2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet hala hastanedeyim yarın çıkıcaz inşallah. Ağrım falan pek yok.. BEBİŞ gayet sağlıklı çok şükür bi sorun yok koklayıp duruyorum kızımı

Kızlar epiduralden çok memnun kaldım katateri az önce çıkardılar dolayısıyla şu ana kadar ağrı kesici veriliyodu heralde artık ağrım olmaz inşallah..

Adını doğa koyduk :)

Adıyla çok yaşasın doğa kızımız. Darısı bizlerin başına....

Bu eylül melekleri erkenci....hadi ben üçüz bekliyorum erken gelme olasılığı sizlerden yüksek..zamane bebeleri ne kadar sabırsız..

Tubacım..tebrik ediyorum..eşini ve seni..yavrunu doya doya kokla..sağlıkla darısı bizlere..

Kızlar epiduralden çok memnun kaldım katateri az önce çıkardılar dolayısıyla şu ana kadar ağrı kesici veriliyodu heralde artık ağrım olmaz inşallah..

Eşime benziyor ama dudakları bana benziyo :) çok şirin teyzeleri.

Ayyyyyy inanmıyorum kııs. Sanki rüyadayım gibi ya. Ne kadar güzel bebişin kollarında. Allah analı babalı büyütsün inş. Darısı başımıza yarebbim sağ salim . İsmide çok güzelmiş maşallah minik kuzuya :Saruboceq:

Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kalanlara bizlerede sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin gözünaydın canım kokluyorum doğa bebeği opuyorumnanaktan

ay canım yaaaa şok oldum valla inan çok duygulandım yazdıklarını okuyunca .....canım benim gozun aydın hayırlısı ile aldıgın bebisini kucagına darısı bizlere insallah :1hug: . . . .sanırım bu gece orda kalırsınız yarın cıkarırlar sizi . . .iyi de sen nasıl haber verdin bize ben onu da anlamadım :) . . . . bebisini kuveze mi aldılar canım kilosu dusuk gibi çunku . . . . .

tubacım gözün aydın allah analı bablaı büyütsün inşallahhh... çok heyecanlandım yaaaaa.. sanki ben doğurdumm çok güzelll

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim iyi olmanıza ..bende epidural hakkında kararsızdım ama bu aralar herkes onu tavsiye ediyor ..inşallah olmaz ağrında kızını rahatca doyurursun :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayyy delikafadulden Allah analı babalı büyütsün canım....bugünde senden haber gelmesydii hastaneye gelicektim yarınn ama kadıköydeki acıbademe gitmişsinn...
canım ohhh kyrtuldunnn darısı bizlere inşallah.....
arkadaşlar galiba cep tel girdi...... 3ghihoyyyt

canım nasılsınnn bende henüz karar veremedimmm..ama galiba epidural yaptıracağımm...
bugün kendimi çok yorgun hissediyorumm hava serinlesin diye bekkedimm çok ütüm varr... bizim ev yine stadyummmm... sonses maç izleniyor...kafamçokkarıştı kulaklığımı takıcamm yaa....

canım Allah analı babalı büyütsün ,tahtı bahtı güzel olsun ,ismiyle uzuuun mutlu güzel seneler yaşasın inşallah.inan burada hepimiz dokuz doğurduk.çok sevindim sağlıklı olmasına.iyi geçmeside iyi maşallah doğumunun.haberde verdiğin için sağol meraktaydık inanki.hadi bakalım sıra kimde sağlıkla inşallah.

tubacım çok sevindim, kızınızı mutlulukla sağlıkla büyütün tatlım....

bu arada açılman kaç cm olmuştu tatlım, sezeryana alınmadan önce... sancılarını neşekilde hissettin.

oy mis gibi kokuyor dimi.

tubacım maşallah bebeğinin kilosu da çok iyi, son ne zaman girmiştin sen ultrasona, oradaki ölçümlere yakın çıktı mı.... çok soru sordum sanırım, ama tecrübeli bir annesin artık, yardınlarına ihtiyacımız var:)

tubaaaaaa Allah ım yaa dünden beri seni deli gibi takip ediyordum
bu gün netim bu saate kadar yoktu ama aklımda hep sen vardın
şimdi bağlantım geldi girdim ve seni okudum çok sevindim canım yaaaaa
çok tebrik ederim seni Allah ım uzun ömürler versin kızına
Allah ım analı babalı büyütsün inşallahh sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallahh
öyle güzel yazmışsın ki duygularını son derece sade bir şekilde anlatmışsın
yazdıkalrını okyup yaşadıklarını gözümde canlandırdım bir an ve gözlerim doldu
Allah ım hepimize bu mutlu anı hayırlısı ile yaşatsın inşallahh
canımcım tekrar tebrik ederim seni öptük kızımla sizi
bu arada benim içinde misss kokusunu çek içine kızının :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…