2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aradım kızlar hastaneyi. Santraldeki kız göremedi ismini. Sonra yatış çıkışa bağladı beni. Onlarda bu şekilde bilgi veremiyoruz dediler. Yani doğurmamışta olabilir

merhaba eslemcim, gulaycım nasılsınız? :) çok sukur gece çok rahat uyudum . . . . .gece serin serin balkonda oturduk . .esim çay yaptı birde bir bardak acık onu içtim . . . . .temiz havayıda alınca guzel uyudum :)

yenı gelen arkıdısler hg mıslr
arkadaslar benım belım agrıdı cok bu aptal sandalyelerde
ıns yıne gırebılırım daha sonra
belkı de oglusum dogdu dıe haber vermek ıcın gırerım hadelikafadulden
hadı hepınız allaha emanet olun
saglıklka kalın
optuk hepınızı

Selam kızlar nasılsınız? Biz iyiyiz evde pazar günümüzü geçiriyoruz henüz geçmişi okumadım ama sanırım ladybird doğuma gitmiş rabbim yardımcısı olsun yaa ...

hoşbulduk canım
sancın filan çıktımı nst de?
bende bu hafta cuma gitcem nst ye bağlicak, bakalım ne çıkıcak

hoşbulduk canım
sancın filan çıktımı nst de?
bende bu hafta cuma gitcem nst ye bağlicak, bakalım ne çıkıcak

Canım ilginç olan doktorun NST cihazında iki tane prob yok sadece bir tane var o da sadece bebeğin kalp atışlarını ölçüp grafik veriyor ama doktorum hiç bahsetmedi sancı olayından falan benim taaa 28. haftalardan beri kasılmam oluyor zaten artık alıştımda doktor 5 dk'da 4-5 kez olursa bekleme gel dedi , hiç öyle bir durumla karşılaşmadığım içinde gitmedim.

ne kadar ilginç
benim bildiğim cihazda 2 prob olur
biri bebeğin hareketlerini ve kalp atışlarını grafiğe yansıtır
diğeri ise doğum sancısı varmı yokmu onu verir
kafama yatmadı bişey

devlet hastanesine mi gidiyosun canım?
ben 33 haftalıkken adet sancılarımdan sebep nst ye bağlandım özel hastanede
dediğim gibiydi makina

devlet hastanesine mi gidiyosun canım?
ben 33 haftalıkken adet sancılarımdan sebep nst ye bağlandım özel hastanede
dediğim gibiydi makina

Yok canım ben doktorumun özel muayehanesine gidiyorum. O nedenle cihazı öyle sanırım, bende çok üstünde durmadım az kaldı diye bu gidişimde sorayım kendisine...

anladım canım,sor bakalım ne dicek

niye sessiz burası yaaaaaaaaaaaa
hem iş yapıp hem yazıyorum
mayıştınızmı kızlaaarrr

slmm kızlar nasılsınız ya benim akıntım cok oldugu için en son kontrolumde doktora söledim.oda fitil verdi coksa 2 azsa gunde 1 tane kullan dedi ? aranızda kullanan varmı hiç. bizararı olurmu acaba diyorum gerci olsa dr. vermezdi heralde.

herkese selam.

bulaşık makinası boşaltılacak,ev süpürülecek,silinecek,toz alınacak,çamaşır yıkanacak,ütü yapılacak yemek hazırlanacak...benim bu günlük planım ve hiç birini yapasım yok...hava sıcak,karnım ağrıyor..var mı benim durumda olan ?:sinifsinif::sinifsinif:

selam kızlar
şükür ses verdiniz heee, geliyodum az daha aşağıya klava:

fatoşum benimde akıntım var ama söylemedim doktora, sende duruma göre al fitili, bebeğe zararı yoktur canım, olsa vermez doktor yerimseniben

creative benimde evi süpürüp silmem toz almam lazım
yoğurt mayalicam, sütlaç pişircem, yatağımı toplicam, alışverişe gitcem
şimdiye kadar anca ütülerimi bitirebildim
yarına misafir var ve benim bu işleri bugün yapmam lazım
yapasım var ama çabuk yoruluyorum, o sebeple pc başına arada oturup hem dinlenip hemde size yazıyorum

eslem bu halde misafir mi ağırlanır? valla bana da bulaşan çok oluyor gelelim vs.. ama tüm gün yatıyorum halim yok diyorum.sen kendini düşünmezsen insanlar seni düşünmez bazen annemin gelmesi onunla oturmak bile zor geliyor..artık dizlerim ayaklarım beni taşıyamaz oldu ,ton balığı gibi yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…