2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsalcik bende kaçayım biraz dışarı uzatıp kafayı hava alayım.çoook sıcakkkkkkkk, Sana & prensesine bol uykulu, az sıcak, huzurlu uykular

şekerler bende kaçtım artık
azcık uzanayım belim baya ağrıdı
öptük hepinizi
iyi akşamlar

Offf kocaman olmuşsunuz maşallah, darısı kızıma& bana ama nedense içimden bir his kızım erken gelecek diyoo, artık hayırlısı.

Valla hiç belli olmaz orası canım. Ben biraz sorunlu bir gebelik geçirmekteydim. Doktorum düşük, erken doğum riskin var demişti. Şu andaki son muayenelerde erken doğum riski görünmüyor dedi. Tabii ne zaman ne olacağını bilemeyiz. Hep hayırlısı neyse o olsun diye ua etmek lazım.

emsalcik bende kaçayım biraz dışarı uzatıp kafayı hava alayım.çoook sıcakkkkkkkk, Sana & prensesine bol uykulu, az sıcak, huzurlu uykular

tamam canım kendine ve meleğine dikkat et
güzel dileklrin içinde Allah razı olsun ne güzel söylemişsin :)))
hepimize aynı rahatlık ve huzur olsun inşallahh
öptük sizi

canım suyun boşalmamışmı peki? susuz kalmazmı kii seni eve yolladılar
işe bak yaa, bebeğin kafasını hissediyolar açılması var ve eve yolluyorlar
insan hastanede tutar bee
bacım sende hastanendeki doktorda çok rahatmışsınız, pes valla
hayırlı bi şekilde doğurursun canım
sabaha haberini alırız inşallah
Allahım yardımcın olsun, bi avazda kurtul canım

tubacım inanmıyorummmmmmmdelikafadulden canım
kızzzz bebiş geliyo yoldaaaaaaaaaa ayyyy heyecan yaptım valla şimdi ben dogurcam....sakın sezeryanı deneme canım bak 3 cm açılmış 3 cm nedemek yaaa 4 cm de epidurali takıyolarr.....sen nasıl hissetmezsin okdar açılmayı sen çatır çatır degıl valla pırt diye dogurursun bu gidişle......bu bebek 3 güne kalmaz bacım sabaha yada yarına hayırlı haberlerini alırzzz:teytey::teytey::teytey:
ayyy prensesimiz geliyo:sm_cool:

MyLadyBird kullanıcısından alıntı
Selam herkese ben geldim kızlar doktora gittim çok aşağıdaydı bebek alttan muayene etti ve doğum başlamış 3 cm açıklık var. ilk defa doğum sandalyesine çıktım çok heyecanlıydı alttan muayene sırasında açılmam olduğu için epey bir kan geldi.. Serum ve dil altı verdiler eve yolladılar bu gecede olabilir üç gün sonrada. Sancın olunca hemen gel dediler. Çocuk haznedeymiş çok aşağıda yani azıcık soktu parmağını aaa kafası burda geliyo falan dedi şöyle bi ter boşaldı valla ya :)

ayy canım hadi hayırlısı.....valla ben bile okurken çok heyecanlandım...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....(amin)

arkadaşlar selaaam.dün bardakları bitirdim plastik olanları ama camlar kaldı malzeme bitti:)olsun alırım ama çıkmak bile bu sıcakta oy oy ediyor benii:)
bu arada benden sonrada yazışmışınız çok hımm sizi gidi sizii:)
candycim bildiğim kadarıyla hazır lohusa şerbeti yok canım ya lohusa şekeri var kırmızı kalıp halinde çubuk tarçın falan konuluyor kaynatılıyor ama tam tarifini bilmiyorum.internette var hep tarifler.

bu arada myladybirdü merak ediyom ayy haberlerini alsak hayırlısı ile.

slm kızlar...tubaa dogrudumu bilen varmı...ya bişi dicem kızlar ben bebegimin giysilerini yıkıycamda illa bebek deterjanımı olması gerek normal kendi deterjanımızla yıkasak olmazmı..yada ne olurki...

günaydın tatlım...şu plastik yaptığın bardak nasıl bişe ?

slm kızlar...tubaa dogrudumu bilen varmı...ya bişi dicem kızlar ben bebegimin giysilerini yıkıycamda illa bebek deterjanımı olması gerek normal kendi deterjanımızla yıkasak olmazmı..yada ne olurki...

tatlım eltim normal deterjanla yıkadı ve bebek hep öyle giyiyor...3,5 aylık oldu bi problem yok...
ama şöyle düşünmek gerekirse bebeklerin cildi hassas oluyor ya belki bizim kullandığımız omolardaki katkı maddeleri onları alerji yapabilir...Bunu düşünerekten omo baby aldım..

ama şu anda illede yıkamak istiyosan kalıp sabunu rendele ve onla yıka..

kız merak etmezmı ınsan
catladım resmen anneme dıorum sabah anne sence tuba dogrmusmudr annem de dıo e kızım aksam 10 da msj geldı bu saate klır mı dogrmustr tabı
bak dogrmmamıs ıste:)

ya bu konuda biraz cahil kaldım sanırım.kalıp sabunu rendeliyip yıka demişsin elimdemi yıkıycam..yada o kalıp sabun makinaya olurmuki...ben makinada yıkamayı düşünüyorumda...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…