herkese selam.
bulaşık makinası boşaltılacak,ev süpürülecek,silinecek,toz alınacak,çamaşır yıkanacak,ütü yapılacak yemek hazırlanacak...benim bu günlük planım ve hiç birini yapasım yok...hava sıcak,karnım ağrıyor..var mı benim durumda olan ?:sinifsinif::sinifsinif:
eslem bu halde misafir mi ağırlanır? valla bana da bulaşan çok oluyor gelelim vs.. ama tüm gün yatıyorum halim yok diyorum.sen kendini düşünmezsen insanlar seni düşünmez bazen annemin gelmesi onunla oturmak bile zor geliyor..artık dizlerim ayaklarım beni taşıyamaz oldu ,ton balığı gibi yaşıyorum
herkese selam.
bulaşık makinası boşaltılacak,ev süpürülecek,silinecek,toz alınacak,çamaşır yıkanacak,ütü yapılacak yemek hazırlanacak...benim bu günlük planım ve hiç birini yapasım yok...hava sıcak,karnım ağrıyor..var mı benim durumda olan ?:sinifsinif::sinifsinif:
valla banada davet ediyorum gelmiyolar aman dogurda gelelim.. yazık hamilesin diyekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman gelmesinler boşver...ister istemez iş yapıyorsun,yoruluyorsun.sonra geliyorlar servis çay kahve vs..yoruluyorsun.sonra gidiyorlar arkalarından bulaşığı topla ,tekrar evi sil vs.. ne gerek gelmesinler zemuszemus
ben ben varım... kendi suyumu alacak halim yok valla... sağolsun kız kardeşim yanımda da o bana yardım ediyo eşimle birlikte sanırım şanslıyım..
eslem bu halde misafir mi ağırlanır? valla bana da bulaşan çok oluyor gelelim vs.. ama tüm gün yatıyorum halim yok diyorum.sen kendini düşünmezsen insanlar seni düşünmez bazen annemin gelmesi onunla oturmak bile zor geliyor..artık dizlerim ayaklarım beni taşıyamaz oldu ,ton balığı gibi yaşıyorum
olmazmııııııııııı ütü hariç aynıları bendede var ama yapacak adam yok:) eslemcim sen istanbulun neresndesn?
ben ben varım... kendi suyumu alacak halim yok valla... sağolsun kız kardeşim yanımda da o bana yardım ediyo eşimle birlikte sanırım şanslıyım..
ben kaçar kızlar..ağrılarım çoğalmadan evin işi bitsin sonraada yan gelip yatarım inşallah...
ALLAH HEPİMİZE SAĞLIK SIHHAT VERSİN TABİKİ BEBEKLERİMİZEDE...
ємєℓ;8389994 .!.:dilekcim naber canım ..nasıl geciyor haftasonu :)
emelcim temizlik için begendigin güvendigin bi kadın varmı...ben tuttuklarımdan hiç menun kalmadımda...
cnm yaa burda düzgün birini bulmak imkansız öleyse..hiçkimse memnun degil...valla halıları yıkatmaya vercem bide evi şöyle bi güzelce temizleyecek bi kadına ihtiyacım var.bakalım bulabilirsem sanada haber veririm..bu arada geçenlerde sordum sana ama görmedin sanırım agdaya nereye gidiyosun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?