Günaydın kızlar. Hepinize güzel bir hafta dilerim. Keyifler yerindemi?
Günaydın kızlar. Hepinize güzel bir hafta dilerim. Keyifler yerindemi?
Gülaycım o hepimizin ortakl kaderi galiba , çıakrsın ne zaman nişan ,nişanlanırsın düğün ne zaman , evlenirsin çocuk ne zaman , çocuk olur 2 . ne zmaan bi insanlar birbirine ne zaman ölmeyi düşünmüyorsun diye sormuyorlar ... ve hamilelikte gerçekten 2. çocuk konusu hiç çekilmiyor, bana allah kurtarsın bu havalarda taşımak ne zordur diyorlar ardından, 2. düşünüyorsan ara verme hemen yap diyorlar hey allahım ya bu deneyimlerden sonra asla hamile birine iyi ya da kötü yorum yapmam .....
Gülaycım o hepimizin ortakl kaderi galiba , çıakrsın ne zaman nişan ,nişanlanırsın düğün ne zaman , evlenirsin çocuk ne zaman , çocuk olur 2 . ne zmaan bi insanlar birbirine ne zaman ölmeyi düşünmüyorsun diye sormuyorlar ... ve hamilelikte gerçekten 2. çocuk konusu hiç çekilmiyor, bana allah kurtarsın bu havalarda taşımak ne zordur diyorlar ardından, 2. düşünüyorsan ara verme hemen yap diyorlar hey allahım ya bu deneyimlerden sonra asla hamile birine iyi ya da kötü yorum yapmam .....
iyiyiz özgecim, tubayı konuştuk işte.... şimdi ben de albüm oluşturdum hadi sen de bak tatlım.... yüklemesi zor oldu herkesi beklerim bu nedenle albümüme....
canım hoşgeldin naber
özgecim hoşgeldin tatlım. biz iyiyiz şükür. sen nassın?
Gülay cığım hepsi birbirinden güzel kızın iyi günlerde kullansın valla bravo görümcene her görümce yapmaz onu bırak her abla yapmaz dur gene kendim için bir ajitasyon yapayım
ya bi de 2.yi düşünüyorum diyince bi dogur da görürüm ben seni diyen bile çıktı bende :) 2.yi istemiyorum desem bi dert istiyorum desen bi dert.
Fakat şu aralar normal mi sezeryan mı diye soracaklar diye ödüm patlıyor çünkü hangisini desem digerini yap diyorlar yakında gırtlaklicam birini valla.
Slm canım,
Valla ben kimseye sormalarına tam fırsat vermeden 2.sini hemen doguracam hamileligim kolay geçti diyorum oooh kimse birşey diyemiooo
Canım benim üzme kendini , bak ne olur ne kalır sürpriz yaparlar utanırsın sonra ... Ama ben böyle şeyleri gördükçe daha da hevesleniyorum ufkum açılıyor ilerde birine hediye yapacaksam bu şekilde yaparım çok güzel .
onlar yapsalarda keşke ben utansam... kesinlikle bende hediye yaparken burdan feyz almış durumdayımdenizcim sağol tatlım, görümcem çok anaç tatlım.... dedim ya doğumuma bile girecek izin versem, ama gerçekten maşallahı var almış gerekli şeylerini.... bir de ben söylemiştim eksiklerimi çaktırmadan, hep onları almış....
denizcim canım benim inşallah sana da ablanlar güzel bir sürpriz yaparlar tatlım....
selam canlar birimiz daha bebeğine kavuşmuş çok özendim allah analı babalı büyütsün
ne var neyok görüşmeyeli bende yarın görücem sıpamı yarın kesin çatı muayenem olucak gecen sefer yırtmıştım ama bu sefer kesin yani
taze taze göbekde ekliim 36+0
ya bi de 2.yi düşünüyorum diyince bi dogur da görürüm ben seni diyen bile çıktı bende :) 2.yi istemiyorum desem bi dert istiyorum desen bi dert.
Fakat şu aralar normal mi sezeryan mı diye soracaklar diye ödüm patlıyor çünkü hangisini desem digerini yap diyorlar yakında gırtlaklicam birini valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?