canım gözünaydın 1440 mı2440mı.küveze almadılar dimi
Ayyy canım ya hayırlı olsun. Çok sevindim. Çok güzel bir mutluluk. :teytey:Bebeğin sağlığı nasıl? Sağlığı yerindeyse küçük olması çok da önemli değil canım. Senin ağrın falan var mı?Anlatıyorum canlar :) biliyosunuz dün benim açılmam vardı serum takıp eve göndemişlerdi gece gene sancım tutunca doktorum olmadığı için acilen bulduğumuz bi doktora istanbula geldik acıbadem kadıköyde gece birde nst ye taktılar ki sancılar beş dakikada bir olmuş ben normal doğurmak baştan beri istemediğim için hemen epidural sezeryana aldılar. Kızlar yaaa bu kadar güzel bi an olamaz çıkıpta ağlamaya başlayınca koptum inanın ne heyecan ne bişey herşey çok güzeldi doğuma güle güle girdim güle güle çıktım süperdi tek kelimeyle. Sezeryan yapacak olanlara cidden epidurali tavsiye ediyorum. Şu anda hala hastanedeyiz.. Bebişim çok tatlı biraz küçük çünkü 36 ve 2 de doğdu... 1440 gr. 46 cm.
Ayyy canım ya hayırlı olsun. Çok sevindim. Çok güzel bir mutluluk. :teytey:Bebeğin sağlığı nasıl? Sağlığı yerindeyse küçük olması çok da önemli değil canım. Senin ağrın falan var mı?
Hala hastanedein değil mi?
ne kadar kalıcaksın hastanede.herseyin iyi olmasına cok sevindim güzelim.
Kızlar epiduralden çok memnun kaldım katateri az önce çıkardılar dolayısıyla şu ana kadar ağrı kesici veriliyodu heralde artık ağrım olmaz inşallah..
Adını doğa koyduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?