kızlar naber?
ben bildiğiniz gibi. yata yata kasıla kasıla geçiyor günler... :)
kızlar naber?
ben bildiğiniz gibi. yata yata kasıla kasıla geçiyor günler... :)
ємєℓ;8390266 .!.:bulursan oyle bi kadın haberim olsun canım iyi olur valla...soyle adam gibi isini yapan birini bulamadık gitti...........bende 15 den sonra yıkatmaya vercem halıları...eren halı yıkama var ona veriyorum cokta memnunum tertemiz yapıyor.........
........agdaya da canım.....kız meslek lisesine varmadan denizbankın falan atm makinesi falan var....daha oraya gelmeden bi is merkezi var.......orda gamzelim kuafor salonu var .......çok memnunum daha dun agdamı yaptırdım orda.....
cnm tamam bulursam birini sanada söylerim...agda içinde bi arkadaş daha gamzelimi söylemişti bende oraya gideyim bari...:CüvCüv:
bende yarın doktora gidicem kızlar bakalım kızım nekadar oldu çok merak ediyorum ve bu gidişimde doğumla ilgili konuşcaz çok heyecanlıyım
ємєℓ;8390472 .!.:merhaba canım hosgeldin :) benimki gecen hafta 2.700 gr . . ..salı gunu de ben gitcem bakalım ......hayırlı haberlerle gel insallah canım
bende yarın doktora gidicem kızlar bakalım kızım nekadar oldu çok merak ediyorum ve bu gidişimde doğumla ilgili konuşcaz çok heyecanlıyım
emel sorma aynen doğuran gidiyor. :) çok özeniyorum allahım ben de şöyle sağlıkla kucaklasam da bebelerimi alsam gitsem diye evime.
saliha sorma son 5 gündür kasılmalar çok ağrıtıyor. karnım çok gergin kasılmalar sırasında çatlayacak gbi oluyorum özellikle karnımın üst kısmı. fundus diyorlar rahmin o bölgesine. arkasından da acı bırakıyor kasılma sonrası. sanki karnımın o kısmı yara gibi (göğüs kafesimin hemen altı,)
canım gözünaydın kızını görüceksin umarım hersey yolundadır.sezeryan olucaksan belki gün verir drun.
saol canım normal istiyorum ama henüz çatı muaynesi falan yapılmadı ama doktor 20sinden sonra bekliycez dedi neye dayanarak öle dedi anlamadım :uhm:
ємєℓ;8390437 .!.:gidersen canım birgul e yaptır ...ben ona yaptırıyorum memnunumda....
saliha senin durumun nedir? kasılman var mı? acıyor mu? bebeğin kilosu nasıl? doktor doğum için bir tarih öngörüyor mu?
canım aslında tırsmıyorda degilim delikafadulden ama mecburen gidicem doguma hazırlık baştan aşagı yaptırmak gerek kafamçokkarıştı
bide sen şu halı yıkamanın numarasını versene canım sana zahmet...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?