Ben emzik vermek istemiyorum , ilk etapta büyükler kolaylık olduğunu söylüyorlar , ama kolik bir bebeğim olursa yani sürekl iağlama krizleri yaşayan mecbur vericez , o yüzden bir tane aldım ve koydum hastane çantasına ...
ємєℓ;8401349 .!.:fatos ve dilek hosgeldiniz sizde :)
Günaydın canım, ya ararsan bana da haber versene, bu sabah yataktan kalkarken nedense Bircan aklıma geldi, bende sitede sordum gamma iyi oldugunu dogum izninde oldugunu söyledi
Dilek canım oh ne güzel işte evde hamilelik bööle olmalı , tülay gibi sabahın köründe kalkılır mı heç ...
Fatoş hoşgeldin ....
Özlem benim adım YASEMIN
Özlemciğim ben Deniz öyle düşünme lütfen bazen böyle oluyor bişiyler yazılıyor ve atlanabiliyor ben senden alıntı yapacaktım hatta emzik konusunda ama bir anda atlanabiliyor bazı günler kalabalık oluyoruz o zaman tam curcuna takip ettiysen bilirsin herkes farklı bişiy söylüyor emzik konusuna gelince işte bugünde bahsettik ya herkesin herşey ile ilgili bir bilgisi var emzik tamamen bebeğin tercihi ile ilgili bişiy kimi 3 yaşına kadar emer kimi hiç emmez bunu şimdiden bilmek çok güç boşuna dememişler elin ağzı torba değil ki büzesin
Dilek naber canım nasılsın
Kızlar bir şey sormakl istiyorum ,şu randevulu sezeryan doğumlar var ya , sancı gelmeden gidip yapılıyor ( bildiğim kadarıyla sancı , sürt hormonunu devreye sokar ) eee sancı olmayınca süt geliyor mu hemen bir bilginiz var mı ?
Tamam canım öyle olmutur mutlaka. Artık evde izindeyim. Gerçi 15 günüm kaldı doğuma.Son zamanlar bir hafta öncesini arar duruma geldim.Özlemciğim ben Deniz öyle düşünme lütfen bazen böyle oluyor bişiyler yazılıyor ve atlanabiliyor ben senden alıntı yapacaktım hatta emzik konusunda ama bir anda atlanabiliyor bazı günler kalabalık oluyoruz o zaman tam curcuna takip ettiysen bilirsin herkes farklı bişiy söylüyor emzik konusuna gelince işte bugünde bahsettik ya herkesin herşey ile ilgili bir bilgisi var emzik tamamen bebeğin tercihi ile ilgili bişiy kimi 3 yaşına kadar emer kimi hiç emmez bunu şimdiden bilmek çok güç boşuna dememişler elin ağzı torba değil ki büzesin
Dilek naber canım nasılsın
Güle güle kullansın canım .Sade ve güzel bir oda olmuş...kuzunun odasıda tamam artık
Bende düşünmüyorum aama kayınvalidemler düşünüyor galiba.. Yinede dediğin gibi bir emziğim var ne olur ne olmaz diye.Ben emzik vermek istemiyorum , ilk etapta büyükler kolaylık olduğunu söylüyorlar , ama kolik bir bebeğim olursa yani sürekl iağlama krizleri yaşayan mecbur vericez , o yüzden bir tane aldım ve koydum hastane çantasına ...
glnz, gobekte oda da supeeeer :9
hele perdelerin renklerine bayildim, gule gule buyusun icinde kuzucuk
karnin hicte dusmemis, bu insanlar kesin sakat yaaa bana da oyle diyorlardi aaa asagi inmis bu beklemez erken gelir diye.
simdi ayni insanlar yok senin doguma daha var baksana karin ne kadar yukarda diyorlar kafamçokkarıştı
Belki haklısınız arada kaynadım galiba. İsimlerin çoğunu biliyorum sanırım. Artık bilmediklerimede kullanıcı adıyla hitap ederim kızlar
günaydın Dilek. Bu saate kadar iyi uyumuşsun valla. Ben sabahın köründe klkıyom bidaha da uyku yok. Hoş gece de öyle ya.
Kızlar bir şey sormakl istiyorum ,şu randevulu sezeryan doğumlar var ya , sancı gelmeden gidip yapılıyor ( bildiğim kadarıyla sancı , sürt hormonunu devreye sokar ) eee sancı olmayınca süt geliyor mu hemen bir bilginiz var mı ?
Bircan ile konuştum kızlar sesi çok iyi geliyor iyiymiş bebişinin çamaşırlarını yıkamış merak etmeyin
kuzunun odasıda tamam artık
bazen hemen geliyomuş, bazen de birkeç gün gelmeyebiliyomuş sanşa kalmışş
Günaydın canım benim uykularım çok şükür verimli gidiyor elbette bu saate kadar deliksiz uyumuyorum ama yine bunada şükür bebiş gelmeden önce enerji depolamamız şart çünkü.
GLNZ'cım odanız çoook güzel olmuş bebişin içinde sağlıkla uyusun büyüsün inşallah. Çok beğendim.
Yasemincim kimilerinin biraz geç gelme olasılığı olsa da ben sezeryandan sonrada sütün hemen geldiğini biliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?