bencede canım yaa kesinlikle haklarını aramayı bilsinler
bu arada candy5 seninde kuzuna maşallahh
Offf kocaman olmuşsunuz maşallah, darısı kızıma& bana ama nedense içimden bir his kızım erken gelecek diyoo, artık hayırlısı.
emsalcik bende kaçayım biraz dışarı uzatıp kafayı hava alayım.çoook sıcakkkkkkkk, Sana & prensesine bol uykulu, az sıcak, huzurlu uykular
Selam herkese ben geldim kızlar doktora gittim çok aşağıdaydı bebek alttan muayene etti ve doğum başlamış 3 cm açıklık var. ilk defa doğum sandalyesine çıktım çok heyecanlıydı alttan muayene sırasında açılmam olduğu için epey bir kan geldi.. Serum ve dil altı verdiler eve yolladılar bu gecede olabilir üç gün sonrada. Sancın olunca hemen gel dediler. Çocuk haznedeymiş çok aşağıda yani azıcık soktu parmağını aaa kafası burda geliyo falan dedi şöyle bi ter boşaldı valla ya :)
Selam herkese ben geldim kızlar doktora gittim çok aşağıdaydı bebek alttan muayene etti ve doğum başlamış 3 cm açıklık var. ilk defa doğum sandalyesine çıktım çok heyecanlıydı alttan muayene sırasında açılmam olduğu için epey bir kan geldi.. Serum ve dil altı verdiler eve yolladılar bu gecede olabilir üç gün sonrada. Sancın olunca hemen gel dediler. Çocuk haznedeymiş çok aşağıda yani azıcık soktu parmağını aaa kafası burda geliyo falan dedi şöyle bi ter boşaldı valla ya :)
ayferım gunaydın dıtlum nbr
tugba dogrmamaıs ha
valla meraktan grdım ha dogrdu mu kı dıe::)
arkadaşlar selaaam.dün bardakları bitirdim plastik olanları ama camlar kaldı malzeme bitti:)olsun alırım ama çıkmak bile bu sıcakta oy oy ediyor benii:)
bu arada benden sonrada yazışmışınız çok hımm sizi gidi sizii:)
candycim bildiğim kadarıyla hazır lohusa şerbeti yok canım ya lohusa şekeri var kırmızı kalıp halinde çubuk tarçın falan konuluyor kaynatılıyor ama tam tarifini bilmiyorum.internette var hep tarifler.
bu arada myladybirdü merak ediyom ayy haberlerini alsak hayırlısı ile.
slm kızlar...tubaa dogrudumu bilen varmı...ya bişi dicem kızlar ben bebegimin giysilerini yıkıycamda illa bebek deterjanımı olması gerek normal kendi deterjanımızla yıkasak olmazmı..yada ne olurki...
canım dünde koydum ama şimdide ekliim resmi.hastanede ikram etmek için metrodan aldığım plastik kadehleri,ev içinde cam olanları.günaydın tatlım...şu plastik yaptığın bardak nasıl bişe ?
tatlım eltim normal deterjanla yıkadı ve bebek hep öyle giyiyor...3,5 aylık oldu bi problem yok...
ama şöyle düşünmek gerekirse bebeklerin cildi hassas oluyor ya belki bizim kullandığımız omolardaki katkı maddeleri onları alerji yapabilir...Bunu düşünerekten omo baby aldım..
ama şu anda illede yıkamak istiyosan kalıp sabunu rendele ve onla yıka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?