2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar naber?
ben bildiğiniz gibi. yata yata kasıla kasıla geçiyor günler... :)

canım valla sen hep aklımdasın Allah sana sabır versin o kadar ay hastanede kalmak kolay degil......ama ufaklıklar soz konusu olunca mecbur katlanılıyor.....bende ilk dogumumda 15 gun hastanede yatmak zorunda kalmıstım...seninkinin yanında benimkisi solda sofır biliyorum ama anlıyabiliyorum seni.....erken dogum riski nedinyle yatmıstım ..bebegin gelisiminin tamamlanmasını bekledik sonra ameliyatla aldılar zaten....gelen dogurup gidiyordu çok sınır bi durumdu :) hayırlısıyla senin sıkıntılarında gecer insallah

cnm tamam bulursam birini sanada söylerim...agda içinde bi arkadaş daha gamzelimi söylemişti bende oraya gideyim bari...:CüvCüv:

bende yarın doktora gidicem kızlar bakalım kızım nekadar oldu çok merak ediyorum ve bu gidişimde doğumla ilgili konuşcaz çok heyecanlıyım

emel sorma aynen doğuran gidiyor. :) çok özeniyorum allahım ben de şöyle sağlıkla kucaklasam da bebelerimi alsam gitsem diye evime.

saliha sorma son 5 gündür kasılmalar çok ağrıtıyor. karnım çok gergin kasılmalar sırasında çatlayacak gbi oluyorum özellikle karnımın üst kısmı. fundus diyorlar rahmin o bölgesine. arkasından da acı bırakıyor kasılma sonrası. sanki karnımın o kısmı yara gibi (göğüs kafesimin hemen altı,)

bende yarın doktora gidicem kızlar bakalım kızım nekadar oldu çok merak ediyorum ve bu gidişimde doğumla ilgili konuşcaz çok heyecanlıyım

merhaba canım hosgeldin :) benimki gecen hafta 2.700 gr . . ..salı gunu de ben gitcem bakalım ......hayırlı haberlerle gel insallah canım

saliha senin durumun nedir? kasılman var mı? acıyor mu? bebeğin kilosu nasıl? doktor doğum için bir tarih öngörüyor mu?

ємєℓ;8390472 .!.:
merhaba canım hosgeldin :) benimki gecen hafta 2.700 gr . . ..salı gunu de ben gitcem bakalım ......hayırlı haberlerle gel insallah canım

maşallah canım kuzucuğuna ben de 34 haftalıkken giitim 2400 dü şimdi 36 haftalık 2800 falan olmuştur diye tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısı

canım gözünaydın kızını görüceksin umarım hersey yolundadır.sezeryan olucaksan belki gün verir drun.

ah canım benim ne denirki bu durumda dayan .allahım yardım etsin.

kızlar geçen gün bi tanıdığı gördüm hamileydi ve 36, haftada suyu gelmiş doğum yapmış 3000kilo doğmuş bebeği bende iyice heyecanlanmaya başladım nezamn geleceği belli değil

valla oyle bugun bizden biri daha dogum yapmıs olabilir haberini bekliyoruz çunku . . . . .artık hersey olabilir bu kuzular durmaya niyetli degil gibi

ємєℓ;8390437 .!.:
gidersen canım birgul e yaptır ...ben ona yaptırıyorum memnunumda....

canım aslında tırsmıyorda degilim delikafadulden ama mecburen gidicem doguma hazırlık baştan aşagı yaptırmak gerek kafamçokkarıştı

bide sen şu halı yıkamanın numarasını versene canım sana zahmet...hihoyyyt

saliha senin durumun nedir? kasılman var mı? acıyor mu? bebeğin kilosu nasıl? doktor doğum için bir tarih öngörüyor mu?

canım bende son zamanlarda kasılmaların arttığını hissediyorum.en son nstde sorun yoktu ama.sekerden dolayı diyette olduğumdan biraz zayıf sanki kızım gecen hafta 1870 falandı canım.tarih vermedi dr sezeryan olucak ama acil birsey olursa gel dedi.umarım bekler kuzularımız canım.

canım ben uzun suredir yaptırıyorum ...onceden jilet yaptırırdım malum gittigimiz yerler ilçeydi hep yaptırma imkanım olmazdı....3 senedir burdayım ve yaptırıyorum inan buyuk rahatlık.....ustelik azaldılarda...hamilelik boyuncada yaptırdım ben sorun olmadı...bence hemen git.......

212 10 52 numara bu canım . . . . .

salihacım şekerle benim başım da dertte. insilün kullanıyorum. hergün artırıyorlar dozu. bazen düşüyor bazen yükseliyor insilüne rağmen. ama bizlerin asıl sorunu yatıyor olmamız. yatmasak daha kolay olurdu şekerin düzenlenmesi. böyle malak gibi yatınca enerji de metabolizma da saçmalıyor doğal olarak. allah bebeklerimiz korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…