2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yattığımız için metabolizma sacmalıyor.

cnm saol numara için..valla bakalım bende aynı dertten muzdaribim ama artık karar verdim bende gidicem canım yansada artık dayanıcam zatende artık hiç biyeri göremiyorum hihoyyyt

hadi bana müsade kızlar... çok işim var. öönce biraz yan yatacağım sonra biraz da öbür yana yatacağım sonra biraz daha biraz daha kusana kadar yatacağım. :)) bana kolay gelsiin. size iyi akşamlaaar.

hadi bana müsade kızlar... çok işim var. öönce biraz yan yatacağım sonra biraz da öbür yana yatacağım sonra biraz daha biraz daha kusana kadar yatacağım. :)) bana kolay gelsiin. size iyi akşamlaaar.

:teytey::teytey: uzan dinlen cnm görüşürüz...kaydirigubbakcemile3

fatoş hoşgeldin sendea.s.

iyyiz canım bebegimle ugrasıp duruyoruz işte..günden güne agırlaşıyoruz..ama bu iki üç gündür çok fazla hareket etmiyo eskisi gibi minnoşum yerimi daraldı büyüdügü için nedir...

iyyiz canım bebegimle ugrasıp duruyoruz işte..günden güne agırlaşıyoruz..ama bu iki üç gündür çok fazla hareket etmiyo eskisi gibi minnoşum yerimi daraldı büyüdügü için nedir...

kontrol et mutlaka hareketlerini. ... tabi buyudu yeri daraldı nasıl oynasın minikkk:) farkediyoo eskiye göree mutlaka

güldürdün beni canım ya.olsun yat boşver ben 13.hftdan beri yatıyorum dile kolay 20 hafta olmuş.bebişler acele etmesinde daha yatalım canım.bu arada hastaneye gidip gelince biryoruluyorumki sorma sanki km yol yürümüşüm gibi.

yeri daralıyor annesi neyapsın.ama huzursuzsan süt iç çikolata ye hareket eder.bu aarada cikolatayı benim içinde ye ben sekerden yiyemiyorum.:sinifsinif:cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…