ne sordun canım ben kaçırdım galiba
Yasemin beni loğusa depresyonu değilde ne korkutuyor akşma düşündüm midem yanarken şimdi bebek tebriğine gelecek olan arkadaşlarımın canavar bozması çacukları var o durumda bebeğimle mi ilgilecem misafir mi ağırlayacağı yoksa canavarlara mı mukayet olcam zira benim bir çalışma odam var yarın resmini onun da koyayım akıllara ziyan tam çocuklarım karıştacağı bir alan düşündüm taşındım ablamlardan birini destek için çağırırım diye buldum çözüm artık bunca zaman bişiy istemedim ablamlardan bunu da yaparlar diyorum delikafadulden
ємєℓ;8399350 .!.:hosbuldum tulaycım nasılsın canım benim .......
...baharcım sende hosgeldin :)
kızlar günaydınnn.... bugün kocişle işlere geç geldik....
yasemincim takma dicem de tatlım takmamak imkansız yani... ben de haftasonu resmen herkese saldırdım, tırnaklarımı çıkardım geziyorum yani.....
denizcim keşke ben de gelebilseydim ya, çok merak ediyorum. sen pastaların, kurabiye, böreklerin resmini çek, biz burada yemiş gibi olalım... çok merak ediyorum tatlım ya çokkkkkkkkkk.... odanız da hayırlı olsun. hani hani fotolar.....
ebrucum chicconunkini duymadım tatlım, ama iyidir eminim ne de olsa kaliteli marka. belki pahalı olduğundan tercih edilmiyordur, işlevi açısından değildir canım.... bu rada bana da mothercare kanguru hediye geldi, bayıldım, ilk andan beri kullanılıyormuş, doğduğundan itibaren.... yeni çıkanıymış.... 3,5 - 13 kilo arası.
kızlar görümcemden bohçamız geldi, birazdan resimlerle karşınızda..............
tulaycim ne sormustun tatlim, ben kendi gogus agrimin derdine dusmekten kacirmisim(
gulay ve bahar hos geldiniz kizlar. biz iyi sayilriz bi tek gogus agrim var onun disinda bu haftaya da son bir guc ve gayretle basladik bakalim :)
senin izin nezman nasipse Ebrucum çok yorulanlardansın sende kıyamam
karnımın sol tarafından göğüs altım diyebilirim lıkır lıkır su sesi geliyo sabahtan beri tuba da o gece suyu gelmeden önce öle bişeyden bahsetmişti korktum bende ama azaldı şimdi ses
ebrucum benim göğsümde de ağrı oluyor ara ara. geçen gün baktım bir iki damlacık sıvı gelmiş sağ göğsümden. sanki içinden geriye çekiyorlarmış gibi bir ağrı oluyor canım benim.
dun aksam bi arkadasim anlatti dogumunu,
evde yatarken kuyruk kemiginin ustunden beline dogru agrilar girmeye baslamis, acaba dogum sancisimi demis annesi de oyle olsa yerinde duramazsin alakasi yoktur demis.
arkadasta yine de her ihtimale karsi yatip biraz uyuyayim dogum olacaksa da enerjim olsun demis.
yatmis tuvaleti gelmis ama nasil cok geldi diyor. gitmis tuvalete azcik yapmis. sonra yatmis tekrar cok cisi gelmis gibi hissetmis yine gitmis azcik bisey.
tam yattim doyir pit diye bi ses olus gitmis tuvalete su nisan olayi var ya o gelmis o sirada. ama agrim felan yok cok hafif diyor.
doktorunu aramislar o da hemen acile git bende gelicem demis. acilde bunu nobetci doktor karsilamis bi bakmis ki aciklik 8 cm aa sen doguruyorsun hemen dogumhaneye demis apar topar goturmusler aninda da dogurmus.
kendi doktoru bile cok sasirmis hayatimda ilk dogumunu seninki kadar cabuk ve kolay yapan birini gormedim demis, hic oyle kesik yirtikta olmamis
allahim bize de boyl dogumlar nasip eder insallah :)
ay özür dilerim 2440 ve küveze almadılar ciğerleri çok güzel gelişmiş kızlar.. Allah beni kurtardı sizide kurtarsın inşalah doğumda hepinize dua ettim.. Kızlar ya çok güzel bi duygu benimki ememiyo çok küçük daha uğraşıp duruyorum ama uğraşmak bile süper zevkli hiç panik yapmıyorum valla.
hepimizin ki degisikmis baharcim
benim resmen curumus gibi agriyor
hani curuk yere dokununca nasil canin yanar ya oyle su an agrisi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?