2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canavarlar gelince girilmesini istemediğin odaların kapılarını kilitle ben öyle yapıyorum

ємєℓ;8399350 .!.:
hosbuldum tulaycım nasılsın canım benim .......

...baharcım sende hosgeldin :)

iiyim ne olsun sabah şekeri gibi sabahın köründen beri k.k dayım bıkcaklar artık benden

tulaycim ne sormustun tatlim, ben kendi gogus agrimin derdine dusmekten kacirmisim (

gulay ve bahar hos geldiniz kizlar. biz iyi sayilriz bi tek gogus agrim var onun disinda bu haftaya da son bir guc ve gayretle basladik bakalim :)

canım günaydın 0danın resimlerini flash belleğe yüklemiştim onu evde unuttum yarına kaldı akşam evden de yükleyebilirdim ama gündüz daha çok vaktim var neyse pastayı falan çekmem ayol canınız falan çeker ne yaparım sonra sen gelmeye çalış bence

karnımın sol tarafından göğüs altım diyebilirim lıkır lıkır su sesi geliyo sabahtan beri tuba da o gece suyu gelmeden önce öle bişeyden bahsetmişti korktum bende ama azaldı şimdi ses

tulaycim ne sormustun tatlim, ben kendi gogus agrimin derdine dusmekten kacirmisim (

gulay ve bahar hos geldiniz kizlar. biz iyi sayilriz bi tek gogus agrim var onun disinda bu haftaya da son bir guc ve gayretle basladik bakalim :)

senin izin nezman nasipse Ebrucum çok yorulanlardansın sende kıyamam

senin izin nezman nasipse Ebrucum çok yorulanlardansın sende kıyamam

tulaycim ben 21 agustosta izine ayriliyorum canimcim kismetse. valla gun sayiyorum resmen. ilk izine ayrilmamin gunu 2. de alisimin dogumu :)

su sesi de bence cok su icmissindir ondan olmustur, dogumla suyun gelmesiyle alakasi oldugunu sanmam, cunku oyle olsa baskalarindan da duyardik canim, en azindan dogum hikayelerinde bahsederlerdi :)

Baharcım ,Gülaycım , Ve Emelcim Hoşgeldiniz kızlar ....

Gülay sen nie dellendin hafta sonu ,sanırım bize evde oturmak yaramıyor ...

Bu arada Tülaycım lıkırtıyı bilmem ama ara ara bende de değişik sesler oluyor , sabah eşimde dedim ki acaba bebeğin sesi duyulurmu dışardan gözüme öyle bir bakışı vardı ki cevap bile vermesi gerekmedi he he ....

ebrucum benim göğsümde de ağrı oluyor ara ara. geçen gün baktım bir iki damlacık sıvı gelmiş sağ göğsümden. sanki içinden geriye çekiyorlarmış gibi bir ağrı oluyor canım benim.

karnımın sol tarafından göğüs altım diyebilirim lıkır lıkır su sesi geliyo sabahtan beri tuba da o gece suyu gelmeden önce öle bişeyden bahsetmişti korktum bende ama azaldı şimdi ses

canım panik yapma yav hemen . . . su sesi duymanla onun bi alakası oldugunu sanmıyorum

dun aksam bi arkadasim anlatti dogumunu,
evde yatarken kuyruk kemiginin ustunden beline dogru agrilar girmeye baslamis, acaba dogum sancisimi demis annesi de oyle olsa yerinde duramazsin alakasi yoktur demis.
arkadasta yine de her ihtimale karsi yatip biraz uyuyayim dogum olacaksa da enerjim olsun demis.
yatmis tuvaleti gelmis ama nasil cok geldi diyor. gitmis tuvalete azcik yapmis. sonra yatmis tekrar cok cisi gelmis gibi hissetmis yine gitmis azcik bisey.
tam yattim doyir pit diye bi ses olus gitmis tuvalete su nisan olayi var ya o gelmis o sirada. ama agrim felan yok cok hafif diyor.

doktorunu aramislar o da hemen acile git bende gelicem demis. acilde bunu nobetci doktor karsilamis bi bakmis ki aciklik 8 cm aa sen doguruyorsun hemen dogumhaneye demis apar topar goturmusler aninda da dogurmus.
kendi doktoru bile cok sasirmis hayatimda ilk dogumunu seninki kadar cabuk ve kolay yapan birini gormedim demis, hic oyle kesik yirtikta olmamis

allahim bize de boyl dogumlar nasip eder insallah :)

ay inş. dediğiniz gibidir evet karnımdan gelen sesi bebğin kesesinden geliyo sanıyom artık paranoyak oldum iice doğuma kadar da böle gitcek sanırım

ebrucum benim göğsümde de ağrı oluyor ara ara. geçen gün baktım bir iki damlacık sıvı gelmiş sağ göğsümden. sanki içinden geriye çekiyorlarmış gibi bir ağrı oluyor canım benim.

hepimizin ki degisikmis baharcim
benim resmen curumus gibi agriyor
hani curuk yere dokununca nasil canin yanar ya oyle su an agrisi ((

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaaaaaa, haftasonu neler olmuş!! hayırlı olur, sağlıkla büyür inşallah. çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…