eee seninki erkek şekercim erkek kuvveti var onda maşallahh :))))
benim kızım narin nazik ondan sadece ben hissediyorum
birde babamız çok dikkatli dinler kızını :)))
yaaa kızlar nefes darlığı oluyoo mu sizde??
emsallllcim canım kendini yormuşsun ondan oluyordur bu çarpıntı canımcım dikkat et kendine lütfen.
betülcüm nefes darlığı yeni yeni başladı tatlım. göbekteki çıkıntı çok komik oluyor yaaaa. çok hoşuma gidiyo benim de.
candy maşallah canım göbüşte kapı süsünde çok güzel :)
özgemmmm nasılsın canımcım?
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayyy canım benim Allah kolaylık versin... acı bademde yapıcaktın doğumu değilmi mümkün olursa gelirim ziyaretine....alkisalkisalkis
canım çok güzel olmuşşş ellerine sağlık....senınde maşallahın var...hihoyyyt
herkese slm lar.. bugün bebeğin beşik işini ve uyku setini aldıkk bu işler de bitmiş oldu geriye çok az eksikler kaldıı... onlarda zaten oolmazsa olmazlar değil...yan komşularımızı çay içmeye çağırmıştıkk.. ama hala gelmediler yemek yiyorlarmışşş bu satte....kafamçokkarıştı bende dedim eşime gelbiz çayımızı içmeye başlayalım sonra gelince tekrar içeriz... sizler nasılsınız...
Çok teşekkürler kızlar. Benim bebişin maalesef bir odası yok. Park yatak aldık ve şifonyer yaptırdık sadece. Yatağı da yatak odamda duracak. Onları da hazır ettik bir ara resimlerini koyarım. Sanırım onunla ilgili ayrı bir topik açılmıştı.Ayfersmu seninde bardaklar güzel olmuş canım. Valla bizde lohusa şerbetinden anlayan yok. Hazırları da oluyormuş. Onlarla ilgili bir bilgin var mı?ay inanmıyorum kıs bi doğum daha geliyoooo.maşallah diyim ama erkencik oldu yaaa.ama sorun olmazmış bu zamanlarda şükür.ay myladybirdcüm Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin bebişkon inşallah ayyy eylül anneleride dökülmeye başladı.bende tırsmaya başladım yaf.içerde lohusa şerbeti bardağı yapıyom bende zamanlama iyi heralde:)baharla özge sağolsun haberi verdiler ayy çok heyecanlıııı.
ay canım çok beğendim maşallahın var eline sağlıkkk.
ayfercim bu şerbet bardakları nı sadece eve düşünüyorumm hastaneye geliceklere sadece çikolata tutarızz kolanya...:kedi:
Benim oğluş da kuvvetlendi iyice. Oynayınca karnımkomple çalkalanıyor sanki... Ama annesinin hiç canını acıtmıyor kuzucuğum.eee seninki erkek şekercim erkek kuvveti var onda maşallahh :))))
benim kızım narin nazik ondan sadece ben hissediyorum
birde babamız çok dikkatli dinler kızını :)))
yaa canım ağırlaştıkta ne yapayım içimde kalsın istemiyorum
birde benim öyle yardımcım yok hiç bir konuda her işimizi eşimle yapıyoruz
hafta sonları hazır oda varken arabayla gidip hallediyoruz işlerimiz
bunlarda hallolsun bitti zaten oturup günümüzü bekleyeceğiz Aşşah ın izni ile
yıkama ütüleme çantalar ve bardaklar haaa şeker ve lokumlarda var tabiii :)))
Aaaah aaaah yardımcı konusunda yarama bastın valla, bende anne uzakta istanbulda bi eşimin ailesi var o da kayınvalde + 3 elti ama en son gelin benim herkeste 2 çocuk .
Kayınvaldem daha ne lazım demedi, annem bi sürü şey almış gelmiş, bunlardan konuşurken k.valdem babana soyleriz para verir ihtiyacınızı karşılarsınız dedi.
Eeee be kadın para bende de var insan yol yordam gösteren biri arıyooo..
desene benim oğlan anası gibi asabi senin kız anası gibi narin :)
candy acıtmadan kıpırdamaları ne guzel oluyoo di mi, ben pek bi seviyorum hareketlerini hissetmeyi
)amann el değilmi işte benimkide aynı daha bişeyini görmedik zaten benim annem babam yok ama kaynanamdanda bişey gelmedi anca soryor ne eksik ne lazım
alacaksan al yapacaksan yap ne soruyon bir sürü çocuk büyütmüşsün bilmiyonmu
birde bana oda alma yapma diye akıl veriyo sanki benim 10. çocugumda
yani anlayacağın tatlım ben iki taraftanda yanlızım keşke annem olsaydı da bana uzak olsaydı varlığı yeterdi ama kader işte
hiçç takma sende Allah a sığın kaynanadan bişey beklemek hata :)))
Dogru dersin arkadaşım, neyse bizde kızlarımıza destek oluruz onlar kocaman olunca :)
bilmem ama babamız sürekli dua ediyor sana benzemesin huyu diye :))
sandıgın gibi narin nazik değilim çoğu zaman
eşim sen çok sinirli ve kincisin kızımıda kendine benzetme diye dualar ediyor
belkide ondsn kızım şimdi sakin ama bazen sıkı vuruyor kuzum maşallahh
sağ tarafıma yatıyorum pıt pıt vuruyor kalk der gibi ben kalkmayınca
donkk diye bir yapıştırıyor Allah diyip fırlıyorum yerimden tamam kızım tamam kızma
annen kurban olsun seni veren Allah a diyerek :)))
sanırım damarlarına basmamak gerek kuzcukların
candy acıtmadan kıpırdamaları ne guzel oluyoo di mi, ben pek bi seviyorum hareketlerini hissetmeyi
Kızlar az önce arkadaşmdan haber aldım. O da 38 haftalık hamileydi ve normal doğum düşünüyordu. Çarşamba kontrole gimiş doktor herşey normal demiş. Her Cuma da nst ye giriyormuş. Nst de bebeğin kalp atışlarında yavaşlama görmüş doktor ve akşamına sezeryanla bebeği almış. Şimdi anne ve bebek sağlıklı ve iyiler. Benide panik bastı. Bebeğin eşyaları herşeyi hazır da bir türlü şu hastane çantasını derleyip toplayamadık. Artık yarına kesin yapcam diyorum.
emsalcim hacı şakiri biz gürmardan almıştık canım.senin carppıntıların gerimi geldi canım çok geçmiş olsun.kasılma önleyici ilaclarında etkisi vardır eminim.benide bugün kasılmaları biraz fazla hissettim ama agrı olmuyor.umarım çok olmaz ya.
Canım 36+1 olduk bugün. Alt kısımda ticker neden çıkmıyorki. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bende anlamadım.Sen kaç haftalıksın candy??
)
Çokta sakin nazik olmasınlar yeri gelince hakkını aramayı bilsinler bence. Ay benim kızım nasıl olacak acaba
emsalcim tam hatırlamıyorum ama 8ytl falandı sanırım.2,5 kg.canım evet daha dayansın kızlarımız inşallah dua ediyorum hep.sen de dikkat et kendine.
herkese ii aksamlar ben cıktım.
Canım 36+1 olduk bugün. Alt kısımda ticker neden çıkmıyorki. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor bende anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?