2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet kıslar gecmıyuo gunler.bı ıse de yaramadıgımız ıcın e butun gun yat yat zaman mı gecer
hamıslık nasıl gectı hıc anlamadım amja su son gunlerı 3 er 5 er yutasım gelıo:)):)

ah kuzu hb sen de hg
keske bız de sızın kadar cesaretlı olsak da normal dogrmayı goze alabılsek

ya kızlar dusunsenıze pembe bıle hala dogrmadı masallah
gecende mesajlastık 4 gecedır hıc uyumadım agrılı kasılmalarım vardı kısmet dıodu

valla bu kız beniçok yoruyor oğlumda gezer gezer dururdum şimdi kımıldayamıyorum karnım devamlı sert dolanıyorum ortalarda...mafoldumben bi an önce doğurmak istiyorum bacım...:sinifsinif:

selam kızlar
hepimiz tubadan haber almak için doku doğuruyoruz desene hehe :))))))))
elacım hoşgeldin gııı, iyi kaçabildin, arayı açtın açtın, bir dahaki girişinde de oğluşunla yazarsın herhalde
özletiyosun heeeee
tuba kesin doğurmuştur yaa ama nasıl haber alcaz ??

begüm hoşgeldın canım nasılsın dogru dıyosun öleee beklıyoz sata kalsa benım 45 günüm var ama hiç sanmıyorum okdar bekleyım

tuba doğurmamıştı olabilir yanlız benim annem 6 cm açıklıkla 1 ay dolanmışkaydirigubbakcemile3

ben şimdiden çok heyecanlıyım sizleri düşündükçe ela özge ayfer dılek sizler gibi olsam napcam acaba???

hoşgeldin canım

tuba doğurmamıştı olabilir yanlız benim annem 6 cm açıklıkla 1 ay dolanmışkaydirigubbakcemile3

gerçekten mi:1shok: nasıl oluryaaa iiyi pırt diye düşmemiş bi yerde

valla gülcancım normal doğum iyide bekleme işi zor oluyor bide suyun mu gelecek ağrınmı gelecek bilmiyosun geçen sefer suyum gelmişti bakalımbu sefer nasıl olacak...merak içindeyim.. gerçi benim kız pek gecikecek gibi değil sanki içime 38-39 arası doğuracakmışım gibi geliyor..erkekler geç kızlar erken gelirmiş derler...

herşey muallakta dimi agustos annelerınden biri yazmıştı koyu kıvamlı bi akıntı gelmiş nişan bumu diye herkes yok nişan kırmızı pembe falan olur yazmış ama kız gecesıne dogurdu gelen akıntı nişanmış....hiç bişey bilmiyosun nasıl olcak ne ile başlıcak bakalım hakkımızda hayırlısı artık biz nasıl çıkarcaz...

nişan renksizde olabilir canım böyle sümüksü bişey bayağı kıvamlı benim suyum geldikten sonra hafif pembemsi gelmişti kırmızı değildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…