evet canım yattığımız için metabolizma sacmalıyor.salihacım şekerle benim başım da dertte. insilün kullanıyorum. hergün artırıyorlar dozu. bazen düşüyor bazen yükseliyor insilüne rağmen. ama bizlerin asıl sorunu yatıyor olmamız. yatmasak daha kolay olurdu şekerin düzenlenmesi. böyle malak gibi yatınca enerji de metabolizma da saçmalıyor doğal olarak. allah bebeklerimiz korusun.
ємєℓ;8390640 .!.:canım ben uzun suredir yaptırıyorum ...onceden jilet yaptırırdım malum gittigimiz yerler ilçeydi hep yaptırma imkanım olmazdı....3 senedir burdayım ve yaptırıyorum inan buyuk rahatlık.....ustelik azaldılarda...hamilelik boyuncada yaptırdım ben sorun olmadı...bence hemen git.......
212 10 52 numara bu canım . . . . .
hadi bana müsade kızlar... çok işim var. öönce biraz yan yatacağım sonra biraz da öbür yana yatacağım sonra biraz daha biraz daha kusana kadar yatacağım. :)) bana kolay gelsiin. size iyi akşamlaaar.
:teytey::teytey: uzan dinlen cnm görüşürüz...kaydirigubbakcemile3
fatoş hoşgeldin sendea.s.
iyyiz canım bebegimle ugrasıp duruyoruz işte..günden güne agırlaşıyoruz..ama bu iki üç gündür çok fazla hareket etmiyo eskisi gibi minnoşum yerimi daraldı büyüdügü için nedir...
hadi bana müsade kızlar... çok işim var. öönce biraz yan yatacağım sonra biraz da öbür yana yatacağım sonra biraz daha biraz daha kusana kadar yatacağım. :)) bana kolay gelsiin. size iyi akşamlaaar.
iyyiz canım bebegimle ugrasıp duruyoruz işte..günden güne agırlaşıyoruz..ama bu iki üç gündür çok fazla hareket etmiyo eskisi gibi minnoşum yerimi daraldı büyüdügü için nedir...
yeri daralıyor annesi neyapsın.ama huzursuzsan süt iç çikolata ye hareket eder.bu aarada cikolatayı benim içinde ye ben sekerden yiyemiyorum.:sinifsinif:cokacimcoook
Kızlar merhabalar.. Ben doğurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?