selam annişler
nasılsınız?
gördüğüm kadarıyla maşallahınız var
benim tetanoz aşısı vurulan yerim şişti, taş gibi oldu, iğne yeride iyice kızardı etrafıyla
bir benim galiba bu aşıdan muzdarip(
Canım ben seni ekledim ama acaba yanlış bir kişiyi falan mı ekledim kaydirigubbakcemile3
Neyse Bircanın arkadaşlarına bakayım birde.
selam annişler
nasılsınız?
benim tetanoz aşısı vurulan yerim şişti, taş gibi oldu, iğne yeride iyice kızardı etrafıyla
kızlar tek tek eklemek zor olacak, beni de ekleyin diycem ama profilim aramalara kapalı... Bir grup açın hepimiz oraya üye olalım, ordan görüşürüz...
kızlar tek tek eklemek zor olacak, beni de ekleyin diycem ama profilim aramalara kapalı... Bir grup açın hepimiz oraya üye olalım, ordan görüşürüz...
bizimde öle valla şikayetmi etsek ne????
Kötükedihüso
Canım geçmiş olsun. Neden böyle oldu acaba? Doktoruna sordunmu?
Canım endişelenecek bir durum yok aynı durumu bende yaşadım hemde nerdeyse 4 gün boyunca çektim.
canım grup kurduk 2009 Eylül Anneleri yaz facebooka.... oradan ekleriz birbirimizi... ama kapalı bir grup kurdum, yani sadece bizbize olacak kk olarak... isterseniz grubu açıyım ne dersiniz. yani benim onayım olmadan kimse bizim yazışmalarımızı ve yüklediğimiz fotoları göremicek, açık olursa herkes görebilir, ne dersiniz.......
canım sen beni ekle ben sana grup daveti gönderiyim. gülay altıntaş yanpar......
Canım benimkide kapalı o nedenle ben kendime formaliteden bir profil açmıştım arkadaşlarımı yönlendirmek için sen bu profile arkadaş teklifi gönder ben kendi asıl profilimden seni bulup eklerim canım Ayla Dicle Akman
selam annişler
nasılsınız?
yok canım sormadım, doktora pazartesi günü gitcez, o zaman söylerim
ne biliim dilek yaa, taş gibi olmuş kolum, yan etki filan etmez dimi?
birde 1 ay sonra tekrar vurcaklar, yine aynı olur diye vurdurmaya çekiniyorum şimdiden :çok üzgünüm:
selam annişler nasılsınız sabahdan dersim vardı anca girebildim foruma umarım herkes iyidir
Günaydın kızlar valla ben ancak kalktım yataktan.. Dün bi fena oldum eczaneye tansiyonumu ölçtürdüm gidip 7-4 çıktı. Adam suratıma sen nasıl ayaktasın der gibi baktı. Bende korktum doktorumu aradım cepten. Korkma panik yapma bu haftalarda olur. Bol bol tuzlu ve tatlı sıvı tüket ayran limonata iç düzelir. Yatıp ayaklarını kaldır dinlen dedi. Bunu başınıza gelirse aklınızda olsun diye paylaşıyorum :) Tabii inşallah Allah yaşatmasın.
Dilekciğim benide listeye koyar mısın benimde kısım olcak inşallah teyzesi bizide unutmayın yaaa.
Yok canım bende çok korkmuştum enfeksiyon mu kaptı acaba falan diye ama 4 gün sonra birşeyi kalmadı. Benim 2.si yapılmayacak ben daha 1,5 sene önce tetanoz olduğum için ama açıkcası yapılacak olsaydı bende senin gibi teredütte kalırdım. Çünkü o 4 gün boyunca bebeğimde çok sessizdi ve beni çok korkuttu.
selam annişler nasılsınız sabahdan dersim vardı anca girebildim foruma umarım herkes iyidir
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?