2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkiler kesinlikle tescillendii... :sinifsinif: evet canım kesinlikle epidurel daha iyi..

günaydın canım aaa neden yüklenmiyorkii... kesin güzel olmuştur....

slm en güzel anneler nasılsınız.... ben bugün biraz agresif uyandım neden bende bilmiyomm.. gecede çok uyandımm wc git gel... sabahı zor ettikk...

fussicim amma uydurma teşhis koydun kendine ay. oturdukça ne kuruyoruz değil mi. doktorlar gülüyordur kesin bize sonradan anlatıp.

sen bilirsin baharcım niye geç geldiğimi, canın çeker tatlım anlatmayayım... kaşınıyon mu baharcım, kızdırma beni... kocam çiçekleri suladı , valla gerçekten terastaki çiçekleri.....

yasemincim görümcemler ve kaynanamlarla birlikteydik... çocuk mevzusu açıldı falan işte, şimdiden ikincinin üçüncünün peşindeler.... asla kötü niyetli değiller ama durumumuzun iyi olduğu sürece 3 çocuk falan yapın diyolardı... kendilerinin iki çocucuğu olduğu için pişmanlarmış... ama tabi bu laflara normalde he he der geçerim... ama bu hamilelik sıkıntılarıyla resmen tırnaklarımı gösterdim, "o zaman bu kadar çocuğu doğuracak da birini bulursun hayatım" dedim birden eşime, bir anda ağzımdan çıktı, acayip bi sessizlik oluştu odada. herkes şaşkın bir ifadeyle bana baktı.... çok kötü oldular hissettim.... hemen ben bi çay koyuyum diye odadan kaçtım valla. ay ne yapıyım ben de isterim 2,3 çocuk ama şuan ne yeri ne zamanı çekemiyom valla.....

gunaydin kizlarrrrr her agrida sesde birseyler uydurmayin kizlar isde zamanimiz geliyor bebislerin yerleri daraldi normallll

tuba gozun aydin allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin cok sevindimopuyorumnanaktan ne guzel kavusdun bebisine darisi bizlere:sm_cool:

iyi niyetlilerdir elbette ama şu an senin durumunda bunun ne yeri ne zamanı değil önce bir bebeğini al kucağına ... bana da daha şimdiden ikinciyi düşünüyor musun diye soruyorlar Allah bir birinciyi kucağıma almayı nasip etsin hele bir müsade edin bunu doğurayım ben niye merak etmiyorum kmiseyi 2. yi yapacak mı doğumu nasıl oldu sezeryan yapmış n,ye normal yapmamış diye bende merak edip soracam bundan sonra :umursamaz:

canlarım biz kaçtık bi arkadşımın doğum günü bugün ona uğrayıp hediyesini verip gelioom çok kaynatmayın bakemmmmm

Bencede iyi niyetlidirler de şu aralar böyle şeyler duymak bizlere pek iyi gelmiyo. Bizede diyorlar yok tek çocuk olmaz. Bende dedimki tabiiki ama eşiminde benimde aileler dışarda bakacak kimse yok o yüzden koşullara göre bakmak lazım. Kayınvalidem illaki iki çocuk arası 3 seneyi geçmemli diyor. Çünkü eşimle abisinin arası öyle. Birde geçen emzik muhabbeti oldu. Ben emzik vermeyi düşünmüyorum dedim.Böle kocaman olunca bıraktırmak zor oluyor diye. Onlarda dedilerki bebek dediğinin ağzında emzik olurmuş. Olmazmış emziksiz. Aslında basit şeyler bunlar takılmaak lazım ama hamilelik psikolojisi işte....

Gülaycım o hepimizin ortakl kaderi galiba , çıakrsın ne zaman nişan ,nişanlanırsın düğün ne zaman , evlenirsin çocuk ne zaman , çocuk olur 2 . ne zmaan bi insanlar birbirine ne zaman ölmeyi düşünmüyorsun diye sormuyorlar ... ve hamilelikte gerçekten 2. çocuk konusu hiç çekilmiyor, bana allah kurtarsın bu havalarda taşımak ne zordur diyorlar ardından, 2. düşünüyorsan ara verme hemen yap diyorlar hey allahım ya bu deneyimlerden sonra asla hamile birine iyi ya da kötü yorum yapmam .....

iyiyiz özgecim, tubayı konuştuk işte.... şimdi ben de albüm oluşturdum hadi sen de bak tatlım.... yüklemesi zor oldu herkesi beklerim bu nedenle albümüme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…