canım dünde koydum ama şimdide ekliim resmi.hastanede ikram etmek için metrodan aldığım plastik kadehleri,ev içinde cam olanları.
ya bu konuda biraz cahil kaldım sanırım.kalıp sabunu rendeliyip yıka demişsin elimdemi yıkıycam..yada o kalıp sabun makinaya olurmuki...ben makinada yıkamayı düşünüyorumda...:uhm:
ya canım benim rende mende olmaz tahminim otomatik makine için.bende hacı şakir granül sabun aldım ama otomatik makinalar için yazıyor üstünde.aslında emine doğru diyor mantıken o da rende sabun o da ama yinede bozma makinanı anacım.ben dalin arayıp durdum sıvı ama bulamayınca hacı şakir aldımdı hangisi olursa iyi ama bizim deterjanlar alerji yapabilirmiş baby olanların birini al işte bee:)
ama tuba kocaelınde değilmiydi:uhm:
kızlar ya bebeler ultrasondakı kılolarından daha mı fazla doguyorlar agustoslardan bırının bebegıne dogumdan once usg de 355 denmısler cocuk 3750den fazla dogmus bıuloenınız varmı
aa pardon yaa mysweetgirl ile mi karıştırıyom napıyom ben kendime bi yuhh desem oluu mu ki:)
osge cım ben tam 38 i doldurdugum gun olcam kuzu
anneye bi maşşalh ya vaşşa pratik kadın aklımda bulunsun benimde.bu arada metroda 12'li satılıyor 3,75 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.ben aldım 6 tane 12'li.umarım abartmamışımdır:)dünde gördüm tatlım resmi ama hiç plastik bardak gibi durmuyodu:) çok güzel yani...peki son sorum plastikler kaç tanesi ne kadara geliyor acaba metroda:)
omo konusuna gelince annem acil çamaşır yıkaması gereken durumlarda eğer evde omo kalmamışsa biraz sabun rendeleyip atıyordu yani 2 yemek kaşığını bile geçmeyecek şekilde...arçeliğin son çıkanlarından makina..ve makinaya bir zararı olmadı.ama yinede her makina için aynımıdır bilemiyorum...ama fazlası köpük köpük bırakır şimdiden söyleyim...
ya olmadı makinada boş suda çevirsin şimdilik ne olsa leke falan yok.tozu gitsin yeter...sonrada güzelce ütülersin...
ee tecrübe konuşuyor.ay ne güzel sen çok iyi biliyorsun tüm aşamalarını yaa.ultrason degerleri 200 300 gram ya eksik ya fazla çıkıyo girdigim dogumların hepsi öyle çıktı..
bana doktor dedi ki 38 haftalık bebek gelişimini tamamlamıştır alabiliriz.bir ay sonra 38 + gün almasını tercih ediyos dedi.du bakam yarın belli olur.osge cım ben tam 38 i doldurdugum gun olcam kuzu
yok tatlım....günler azaldıköa kafamızda gidiyor doğal olarak......doğumdan sonra normale dönücezkaydirigubbakcemile3
bizim senle aramızda 5 gün var. Banada acaba 23-24 gibi günmü verirkene?? Gerçi belli olmas bu dktorlara. Hadi bakam hayırlısı.
Ayfer bardaklar çok güzel olmuş cicim. Eline sağlık
kuzu benım zaten kasılmalarım oldugu ıcın aylardır normal dogum sancısı cekmeden almak ıstedı dr um.cunku 37den sonra heran normal dogum sancıların baslayabılır dedı.ıkı acı bırden yasamayayaoım dıe 38dolunca alıcakmıs senın de kasılmaların vardı sana da o tarıhlerı verebılır.ayy cok heyecanlı osgem ya.dusunuom ay dıorum sadece 10 gece daha boyle yalnız uyucam sonra allahın ıznıyle oglum uyutmucak zatenhihoyyyt
kuzu benım zaten kasılmalarım oldugu ıcın aylardır normal dogum sancısı cekmeden almak ıstedı dr um.cunku 37den sonra heran normal dogum sancıların baslayabılır dedı.ıkı acı bırden yasamayayaoım dıe 38dolunca alıcakmıs senın de kasılmaların vardı sana da o tarıhlerı verebılır.ayy cok heyecanlı osgem ya.dusunuom ay dıorum sadece 10 gece daha boyle yalnız uyucam sonra allahın ıznıyle oglum uyutmucak zatenhihoyyyt
tuba kocaelı acıbademde dogum yapcaktı şimdi hastanenın dogan bebeklerıne baktım ama maalesef yok gerçi daha eklememışte olabılırler en son dünki dogum var offf şimdi çatlıcam meraktan naptıkı acaba???????????
saol bacımmmmmzemuszemuskıs sen akıllısn yaa inanki bravo.
Ya hastaneyimi arasakki sorsak ismini veripte acaba kıslar ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?