2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun. Neden böyle oldu acaba? Doktoruna sordunmu?

Canım endişelenecek bir durum yok aynı durumu bende yaşadım hemde nerdeyse 4 gün boyunca çektim.

kızlar tek tek eklemek zor olacak, beni de ekleyin diycem ama profilim aramalara kapalı... Bir grup açın hepimiz oraya üye olalım, ordan görüşürüz...

canım grup kurduk 2009 Eylül Anneleri yaz facebooka.... oradan ekleriz birbirimizi... ama kapalı bir grup kurdum, yani sadece bizbize olacak kk olarak... isterseniz grubu açıyım ne dersiniz. yani benim onayım olmadan kimse bizim yazışmalarımızı ve yüklediğimiz fotoları göremicek, açık olursa herkes görebilir, ne dersiniz.......

kızlar tek tek eklemek zor olacak, beni de ekleyin diycem ama profilim aramalara kapalı... Bir grup açın hepimiz oraya üye olalım, ordan görüşürüz...

canım sen beni ekle ben sana grup daveti gönderiyim. gülay altıntaş yanpar......

Canım benimkide kapalı o nedenle ben kendime formaliteden bir profil açmıştım arkadaşlarımı yönlendirmek için sen bu profile arkadaş teklifi gönder ben kendi asıl profilimden seni bulup eklerim canım Ayla Dicle Akman

Canım geçmiş olsun. Neden böyle oldu acaba? Doktoruna sordunmu?

yok canım sormadım, doktora pazartesi günü gitcez, o zaman söylerim

Canım endişelenecek bir durum yok aynı durumu bende yaşadım hemde nerdeyse 4 gün boyunca çektim.

ne biliim dilek yaa, taş gibi olmuş kolum, yan etki filan etmez dimi?
birde 1 ay sonra tekrar vurcaklar, yine aynı olur diye vurdurmaya çekiniyorum şimdiden :çok üzgünüm:

selam annişler nasılsınız sabahdan dersim vardı anca girebildim foruma umarım herkes iyidir

canım sen beni ekle ben sana grup daveti gönderiyim. gülay altıntaş yanpar......

kızlar ikinizi de ekledim, gruba da katılma isteği gönderdim :CüvCüv:

geçmiş olsun eslem ama aşı öle oluyor maalesef yan etkısı falan yoktur için rahat olsun....benım bıldıgım birde aşı yerıne 3 gün su deymıcek.söledilermı size böle bişey..

Yok canım bende çok korkmuştum enfeksiyon mu kaptı acaba falan diye ama 4 gün sonra birşeyi kalmadı. Benim 2.si yapılmayacak ben daha 1,5 sene önce tetanoz olduğum için ama açıkcası yapılacak olsaydı bende senin gibi teredütte kalırdım. Çünkü o 4 gün boyunca bebeğimde çok sessizdi ve beni çok korkuttu.

Günaydın kızlar valla ben ancak kalktım yataktan.. Dün bi fena oldum eczaneye tansiyonumu ölçtürdüm gidip 7-4 çıktı. Adam suratıma sen nasıl ayaktasın der gibi baktı. Bende korktum doktorumu aradım cepten. Korkma panik yapma bu haftalarda olur. Bol bol tuzlu ve tatlı sıvı tüket ayran limonata iç düzelir. Yatıp ayaklarını kaldır dinlen dedi. Bunu başınıza gelirse aklınızda olsun diye paylaşıyorum :) Tabii inşallah Allah yaşatmasın.

Dilekciğim benide listeye koyar mısın benimde kısım olcak inşallah teyzesi bizide unutmayın yaaa.

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Arkadaşlar benim 22. haftam yarın doluyor ve doktor benden aşı falan istemedi. Varmı başka istenmeyen benim dışımda hayallah?? Gidince hatırlatsam mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…