2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Hepinize güzel bir hafta dilerim. Keyifler yerindemi?

Slm canım,

Valla ben kimseye sormalarına tam fırsat vermeden 2.sini hemen doguracam hamileligim kolay geçti diyorum oooh kimse birşey diyemiooo

canım herkesin her dediğini takarsak ohooooo... walla kimseyi takmıyorum he he diyorum çok sinir ederlerse söyleyeceğimi söylüyorum cevabını alıyorlar yani. allahtan o kadar da densiz yok çevremde.
ben de kendimi son birkaç gündür halsiz yetersin hissediyorum. koltuğa oturup kalkmak bile işkence oluyor bana da. ama kendimi bunlarla yıpratmak yerine göbüşe sarılıveriyom geçiyo tatlım ya. diyarbakır karpuzum benim diye seviyom göbeğimi. topik ahalisinin en gamsızı ben oluyorum sanırım....

iyiyiz özgecim, tubayı konuştuk işte.... şimdi ben de albüm oluşturdum hadi sen de bak tatlım.... yüklemesi zor oldu herkesi beklerim bu nedenle albümüme....

canım hoşgeldin naber

özgecim hoşgeldin tatlım. biz iyiyiz şükür. sen nassın?

Saolun fıstıklar iyiyiz bizde. Çok heyecanlı geçicek bu hafta.Cuma günü kontrolumuz var. Artık doğumu konuşucaz.delikafadulden Yarında doğum iznimi başlatmak için hastaneye gidicem. Çabuk geçsin bu hafta hemen cuma olsun. ,

Gülaycım baktım şimdi cicilere harika valla. Halası ne güzel hazırlamış bohçasını

Gülay cığım hepsi birbirinden güzel kızın iyi günlerde kullansın valla bravo görümcene her görümce yapmaz onu bırak her abla yapmaz dur gene kendim için bir ajitasyon yapayım

betülcüm hoşgeldin...

ay ben çekemiyorum valla şu ikinci lafını, ilk aylar çekiliyodu da son aylar resmen batıyo bu laf.... aslında herşey batıyo da şuan....

Özgecim hoşgeldin canım ....

Gülaycım baktım bohçana hepsi çok güzellermiş, görümcenin emeğine sağlık baya düşünülerek alınmış şeyler hepsi , güle güle giysin kızın ..ılerde bende artık eşimin kardeşlerine ya da kendi kardeşime böyle hazırlarım çok hoşuma gitti doğrusu ...

Betül süpersin valla , bende diyorum ki bu büyüsün ilk okula başlasın diğerini doğurucam keyif bebeği olacak , o zmaan diyorlar arayı açma , ne var ki diyorum kendim için yapıcam istediğim zamanda olur , hele eşime diyorum diğeride kız olursa mobilyanın kulplarını ve perdesini pembeye çeviririz delleniyor .....

ya bi de 2.yi düşünüyorum diyince bi dogur da görürüm ben seni diyen bile çıktı bende :) 2.yi istemiyorum desem bi dert istiyorum desen bi dert.
Fakat şu aralar normal mi sezeryan mı diye soracaklar diye ödüm patlıyor çünkü hangisini desem digerini yap diyorlar yakında gırtlaklicam birini valla.

Gülay cığım hepsi birbirinden güzel kızın iyi günlerde kullansın valla bravo görümcene her görümce yapmaz onu bırak her abla yapmaz dur gene kendim için bir ajitasyon yapayım

Canım benim üzme kendini , bak ne olur ne kalır sürpriz yaparlar utanırsın sonra ... Ama ben böyle şeyleri gördükçe daha da hevesleniyorum ufkum açılıyor ilerde birine hediye yapacaksam bu şekilde yaparım çok güzel .

Yaaa arkadaşlar şu anda herkes birbirinin isimlerini biliyor birbirini tanıyor falan. Ben çok sık giremiyordum ama topik başladığından beri zaman zaman yazdım. Sanırım algıda seçicilik hiç kimse benim yazdıklarıma bişey yazmıyo... Bende yaşadıklarımı paylaşmak istemiştim ama belki de haklısınız. Doğal olarak hergün konuştuğunuz arkadaş olarak eklediğiniz insanlara daha çok cevap veriyorsunuzdur.

gülaycımm bohçanızı çok beğendimm negüzel görümcen herşeyi düüşünmüşş... bizleri düşünen yok... daha kimseden bişey görmdik.. sır gibi saklıyorlarr halbuki söyleseler aldıklarını almayız....zaten aldıklarındanda şüpheliyimde işte yinede bi umutt...:kedi: bugün kayınvalidemde kuran okunucakmış oraya gidicem birazdan... biraz bende okunurummm.. çok canım sıkılıyor...çünkii.. herkese iyi günler emelim umarım listeyi yüklersinn.. sana güveniyorumm öptük herkes....

denizcim sağol tatlım, görümcem çok anaç tatlım.... dedim ya doğumuma bile girecek izin versem, ama gerçekten maşallahı var almış gerekli şeylerini.... bir de ben söylemiştim eksiklerimi çaktırmadan, hep onları almış....

denizcim canım benim inşallah sana da ablanlar güzel bir sürpriz yaparlar tatlım....

Ben baştan beri tavrımı koymuştum normal diyordum , bana sürekli ne kadar yırtıkları olduğunu kesi dikişlerini anlatıyorlardı bende iki şekilde de kesilecek ha orası ha burası diyordum , şimdi bebek ters geliyor ve dönmeye niyeti yok gibi , bu seferde sezeryanın tu kaka diye anlatıyorlar valla dedim bebek nasıl sağlıkla gelecekse , tek annem için üzülüyorum , hem bebeğe hem bana bakmak zorunda kalacak diye .

selam canlar birimiz daha bebeğine kavuşmuş çok özendim allah analı babalı büyütsün
ne var neyok görüşmeyeli bende yarın görücem sıpamı yarın kesin çatı muayenem olucak gecen sefer yırtmıştım ama bu sefer kesin yani

taze taze göbekde ekliim 36+0

Eklentiler

• $36+0.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 24

onlar yapsalarda keşke ben utansam... kesinlikle bende hediye yaparken burdan feyz almış durumdayım

maşallah canım çok şekersiniz

:roflol::roflol::roflol: ayy tam çıkmaya niyetlenmiştim yazını görünce yazamadan edemedimm... aynısını bende yaşıyorumm şimdiye kadar normalmi sezeryanmı vardı şimdide epidurelmii.... genelmiii.. hangisini desemm diğerini tercih et diyorlar.. :dilcikar:
artık bunaldımm insanlardan kimseyi göresimm yok................................klava:
hadi ben kaçtımm kızlar....:dance:

candy canım burda herkes herkese cevap vermeye çalışıyor. sohbet ediyoruz ne güzel. öyle düşünme lütfen. birkaçımız çalıştığımızdan sohbete ara ara katılıyoruz görmemiş olabiliriz canımcım.

kızlar tşekkürler yorumlarınız için.... çok sevindim ben de valla ben de abimin eşine hazırlıcam ileride.... çok güzel bir fikir, süslü bir bohça.....

candy5 canım senin ismin ne tatlım, böyle hitap etmek garip oluyo.... tatlım haklısın ama artık daha dikkatli davranırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…