kız merak etmezmı ınsan
catladım resmen anneme dıorum sabah anne sence tuba dogrmusmudr annem de dıo e kızım aksam 10 da msj geldı bu saate klır mı dogrmustr tabı
bak dogrmmamıs ıste:)
bende uyandım hemen girdim topiğe ay dedim noldu acep diye ama yok haber ki belkide vardır kız yazamıyordur nerden yazcek.
mehmete dedim noolur laptop al bana lütfeen diye sırf size yazcem oralardan diye ama neyse onunkinden yazarım inşallah habersiz bırakmam:) o günleri görelimde hayırlısı ile inşallah:)
ya bu konuda biraz cahil kaldım sanırım.kalıp sabunu rendeliyip yıka demişsin elimdemi yıkıycam..yada o kalıp sabun makinaya olurmuki...ben makinada yıkamayı düşünüyorumda...:uhm:
amınh kuzum ın gorelım de hayrlısı ıle.valla ben artık hem heyecandan hem meraktan yarılcam yanı o kıvama geldım :gitme:
Kıslarrrrrrrrrrr günaydın. Napıyonus kıs tuğba naptı acaba çatliciiim şimdi :))
aaaaaa eloşumda gelmiş. Napan bacım
günaydın pazar şekerleri
elacım hoşgeldın tatlım nasılsın
yaw acayip merak ediyorum tubayı o şekılde 3 gün bekleyemez yaa kımsede tlf nu yok dımı çok merak edıyorum naptı
günaydın pazar şekerleri
elacım hoşgeldın tatlım nasılsın
yaw acayip merak ediyorum tubayı o şekılde 3 gün bekleyemez yaa kımsede tlf nu yok dımı çok merak edıyorum naptı
ay canım benim görürsün görürsün bak gör maşallah beklicek seninki korkuttu bir ara ama şimdi vaktiyle güzelce gidicen inşallah doğuma.ya bana 31 ağustos verdi doktor be ya o nasıl olacak anlamadım.gunaydın mozıcım ıyıyım sukur szı sormalı
ayferım ne haberı olcek kız bende evde yuvarlanıom butujn gun ıste 19unu gorebılmeyı unut edıyorum m bakka da bısey yok yatrın son kontrolum var ıste ole yanı
o zman kocişi göndereyimde bi babyli deterjan alsın :)
gunaydın mozıcım ıyıyım sukur szı sormalı
ayferım ne haberı olcek kız bende evde yuvarlanıom butujn gun ıste 19unu gorebılmeyı unut edıyorum m bakka da bısey yok yatrın son kontrolum var ıste ole yanı
ay canım benim görürsün görürsün bak gör maşallah beklicek seninki korkuttu bir ara ama şimdi vaktiyle güzelce gidicen inşallah doğuma.ya bana 31 ağustos verdi doktor be ya o nasıl olacak anlamadım.
he yaa olduda bitti maşallahhh:)
hb gulcancım napalım hala ınternetlerde surtuom baksana.sızı cok merak edıorum ondan arada annemden kacıp gırıorum.agstoslardan doguranlrı da merak edıorum ve baktıkca onları bebelerıyle gordukce dogurasım gelıo bır an once sen ıyısın ıns
yok kız bende ama ankaralı annelerde vardır belkide yoklar şu anda burada.buluştulardu-ıya almışlardır belki tellerini.vallah çatlıcez:)dediğin gibi o halde beklenmez başı görünüyormuş bebişin ayyy.
yok benimde sezeryan.aman ben korkuyorum çok.yarın dohtura gidicem yine konuşuruz demişti.mantıksız oluyor yani bu halde.bakalım yarın netleşsinde.oha senle bızım aramısda 2 gun var nası o tarıhı verıo ya sen normal mı beklıon ondabn mı kı
kızlar ya bebeler ultrasondakı kılolarından daha mı fazla doguyorlar agustoslardan bırının bebegıne dogumdan once usg de 355 denmısler cocuk 3750den fazla dogmus bıuloenınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?