2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa kızlar nefes darlığı oluyoo mu sizde??

hemde nasıl canım yaaaa ama yeni değil uzun zamandır var sadece şimdi daha çok arttı
sıcak beni daha kötü yapıyor geceleri klimayı açıyorum salonda yatıyorum
aksi oldugunda gece boğuluyorum sanıyorum Allah ım yardımcımız olsun

yok tatlım yaa sabah kalktım yarım saat geçmedi başladı yani daha hiç bişey yapmadan
eşimde bende çok şaşırdık niye böyle oldu diye normalde dediğin gibi yoruldugumda çok olurdu birde çok sıcak olunca ama bu gün durup dururken başladı hayatım
gün boyuda artarak devam etti ama inat ettim çıktım dışarıya

candy maşallah canım göbüşte kapı süsünde çok güzel :)
özgemmmm nasılsın canımcım?

Çok teşekkürler kızlar. Benim bebişin maalesef bir odası yok. Park yatak aldık ve şifonyer yaptırdık sadece. Yatağı da yatak odamda duracak. Onları da hazır ettik bir ara resimlerini koyarım. Sanırım onunla ilgili ayrı bir topik açılmıştı.Ayfersmu seninde bardaklar güzel olmuş canım. Valla bizde lohusa şerbetinden anlayan yok. Hazırları da oluyormuş. Onlarla ilgili bir bilgin var mı?
ayfercim bu şerbet bardakları nı sadece eve düşünüyorumm hastaneye geliceklere sadece çikolata tutarızz kolanya...:kedi:

eee seninki erkek şekercim erkek kuvveti var onda maşallahh :))))
benim kızım narin nazik ondan sadece ben hissediyorum
birde babamız çok dikkatli dinler kızını :)))
Benim oğluş da kuvvetlendi iyice. Oynayınca karnımkomple çalkalanıyor sanki... Ama annesinin hiç canını acıtmıyor kuzucuğum.

amann el değilmi işte benimkide aynı daha bişeyini görmedik zaten benim annem babam yok ama kaynanamdanda bişey gelmedi anca soryor ne eksik ne lazım
alacaksan al yapacaksan yap ne soruyon bir sürü çocuk büyütmüşsün bilmiyonmu
birde bana oda alma yapma diye akıl veriyo sanki benim 10. çocugumda
yani anlayacağın tatlım ben iki taraftanda yanlızım keşke annem olsaydı da bana uzak olsaydı varlığı yeterdi ama kader işte
hiçç takma sende Allah a sığın kaynanadan bişey beklemek hata :)))

desene benim oğlan anası gibi asabi senin kız anası gibi narin :)

bilmem ama babamız sürekli dua ediyor sana benzemesin huyu diye :))
sandıgın gibi narin nazik değilim çoğu zaman
eşim sen çok sinirli ve kincisin kızımıda kendine benzetme diye dualar ediyor
belkide ondsn kızım şimdi sakin ama bazen sıkı vuruyor kuzum maşallahh
sağ tarafıma yatıyorum pıt pıt vuruyor kalk der gibi ben kalkmayınca
donkk diye bir yapıştırıyor Allah diyip fırlıyorum yerimden tamam kızım tamam kızma
annen kurban olsun seni veren Allah a diyerek :)))
sanırım damarlarına basmamak gerek kuzcukların

Kızlar az önce arkadaşmdan haber aldım. O da 38 haftalık hamileydi ve normal doğum düşünüyordu. Çarşamba kontrole gimiş doktor herşey normal demiş. Her Cuma da nst ye giriyormuş. Nst de bebeğin kalp atışlarında yavaşlama görmüş doktor ve akşamına sezeryanla bebeği almış. Şimdi anne ve bebek sağlıklı ve iyiler. Benide panik bastı. Bebeğin eşyaları herşeyi hazır da bir türlü şu hastane çantasını derleyip toplayamadık. Artık yarına kesin yapcam diyorum.

emsalcim hacı şakiri biz gürmardan almıştık canım.senin carppıntıların gerimi geldi canım çok geçmiş olsun.kasılma önleyici ilaclarında etkisi vardır eminim.benide bugün kasılmaları biraz fazla hissettim ama agrı olmuyor.umarım çok olmaz ya.

candy acıtmadan kıpırdamaları ne guzel oluyoo di mi, ben pek bi seviyorum hareketlerini hissetmeyi

aynen canım yaaa ne kadar güzel bir duygu onları izlemek hissetmek demi yaa
Allah ıma binlerce kez şükürler olsun
dün duşa girdim ilk kez duşta öyle oynadı bıraktım duşu falan onu izliyorum
maşallahh bir oyana bir buyana gidip geliyordu bir an çıkacak sandım ama o an bitene kızım durana kadar şükrettim yaradana
Allah ım dileyen isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsin b duyguyu yaşatsın inşallah

)

Çokta sakin nazik olmasınlar yeri gelince hakkını aramayı bilsinler bence. Ay benim kızım nasıl olacak acaba

candy acıtmadan kıpırdamaları ne guzel oluyoo di mi, ben pek bi seviyorum hareketlerini hissetmeyi

Gerçekten çok güzel bir duygu. Ben kıpırdanmaya başlayınca babasını çağırıyorum konuşuyoruz beraber. Sonra daha bir oynuyor tepki eriyor falan. Bazende öylece oturup karnımı açıp izliyorum. Ayyy birde duygusalım bu aralar sorma gitsin.

Sen kaç haftalıksın candy??

kaç kg.luk canım hacı şakir bende bakayım oraya o zaman olmazsa birde kaça aldın
bir ara dia sa da vardı 2 buçuk kiloluk 10 liraydı almadım deli gibi :))))
teşekkür ederim tatlımda benim çarpınttılarım yaklaşık 2 yıldır var tedavi olmam gerekiyordu ama olmadım sonrada gebe kalınca hiç birşey yapılamadı yani yeni değil
ilaçları ilk almaya başladıgımda çok korkmuştum zaten benim kalbimle sorunum var
nabzım 215 lere çıkıyor bunları içinde ben gidermiyim falan diye :)))
çok şükür Allah a yine aynı çarpıntılarım 200 kusurlarrda çok fazla arttırmadı yanii
canım sende dikkatli ol yaa az daha sabredelim dua edelim

emsalcim tam hatırlamıyorum ama 8ytl falandı sanırım.2,5 kg.canım evet daha dayansın kızlarımız inşallah dua ediyorum hep.sen de dikkat et kendine.
herkese ii aksamlar ben cıktım.

bu arada kızlar gülmeyin ama bahar gitti kıza güle güle iyi akşamlar demeyi unuttum
her yaptıgım alıntıya ha yazayım ha yazayım derken unuttum kız gitti yaaa varmı böyle bişey
bende akıl kalmadı bu güğn evin yedek anahtarlarını koydugum yeri bulamadım
delirdim nerde bunlar diye bişey almaya gidiyorum unutup boş dönüyorum
sizde böylemisniz

emsalcim tam hatırlamıyorum ama 8ytl falandı sanırım.2,5 kg.canım evet daha dayansın kızlarımız inşallah dua ediyorum hep.sen de dikkat et kendine.
herkese ii aksamlar ben cıktım.

sağol canımm
aminn inşallahh
iyi akşamlar hayatım kendine iyi bak öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…