2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aslında hepsini aynı anda denemek istiyorum diyeceksin kaydirigubbakcemile3

Yok be canım kimse kaynamıştır mesajın arada, ana da bana bak ben ekim annesiyim aslında ama çok sevdim bu kızlar gelim buraya, bu yuzden de inat ettim doguracam eylulde kaydirigubbakcemile3

bende hep normal diyordum da benimki tüp olunca riske atmayıp sezeryan yapcaklar galiba, bi de bende alttan kesi istemiyourm bi arkadaşımı yanlış kesmişler kızcağız 2 senedir ameliyat oluyoo.

canım linki gönderdim sana
sagol tatlım

Gülnazcım maşallah göbeğine , gayet iyi görünüyorsun Allah nazardan saklasın , çatı muayenesinden de korkma kendini rahat bıraktığında hiç acımıyor emin olabilirsin sadece 2 parmak yiyorsun he he ...

Günaydın kızlar diyeceğim ama artık pek günaydın kalmamış. ben yeni uyandım:)
umarım herkes iidir daha geçmişi okuyamadım bu arada dün gece rüyamda bircanı gördüm umarım iidir akşama aracağım eğer buraya gelmezse bugün...

önceliklee slmm herkeseee. canım olurmu öylle sey bazen arada kaynıyo yazdıklarımız banada olur yani. girmemekle falan ilgisi yok alınma lutfen.

hosgeldn canımm göbikkkkkkk süperrrrrrr yaaaaaaaaaa:)))))))

Canım alınganlık falan değilde gerçekten artık burda herkes herkesi tanıyor. Yazdığım şey genel bir yargıydı yani. Ben de aslında birçoğunuzu tanıyorum ama işyerinden girmem mümkün olmuyordu. Sadece sayfayı açıp okuyabiliyosun ama cevap yazamıyorsun.Adım Özlem canım ama benim herkesinkini bilmem çok zor olacak.

Bu arada çok olmasa da cumartesi günü gittim ve saçlarımı azıcık kestirdim kuaförede diyorum aman ha belli belirsiz kes pek anlaşılmasın , kuaför gülüyor hımm başın çok şişmiş senin diye sorma dedim , doğumdan sonra ilk işim sana gelip radikal bir saç kesimi ve boya yaptrımak olacak ....

Günaydın canım, ya ararsan bana da haber versene, bu sabah yataktan kalkarken nedense Bircan aklıma geldi, bende sitede sordum gamma iyi oldugunu dogum izninde oldugunu söyledi

selam kızlar...

yine bir iş günü....ama pazartesi sendromunu atlatamadım...Çok yorgunum her yerim ağrıyor....

sizler nasılsınız ?....

bebişler geliyor artık...benim bebişde erken gelicek gibi doğuyor içime bakalım nolcak...opuyorumnanaktan

Dilek canım oh ne güzel işte evde hamilelik bööle olmalı , tülay gibi sabahın köründe kalkılır mı heç ...
Fatoş hoşgeldin ....

Özlem benim adım YASEMIN

sağolun kızlar anacım aşşamı düşmüş bu göbek şimdi gören öyle diyo banada tam tersi dahada yukarı cıkmış gibi geliyo felaket tellalı dolu etraf bi haftaya doğuruyorum onlara kalsa

zeytincim iki kere kestirdim ben saçımı doğurur doğurmazda abzürt bi renge boyatıcam bu günlerin acısını çıkarmalıyım

Özlemciğim ben Deniz öyle düşünme lütfen bazen böyle oluyor bişiyler yazılıyor ve atlanabiliyor ben senden alıntı yapacaktım hatta emzik konusunda ama bir anda atlanabiliyor bazı günler kalabalık oluyoruz o zaman tam curcuna takip ettiysen bilirsin herkes farklı bişiy söylüyor emzik konusuna gelince işte bugünde bahsettik ya herkesin herşey ile ilgili bir bilgisi var emzik tamamen bebeğin tercihi ile ilgili bişiy kimi 3 yaşına kadar emer kimi hiç emmez bunu şimdiden bilmek çok güç boşuna dememişler elin ağzı torba değil ki büzesin

Dilek naber canım nasılsın

Yok be canım kimse kaynamıştır mesajın arada, ana da bana bak ben ekim annesiyim aslında ama çok sevdim bu kızlar gelim buraya, bu yuzden de inat ettim doguracam eylulde

önceliklee slmm herkeseee. canım olurmu öylle sey bazen arada kaynıyo yazdıklarımız banada olur yani. girmemekle falan ilgisi yok alınma lutfen.
hosgeldn canımm göbikkkkkkk süperrrrrrr yaaaaaaaaaa:)))))))

Dilek canım oh ne güzel işte evde hamilelik bööle olmalı , tülay gibi sabahın köründe kalkılır mı heç ...
Fatoş hoşgeldin ....

Özlem benim adım YASEMIN
Belki haklısınız arada kaynadım galiba. İsimlerin çoğunu biliyorum sanırım. Artık bilmediklerimede kullanıcı adıyla hitap ederim kızlar

günaydın Dilek. Bu saate kadar iyi uyumuşsun valla. Ben sabahın köründe klkıyom bidaha da uyku yok. Hoş gece de öyle ya.

kuzunun odasıda tamam artık

Eklentiler

• $IMG_0756.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 16
  • $IMG_0757.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_0758.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $IMG_0759.webp
    8 KB · Görüntüleme: 19
Ben emzik vermek istemiyorum , ilk etapta büyükler kolaylık olduğunu söylüyorlar , ama kolik bir bebeğim olursa yani sürekl iağlama krizleri yaşayan mecbur vericez , o yüzden bir tane aldım ve koydum hastane çantasına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…