huysuz ben medelanın şu modelini almayı planlıyorum çıkınca.
☞ Medela Swing Göğüs Pompası - Uyarıcı Fazlı Süt Pompası YENİ !!! : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
kullananlarla konuştum memnunlar...
Bunlar bu kadar pahalı mı huysuz sen ne kadara aldın
Tülay, ne güzel resimler bunlar; gecen hafta ne güzel diyecektim ki gene değiştipembecim süprsinnnn hastanede bu moral biz evimizde gemileri yakıyosss maaşallah canıma valla allah bozmasın
evet bu da iyi ama sana ameda ciftliyi de onerebilirim
demek kimse de bu gogus agrisi yok yaaa endiseleniyorum o zaman niye agrirki. simdiden goguste iltihap ya da sertlik olusur mu yaaa sut kanallari yuzunden((
valla bir ara bende mi caysam dedim sonrada yiğitliğe ... sürdürmeme kararı aldım fazla kişi olmayacak zaten sevdiğim arkadaşlarım... bebekli pasta yaptırıyorum 4 çeşittte tuzlu 2 börek 2 salata giderkende hatıra olsun bebek şeklinde çubuklu kurabiye yaptırıyorum onları (gerçi ne kadar hatıra olur bilemem yerler heralde kaydirigubbakcemile3 ) vereceğim umarım kurabiyeler istediğim gibi olurDenizcim , o h ne güzel gelmeyi çok isterdim he he :))) iyi cesaret ben kimseyi kaldıramıyorum sen bir de parti düzenliyorsun :) Ayrınıtları pazartesi günü anlatırsın artık bize :)
gamma kardeş oooo beybişavır lar felan çok özendim bak :) ben de burada hemşire hanımlarla mı yapsam acaba :))
medelanın bu modelinin bir alt versiyonu da var. yarı fiyatına. esas onu planlamıştım ama bunu kullananlar çok övdü.
günaydın arkadaşlar
inşallah herkes çok iyidir ve inşallah çok güzel bir hafta olur a.s.
Tülay, ne güzel resimler bunlar; gecen hafta ne güzel diyecektim ki gene değişti
ben önceki sayfaları okuyamadım daha, ağrın çok mu? çünkü son haftalarda bende de sürekli ağrı var ama dokununca ağrıyor. yalnız epey şiddetli; sanki süt kanallarının dolmaya başlaması gibi geliyor bana.
ya artık ağustos anneleri doğurmuş diye bakmaya gerek kalmadı ciddi ciddi eylül anneleri başladı valla doğurmaya
evet bu da iyi ama sana ameda ciftliyi de onerebilirim pembecim. burada ikiz annesi olan bir arkadas kullaniyor cok memnun. 2 tane olunca daha cok sutu ayni anda sagabiliyorum yoksa yetismiyor demisti fiyatlari da yakin sanirim bi incele istersen
yaaa bizimki 300 kusur biseye geldi sanirim oldukca kazik yani anlayacagin. ama alisveriste saolsun beni kimse dinlemedi, esim ve ailesi adam ne iyi dediyse aaa onu alalim o zaman olduklari icin. bende kollarimi baglayip peki alin madem dedim
demek kimse de bu gogus agrisi yok yaaa endiseleniyorum o zaman niye agrirki. simdiden goguste iltihap ya da sertlik olusur mu yaaa sut kanallari yuzunden((
valla bir ara bende mi caysam dedim sonrada yiğitliğe ... sürdürmeme kararı aldım fazla kişi olmayacak zaten sevdiğim arkadaşlarım... bebekli pasta yaptırıyorum 4 çeşittte tuzlu 2 börek 2 salata giderkende hatıra olsun bebek şeklinde çubuklu kurabiye yaptırıyorum onları (gerçi ne kadar hatıra olur bilemem yerler heralde kaydirigubbakcemile3 ) vereceğim umarım kurabiyeler istediğim gibi olur
canım benim ya sende minik bir baby shower yap moral olur bir pasta al kes
ya bende bişi sordum kimse cvp vermiyooo
ya kızlar bnmde karnımın sol tarafından sabahtan beri lıkır lıkır ses geliyo nedenkiii... tuba da öle demişti ya ödüm patlıyo suyum gelcek diyee!!!!!!!!!!!!!
kızlar günaydınnn.... bugün kocişle işlere geç geldik....
yasemincim takma dicem de tatlım takmamak imkansız yani... ben de haftasonu resmen herkese saldırdım, tırnaklarımı çıkardım geziyorum yani.....
denizcim keşke ben de gelebilseydim ya, çok merak ediyorum. sen pastaların, kurabiye, böreklerin resmini çek, biz burada yemiş gibi olalım... çok merak ediyorum tatlım ya çokkkkkkkkkk.... odanız da hayırlı olsun. hani hani fotolar.....
ebrucum chicconunkini duymadım tatlım, ama iyidir eminim ne de olsa kaliteli marka. belki pahalı olduğundan tercih edilmiyordur, işlevi açısından değildir canım.... bu rada bana da mothercare kanguru hediye geldi, bayıldım, ilk andan beri kullanılıyormuş, doğduğundan itibaren.... yeni çıkanıymış.... 3,5 - 13 kilo arası.
kızlar görümcemden bohçamız geldi, birazdan resimlerle karşınızda..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?