2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

offf kızlar yaaaa çok halsizim şekerlerini bitiremedim bebeğin yatak odamdaki yatağı duruyo biberonları sterilize etmek lazım çantalar yarım hava üç gün kapalı gitsede enerjim gelse sancılarada devam bu arada bikaç kişinin daha vardı sancısı iyimisiniz şimdi

Peki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım .

bebek doğduğunda 3 gün yemese de birşey olmuyormuş... ama genelde mama hazırlayıp kaşıkla ufak ufak besliyorlar.

Peki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım .
mama veriyorlar canım kaşıkla verinde biberona alışmasın diyorlar ama boş bile olsa memeyi bebeğe emzirmek lazımmış bağlantısı kopmasın diye

canım ben lansinoh un göğüs çıkarıcısı var bazen aşırı sütten de gömülürmüş onu almayı planlıyorum ona bir bak istersen bilmiyorum işe yarar mı

emelcim neden görülmüyor tatlım, yoksa biz arkadaş değil miyiz.

dilek hoşgeldin canım. sen ozaman göğüs ucu alırsın canım, niye canını sıkıyosun ki, herşeyin çaresi var...

ebrucum, dilekcim baktınız mı görümcemin bohçasına.

gülnaz bayıldıım odanıza, çok iç açıcı, renkler de süper olmuş.... ferah bir oda, harika.

zaten bi de hurmalarımız var oksitosin deposu çok şükür sırnaşık şey

odama park yatak koydum canım evde bilg varsa evden dene istersen yada mail at ben eklerim

özlemcim ben bu topiğe en son eklenenlerdenim canım.ne yazık ki geç fark ettim topiği ama saolsun hiç yabancılık çekmedim canım. ismim bahar sölememe gerek yok sanırsam :) emzik ben de bir tane aldım ne olur ne olmaz diye.duruma göre veririm ya da vermem bilmiyorum.
gülnazcım maşallah canım göbüş kocaman kocaman olmuş yahu. odanız da süper gülü gülü kullanın. bebek odasına beyaz koltuk koymuşsun pek bir cesur gördüm seni canımcım :)

hadi hemen benim arkadaşlık teklifimi kabul et bende bakayım çok merak ettimlaelaelaelaelae

bebek doğduğunda 3 gün yemese de birşey olmuyormuş... ama genelde mama hazırlayıp kaşıkla ufak ufak besliyorlar.

Canım bişey olmuyordur ama o 3 gün sarılık olmaması açısından sütü emmesi aşırı önemli

Yok canım yaa o tarz şeyleri kimse beğenmemiş , herkesin kullandığı silikon uç tabii bebeğin onu almama ihtimali de varmış ama ....O tarz şeyler sayesinde saniyelik çıkıyormuş sonra hemen yine içe kaçıyormuş...silikon uç hem yumuşk hemde ince olmalıymış.Aventinki sert ve kalınmış ben yaa bebedor alıcam yada nuk atıcam çantama...

sağol canım bizde arkadaş değilmişiz kabu ediverde çatlicam bohça olayını görmem lazım ablama yaparım benden 3 ay sonra doğurucak zemuszemus

Canım bir tanıdığımda böyle bir sorun olmuş ve evet mama vermişler. Humana still tea diye bir çay varmış. Hastaneden de veriyorlarmış bizim tabii ekstra ücrret karşılığı.
Benimkide tam ersi kocaman. Büyük olması da kötü çabuk yara oluyormuş. Ben de mi göğüs kalkanı alsam silikon.

Dilek bizde iyyiz canım midemin cayırdamasını saymazsam

Özlem bebeğinin ismi ne olacak kara verdiniz mi

Canım ismine karar verdik. Başından beri babasıyla uzlaştığımız tek isim vardı. Doruk oacak kuzumun ismi. Hatta bebek şekerlerine yazdım bile.

yasemincim süt olayını takma tatlım, çünkü memeni emdikçe beyne uyarı gidiyormuş, süt gelsin süt gelsin diye :) sonuçta önemli olan süt gelmese de memenin bebek tarafından emilmesiymiş bir süre ve süt geliyormuş.... bu da günlerce sürecek bişey değil tatlım. bize seminerdeki doktor anlattı...

sağol canım nasıl ama dev gibin hehehe ya o koltuk yatak odamda idi bi kılf örtü bişey sererim heralde ama şimdilik kalsın bakalım

selam kızlar ben geldım nasılsınız

hoş geldin canım nasılsın minnoş nasıl

benim arkadaşım spinal sezeryan oldu üç günde pompalaya pompalaya anca sütü geldi..benim de göğüs ucum yok malesef ama emzirmeden önce azcık pompalayınca çıkıyomuş zaten merak etme..şimdiden bol bol kremliyoz zaten takma kafana mutlaka çıkacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…