:roflol::roflol::roflol: ayy tam çıkmaya niyetlenmiştim yazını görünce yazamadan edemedimm... aynısını bende yaşıyorumm şimdiye kadar normalmi sezeryanmı vardı şimdide epidurelmii.... genelmiii.. hangisini desemm diğerini tercih et diyorlar.. :dilcikar:
artık bunaldımm insanlardan kimseyi göresimm yok................................klava:
hadi ben kaçtımm kızlar....:dance:
Yok be canım kimse kaynamıştır mesajın arada, ana da bana bak ben ekim annesiyim aslında ama çok sevdim bu kızlar gelim buraya, bu yuzden de inat ettim doguracam eylulde kaydirigubbakcemile3Yaaa arkadaşlar şu anda herkes birbirinin isimlerini biliyor birbirini tanıyor falan. Ben çok sık giremiyordum ama topik başladığından beri zaman zaman yazdım. Sanırım algıda seçicilik hiç kimse benim yazdıklarıma bişey yazmıyo... Bende yaşadıklarımı paylaşmak istemiştim ama belki de haklısınız. Doğal olarak hergün konuştuğunuz arkadaş olarak eklediğiniz insanlara daha çok cevap veriyorsunuzdur.
bende hep normal diyordum da benimki tüp olunca riske atmayıp sezeryan yapcaklar galiba, bi de bende alttan kesi istemiyourm bi arkadaşımı yanlış kesmişler kızcağız 2 senedir ameliyat oluyoo.Ben baştan beri tavrımı koymuştum normal diyordum , bana sürekli ne kadar yırtıkları olduğunu kesi dikişlerini anlatıyorlardı bende iki şekilde de kesilecek ha orası ha burası diyordum , şimdi bebek ters geliyor ve dönmeye niyeti yok gibi , bu seferde sezeryanın tu kaka diye anlatıyorlar valla dedim bebek nasıl sağlıkla gelecekse , tek annem için üzülüyorum , hem bebeğe hem bana bakmak zorunda kalacak diye .
sagol tatlımcanım linki gönderdim sana
önceliklee slmm herkeseee. canım olurmu öylle sey bazen arada kaynıyo yazdıklarımız banada olur yani. girmemekle falan ilgisi yok alınma lutfen.Yaaa arkadaşlar şu anda herkes birbirinin isimlerini biliyor birbirini tanıyor falan. Ben çok sık giremiyordum ama topik başladığından beri zaman zaman yazdım. Sanırım algıda seçicilik hiç kimse benim yazdıklarıma bişey yazmıyo... Bende yaşadıklarımı paylaşmak istemiştim ama belki de haklısınız. Doğal olarak hergün konuştuğunuz arkadaş olarak eklediğiniz insanlara daha çok cevap veriyorsunuzdur.
selam canlar birimiz daha bebeğine kavuşmuş çok özendim allah analı babalı büyütsün
ne var neyok görüşmeyeli bende yarın görücem sıpamı yarın kesin çatı muayenem olucak gecen sefer yırtmıştım ama bu sefer kesin yani
taze taze göbekde ekliim 36+0
candy canım burda herkes herkese cevap vermeye çalışıyor. sohbet ediyoruz ne güzel. öyle düşünme lütfen. birkaçımız çalıştığımızdan sohbete ara ara katılıyoruz görmemiş olabiliriz canımcım.
kızlar tşekkürler yorumlarınız için.... çok sevindim ben de valla ben de abimin eşine hazırlıcam ileride.... çok güzel bir fikir, süslü bir bohça.....
candy5 canım senin ismin ne tatlım, böyle hitap etmek garip oluyo.... tatlım haklısın ama artık daha dikkatli davranırım.
Günaydın kızlar diyeceğim ama artık pek günaydın kalmamış. ben yeni uyandım:)
umarım herkes iidir daha geçmişi okuyamadım bu arada dün gece rüyamda bircanı gördüm umarım iidir akşama aracağım eğer buraya gelmezse bugün...
Canım alınganlık falan değilde gerçekten artık burda herkes herkesi tanıyor. Yazdığım şey genel bir yargıydı yani. Ben de aslında birçoğunuzu tanıyorum ama işyerinden girmem mümkün olmuyordu. Sadece sayfayı açıp okuyabiliyosun ama cevap yazamıyorsun.Adım Özlem canım ama benim herkesinkini bilmem çok zor olacak.
Günaydın kızlar diyeceğim ama artık pek günaydın kalmamış. ben yeni uyandım:)
umarım herkes iidir daha geçmişi okuyamadım bu arada dün gece rüyamda bircanı gördüm umarım iidir akşama aracağım eğer buraya gelmezse bugün...
Yok be canım kimse kaynamıştır mesajın arada, ana da bana bak ben ekim annesiyim aslında ama çok sevdim bu kızlar gelim buraya, bu yuzden de inat ettim doguracam eylulde
önceliklee slmm herkeseee. canım olurmu öylle sey bazen arada kaynıyo yazdıklarımız banada olur yani. girmemekle falan ilgisi yok alınma lutfen.
hosgeldn canımm göbikkkkkkk süperrrrrrr yaaaaaaaaaa:)))))))
Belki haklısınız arada kaynadım galiba. İsimlerin çoğunu biliyorum sanırım. Artık bilmediklerimede kullanıcı adıyla hitap ederim kızlarDilek canım oh ne güzel işte evde hamilelik bööle olmalı , tülay gibi sabahın köründe kalkılır mı heç ...
Fatoş hoşgeldin ....
Özlem benim adım YASEMIN
günaydın Dilek. Bu saate kadar iyi uyumuşsun valla. Ben sabahın köründe klkıyom bidaha da uyku yok. Hoş gece de öyle ya.Günaydın kızlar diyeceğim ama artık pek günaydın kalmamış. ben yeni uyandım:)
kuzunun odasıda tamam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?