bizimkiler kesinlikle tescillendii...evet bizimkiler tescilledi yaramazlıklarını şimdideninş.öyledir yarın gittiğimisde yükselmiş olur da bende rahat olurum sanki yarın doğuma gidiyormuşum gibi bugün temisliğimi bile yaptım baştan ayağa nolur nolmaz hazırlıklı gideyimde bu arada bende epidural yaptırcam artık karar verdim cmts doktorda beklerken ,epidural sezeryanla doğum yapmış 10 gün önce kadın çok rahat oldugunu söyledi hiç bir anını kaçırmıyosun bebeğinin her sey gözünün önünde dogduktan sonra yıkanması giyinmesi odaya cıkmanız ama genel olsa gözünü actıgında hersey bitmiş olacak bütün anları kaçırmış olcaksın diyor bol bol dua edersin zaman gecer diye anlattı kadın ikna etti beni daha bi güvenim geldi benim doktorumun hastası bide
ємєℓ;8399275 .!.:gunaydın guzel annişleeeeeeeeerrrrrr opuyorumnanaktan ..guzel bir hafta diliyorum hepimize . . . . . .ya geceden beri sinir oldum dogum takip çizelgesi yapmaya çalısıyorum tablo seklinde siteye ekleyemiyorum bir turlu...ne guzel hazırladım ama :sinifsinif:
fussicim amma uydurma teşhis koydun kendine ay. oturdukça ne kuruyoruz değil mi. doktorlar gülüyordur kesin bize sonradan anlatıp.
sen bilirsin baharcım niye geç geldiğimi, canın çeker tatlım anlatmayayım... kaşınıyon mu baharcım, kızdırma beni... kocam çiçekleri suladı , valla gerçekten terastaki çiçekleri.....
yasemincim görümcemler ve kaynanamlarla birlikteydik... çocuk mevzusu açıldı falan işte, şimdiden ikincinin üçüncünün peşindeler.... asla kötü niyetli değiller ama durumumuzun iyi olduğu sürece 3 çocuk falan yapın diyolardı... kendilerinin iki çocucuğu olduğu için pişmanlarmış... ama tabi bu laflara normalde he he der geçerim... ama bu hamilelik sıkıntılarıyla resmen tırnaklarımı gösterdim, "o zaman bu kadar çocuğu doğuracak da birini bulursun hayatım" dedim birden eşime, bir anda ağzımdan çıktı, acayip bi sessizlik oluştu odada. herkes şaşkın bir ifadeyle bana baktı.... çok kötü oldular hissettim.... hemen ben bi çay koyuyum diye odadan kaçtım valla. ay ne yapıyım ben de isterim 2,3 çocuk ama şuan ne yeri ne zamanı çekemiyom valla.....
sen bilirsin baharcım niye geç geldiğimi, canın çeker tatlım anlatmayayım... kaşınıyon mu baharcım, kızdırma beni... kocam çiçekleri suladı , valla gerçekten terastaki çiçekleri.....
yasemincim görümcemler ve kaynanamlarla birlikteydik... çocuk mevzusu açıldı falan işte, şimdiden ikincinin üçüncünün peşindeler.... asla kötü niyetli değiller ama durumumuzun iyi olduğu sürece 3 çocuk falan yapın diyolardı... kendilerinin iki çocucuğu olduğu için pişmanlarmış... ama tabi bu laflara normalde he he der geçerim... ama bu hamilelik sıkıntılarıyla resmen tırnaklarımı gösterdim, "o zaman bu kadar çocuğu doğuracak da birini bulursun hayatım" dedim birden eşime, bir anda ağzımdan çıktı, acayip bi sessizlik oluştu odada. herkes şaşkın bir ifadeyle bana baktı.... çok kötü oldular hissettim.... hemen ben bi çay koyuyum diye odadan kaçtım valla. ay ne yapıyım ben de isterim 2,3 çocuk ama şuan ne yeri ne zamanı çekemiyom valla.....
ne zamandır sormayı unutuyorum, Bircandan haberi olan varmı???
iyi niyetlilerdir elbette ama şu an senin durumunda bunun ne yeri ne zamanı değil önce bir bebeğini al kucağına ... bana da daha şimdiden ikinciyi düşünüyor musun diye soruyorlar Allah bir birinciyi kucağıma almayı nasip etsin hele bir müsade edin bunu doğurayım ben niye merak etmiyorum kmiseyi 2. yi yapacak mı doğumu nasıl oldu sezeryan yapmış n,ye normal yapmamış diye bende merak edip soracam bundan sonra :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?