2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de emzikten hoşlanmıyordum ama kayınpeder bile cok rahat oldugunu söyledi mecbur kalırsam vericem niye eziyet ediyim hem ona hem kendime sonuçta bizede vermişler bi problem yok bazı bebekler zaten almıyo bile

ємєℓ;8401349 .!.:
fatos ve dilek hosgeldiniz sizde :)

hHoşbulduk tatlım sizleri gördük daha ii olduk kızımla....

Günaydın canım, ya ararsan bana da haber versene, bu sabah yataktan kalkarken nedense Bircan aklıma geldi, bende sitede sordum gamma iyi oldugunu dogum izninde oldugunu söyledi

Tamam canım akşama arayınca yazarım burayada... Rüyamda bebeği bir aylık olmuş maşallah tosun gibiydi bu nasıl bir aylık yaaa 8 aylık bebek gibi diyorum, o da 4 kilo doğdu yaa ondan böyle diyor ve aynı tıpatıp bircan benziyordu poyraz...

Dilek canım oh ne güzel işte evde hamilelik bööle olmalı , tülay gibi sabahın köründe kalkılır mı heç ...
Fatoş hoşgeldin ....

Özlem benim adım YASEMIN

Aynen canım yazık Tülaycım hiç yaşayamıyor bu keyfi...Geceleri de rahat uyuyorum çok şükür.. Sizinde az kaldı canım zaten evinizin tadını çıkarmaya...

İyiiym canımcımm çok şükür siz nasılsınız?

Kızlar bir şey sormakl istiyorum ,şu randevulu sezeryan doğumlar var ya , sancı gelmeden gidip yapılıyor ( bildiğim kadarıyla sancı , sürt hormonunu devreye sokar ) eee sancı olmayınca süt geliyor mu hemen bir bilginiz var mı ?

glnz, gobekte oda da supeeeer :9
hele perdelerin renklerine bayildim, gule gule buyusun icinde kuzucuk
karnin hicte dusmemis, bu insanlar kesin sakat yaaa bana da oyle diyorlardi aaa asagi inmis bu beklemez erken gelir diye.
simdi ayni insanlar yok senin doguma daha var baksana karin ne kadar yukarda diyorlar kafamçokkarıştı

sağolun kızlar cumartesi annemle bitirdik allahım oğlum sağ sağlim gelsin odasında gülücükler saçsın gerisi boş allah hepimizin bebeklerini sağ sağlim kavuştursun

valla yasemincim, o kisiden kisiye degisiyor bazisinin hemen sutu geliyor sezeryan olsa da
bazisinin da normal dogum olsa bile gec geliyor.
insallah hepimizin sutu bol olur ve dogumdan sonra hemen gelir

Tamam canım öyle olmutur mutlaka. Artık evde izindeyim. Gerçi 15 günüm kaldı doğuma.Son zamanlar bir hafta öncesini arar duruma geldim.
kuzunun odasıda tamam artık
Güle güle kullansın canım .Sade ve güzel bir oda olmuş...
Bende düşünmüyorum aama kayınvalidemler düşünüyor galiba.. Yinede dediğin gibi bir emziğim var ne olur ne olmaz diye.

sakat lafı cuk oturdu canım bravoooo alkisalkisalkis allahım yaaaa duymamazlıktan geliyorum artık naapcaksınki

Günaydın canım benim uykularım çok şükür verimli gidiyor elbette bu saate kadar deliksiz uyumuyorum ama yine bunada şükür bebiş gelmeden önce enerji depolamamız şart çünkü.

GLNZ'cım odanız çoook güzel olmuş bebişin içinde sağlıkla uyusun büyüsün inşallah. Çok beğendim.

Yasemincim kimilerinin biraz geç gelme olasılığı olsa da ben sezeryandan sonrada sütün hemen geldiğini biliyorum....

bazen hemen geliyomuş, bazen de birkeç gün gelmeyebiliyomuş sanşa kalmışş

Bircan ile konuştum kızlar sesi çok iyi geliyor iyiymiş bebişinin çamaşırlarını yıkamış merak etmeyin

Özlem bazı bebekler çok uslu oluyorlar , arkadaşlarımın çoğunun öyle oldular onlar hiç vermedi ,yani huysuz olursa mecbur vericez ama ilk etapta vermek yanlış bence .

son trend sancı gelince hemen sezeryana almkamış ama riskli bir yandan da süttün gelemsinde ki en büyük etken ısrarcı olmak sezeryan oldum gelmedi diye bir şey kabul etmiyor doktorlar ve bünyesel bişiy kiminde hemen geliyor kiminde hiç ablamın mesela hiç gelmedi ama bir arkadaşım var fazla bile gelmişti hatta

Peki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım .

Bircan ile konuştum kızlar sesi çok iyi geliyor iyiymiş bebişinin çamaşırlarını yıkamış merak etmeyin

Çok sevindim canım iyi olsun sabah şekerimiz...alkisalkisalkis

Bu arada kızlar benim göğüs ucum yok hatta içine çökük dün çok canımı sıktım ve araştırdım... Aslında yapılabilecek çok birşey yok artık hastane çantama silikon göğüs ucu ve pompa koymak şart oldu bu iş beni bir hayli zorlayacak sanırım ama pes etmek yok sonuna kadar savaşacağım...

kuzunun odasıda tamam artık

Göbek de süper oda da. odanın hem renkleri çok cici hem de eşyalar... duvardaki sticker'a da bayıldım. güle güle kullanın.
sen odana beşik koyacak mısın?

ben de resim eklemek istiyorum ama ekleyemiyoruuuuum klava: bu isteki networkten midir nedir...

Dilek bizde iyyiz canım midemin cayırdamasını saymazsam

Özlem bebeğinin ismi ne olacak kara verdiniz mi

bazen hemen geliyomuş, bazen de birkeç gün gelmeyebiliyomuş sanşa kalmışş

Ben de öyle biliyorum canım. Şansa kalmış birazda.Bu geçen okuduğum yazı faydalı olur sanırım.
Yanlış inanç: "sezaryan olanların sütü gelmez veya geç gelir."
Doğrusu: Henüz rahim kasılmaları başlamadan yapılan sezaryanlarda oksitosin hormonu salgısı başlamadığından sütün kanallara ilerlemesinin geciktiği doğrudur. Ancak bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan hemen sonra oksitosin hormonu hızlı bir şekilde salgılanacak ve sütünüz 0.5-2 saatlik bir gecikme sonunda gelmeye başlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…