2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım dünde koydum ama şimdide ekliim resmi.hastanede ikram etmek için metrodan aldığım plastik kadehleri,ev içinde cam olanları.

dünde gördüm tatlım resmi ama hiç plastik bardak gibi durmuyodu:) çok güzel yani...peki son sorum plastikler kaç tanesi ne kadara geliyor acaba metroda:)

ya bu konuda biraz cahil kaldım sanırım.kalıp sabunu rendeliyip yıka demişsin elimdemi yıkıycam..yada o kalıp sabun makinaya olurmuki...ben makinada yıkamayı düşünüyorumda...:uhm:

omo konusuna gelince annem acil çamaşır yıkaması gereken durumlarda eğer evde omo kalmamışsa biraz sabun rendeleyip atıyordu yani 2 yemek kaşığını bile geçmeyecek şekilde...arçeliğin son çıkanlarından makina..ve makinaya bir zararı olmadı.ama yinede her makina için aynımıdır bilemiyorum...ama fazlası köpük köpük bırakır şimdiden söyleyim...
ya olmadı makinada boş suda çevirsin şimdilik ne olsa leke falan yok.tozu gitsin yeter...sonrada güzelce ütülersin...

ultrason degerleri 200 300 gram ya eksik ya fazla çıkıyo girdigim dogumların hepsi öyle çıktı..

elacım eeeyidir bende ne olsun göbek büyütüyoz...ultrason ölçümleri bazen büyükte çıkıyo küçükte çıkıyo

kızlar ya bebeler ultrasondakı kılolarından daha mı fazla doguyorlar agustoslardan bırının bebegıne dogumdan once usg de 355 denmısler cocuk 3750den fazla dogmus bıuloenınız varmı

eltimin ki ultrasonda 3150 falandı 2850 doğdu..bu yüzden hesasp yaparken az olanı baz alalım..fazlasıda gelirse süpriz olsun demi:)

anneye bi maşşalh ya vaşşa pratik kadın aklımda bulunsun benimde.bu arada metroda 12'li satılıyor 3,75 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.ben aldım 6 tane 12'li.umarım abartmamışımdır:)
ultrason degerleri 200 300 gram ya eksik ya fazla çıkıyo girdigim dogumların hepsi öyle çıktı..
ee tecrübe konuşuyor.ay ne güzel sen çok iyi biliyorsun tüm aşamalarını yaa.
osge cım ben tam 38 i doldurdugum gun olcam kuzu
bana doktor dedi ki 38 haftalık bebek gelişimini tamamlamıştır alabiliriz.bir ay sonra 38 + gün almasını tercih ediyos dedi.du bakam yarın belli olur.
yok tatlım....günler azaldıköa kafamızda gidiyor doğal olarak......doğumdan sonra normale dönücezkaydirigubbakcemile3

valla yaa bide yetişcek mi işler telaşı:)

bizim senle aramızda 5 gün var. Banada acaba 23-24 gibi günmü verirkene?? Gerçi belli olmas bu dktorlara. Hadi bakam hayırlısı.

kuzu benım zaten kasılmalarım oldugu ıcın aylardır normal dogum sancısı cekmeden almak ıstedı dr um.cunku 37den sonra heran normal dogum sancıların baslayabılır dedı.ıkı acı bırden yasamayayaoım dıe 38dolunca alıcakmıs senın de kasılmaların vardı sana da o tarıhlerı verebılır.ayy cok heyecanlı osgem ya.dusunuom ay dıorum sadece 10 gece daha boyle yalnız uyucam sonra allahın ıznıyle oglum uyutmucak zatenhihoyyyt

tuba kocaelı acıbademde dogum yapcaktı şimdi hastanenın dogan bebeklerıne baktım ama maalesef yok gerçi daha eklememışte olabılırler en son dünki dogum var offf şimdi çatlıcam meraktan naptıkı acaba???????????

ay resmen yaaa.az kaldı hayırlısı ile.bende düşünüyom yalnız uyuyos kalkıyos şimdi ama sonra uykusuz geceler ama varlıkları çok güsel yaaa.son gübler geçmek bilmiyor farkettiniz mi?12.haftalarda ikili testler bilmemneler derken bu günlere geldik Allah'a çok şükür maşallah ama geçmek bilmiyor sanki günü güne ekliyom:)

delikafadulden evet kızım acaip heyecanlı yaaa. Çok az kaldı. 10 gün sonra kısmetse anne olucaksın koklucaksın kuzunu. Nerden nerelere geldik dimi? Şu 9 ay nasıl geçti ben hiç anlamadım eloş?

tünaydın kızlar nasılsınız? eloşda burdaymış hoşgeldin eloşum... ya siz sezercikler hemen alacaksınız kuzularınızı biz normal doğumu bekleyenler ne yapsın günümüz bile belli değil:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…