2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olmazmııııııııııı ütü hariç aynıları bendede var ama yapacak adam yok:) eslemcim sen istanbulun neresndesn?

valla banada davet ediyorum gelmiyolar aman dogurda gelelim.. yazık hamilesin diyekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben ben varım... kendi suyumu alacak halim yok valla... sağolsun kız kardeşim yanımda da o bana yardım ediyo eşimle birlikte sanırım şanslıyım..

valla banada davet ediyorum gelmiyolar aman dogurda gelelim.. yazık hamilesin diyekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman gelmesinler boşver...ister istemez iş yapıyorsun,yoruluyorsun.sonra geliyorlar servis çay kahve vs..yoruluyorsun.sonra gidiyorlar arkalarından bulaşığı topla ,tekrar evi sil vs.. ne gerek gelmesinler zemuszemus

ben ben varım... kendi suyumu alacak halim yok valla... sağolsun kız kardeşim yanımda da o bana yardım ediyo eşimle birlikte sanırım şanslıyım..

cidden şanslısın..benim eşim hiç yardım etmiyor,kadın gelsin diyor.kadın da gelse mecburen bazı işleri kendimiz yapıyoruz...

AMA SEVİNDİM TEK HALSİZ OLAN BENİM DİYE ÜZÜLÜYORDUM BAK SİZLER VARSINIZ:gitme:

almanyada geldi eşimin teyzesi dayısı filan
mecbur eltimde yardım etcek, beraber ağırlicaz misafirleri
yok anam yaa kimse demiyo bu kadın hamile gitmeyelim ama gelen olursada çalıştırıyorum, napiim
onu yap bunu pişir diyip duruyorum, sofrayıda kaldırtıyorum zemuszemus
tabii yinede yoruluyorum

olmazmııııııııııı ütü hariç aynıları bendede var ama yapacak adam yok:) eslemcim sen istanbulun neresndesn?

canım ben istanbul anadolu yakası beykozda oturuyorum

ohh maşallah, yan gel yat yardım edenin varsa canım
benimde kızkardeşim slaı günü gelcek bana
doğum için evi hazır etcez, temizlik filan yanii
birde ramazanlık hazır yiyecekler hazırlayıp dolaba koycaz

ben kaçar kızlar..ağrılarım çoğalmadan evin işi bitsin sonraada yan gelip yatarım inşallah...

ALLAH HEPıMıZE SAĞLIK SIHHAT VERSıN TABıKı BEBEKLERıMıZEDE...

anam bi salonu süpürdüm, canımdan can çıktı sanki
zor attım kendimi koltuğa
bacım bu hamilelik insanın tüm gücünü kuvvetini alıyor

anam bir başıma kalmışım, herkesler gitmiş
yaw hem evi süpürüp hem konuşuyodum ne güzel sizle
neyse bende çıkıyorum o zmaan

burda hava kapkara oldu sanırım yagmur yagacak.....esiyor ama sıkıntılı bir hava . . . .temizlikte yaptırmıstım camlarıma yazık olcak valla

emelcim temizlik için begendigin güvendigin bi kadın varmı...ben tuttuklarımdan hiç menun kalmadımda...

ohh ne guzel klimanın bu yonu guzel iste :) . . . . .valla guzel geciyor benimde canım ..bugun gec kahvaltı yaptık esim hazırladı sagolsun . . . .ben genellikle yatarak geçiriyorum vaktımı tv karsısında....hafta içi vakit geciremiyorum ben canım esimde olmayınca cok canım sıkılıyor

emelcim temizlik için begendigin güvendigin bi kadın varmı...ben tuttuklarımdan hiç menun kalmadımda...

ahhh canım benim bende benimkinden çok da memnun degilim ama tek bildigim bu oldugu için............kendisi benim velim..durumlarıda yok ben o yuzden ayda bir alıyorum.....pesinde dolanman lazım ve bastan soylceksin sunu soyle istiyorum suna dikkat et diye.........birde isini çok agır yapıyo...............onun dısında bildigim yok valla canım

cnm yaa burda düzgün birini bulmak imkansız öleyse..hiçkimse memnun degil...valla halıları yıkatmaya vercem bide evi şöyle bi güzelce temizleyecek bi kadına ihtiyacım var.bakalım bulabilirsem sanada haber veririm..bu arada geçenlerde sordum sana ama görmedin sanırım agdaya nereye gidiyosun sen.

bulursan oyle bi kadın haberim olsun canım iyi olur valla...soyle adam gibi isini yapan birini bulamadık gitti...........bende 15 den sonra yıkatmaya vercem halıları...eren halı yıkama var ona veriyorum cokta memnunum tertemiz yapıyor.........

........agdaya da canım.....kız meslek lisesine varmadan denizbankın falan atm makinesi falan var....daha oraya gelmeden bi is merkezi var.......orda gamzelim kuafor salonu var .......çok memnunum daha dun agdamı yaptırdım orda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…