaklarını kaldır dinlen dedi. Bunu başınıza gelirse aklınızda olsun diye paylaşıyorum :) Tabii inşallah Allah yaşatmasın.
Dilekciğim benide listeye koyar mısın benimde kısım olcak inşallah teyzesi bizide unutmayın yaaa.
Arkadaşlar benim 22. haftam yarın doluyor ve doktor benden aşı falan istemedi. Varmı başka istenmeyen benim dışımda hayallah?? Gidince hatırlatsam mı acaba.
geçmiş olsun eslem ama aşı öle oluyor maalesef yan etkısı falan yoktur için rahat olsun....benım bıldıgım birde aşı yerıne 3 gün su deymıcek.söledilermı size böle bişey..
Yok canım bende çok korkmuştum enfeksiyon mu kaptı acaba falan diye ama 4 gün sonra birşeyi kalmadı. Benim 2.si yapılmayacak ben daha 1,5 sene önce tetanoz olduğum için ama açıkcası yapılacak olsaydı bende senin gibi teredütte kalırdım. Çünkü o 4 gün boyunca bebeğimde çok sessizdi ve beni çok korkuttu.
kızlar benide ekleyin 2009 annelerine de attım kabul edin
benimde dr aşıyla ilgili bişey istemedi
kızlar detaylı ultrasyonda resimlerini de cd verdi kızım bana benziyor :)
iyiyiz canım Allah çok şükürhoşgeldın biz iii yiz canım sen nasılsın prensesın nasılll
iyizzzzzzzzzz özledik sizi çokkkkkkk
iyiyiz canım Allah çok şükür
bizde canım özledik
kızlar bu arada kızımıza Almina adını koyacağız Mina dağında açan kırmızı çiçek ve prenses anlamlarında :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?