Peki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım .
mama veriyorlar canım kaşıkla verinde biberona alışmasın diyorlar ama boş bile olsa memeyi bebeğe emzirmek lazımmış bağlantısı kopmasın diyePeki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım .
Çok sevindim canım iyi olsun sabah şekerimiz...alkisalkisalkis
Bu arada kızlar benim göğüs ucum yok hatta içine çökük dün çok canımı sıktım ve araştırdım... Aslında yapılabilecek çok birşey yok artık hastane çantama silikon göğüs ucu ve pompa koymak şart oldu bu iş beni bir hayli zorlayacak sanırım ama pes etmek yok sonuna kadar savaşacağım...
Ben de öyle biliyorum canım. Şansa kalmış birazda.Bu geçen okuduğum yazı faydalı olur sanırım.
Yanlış inanç: "sezaryan olanların sütü gelmez veya geç gelir."
Doğrusu: Henüz rahim kasılmaları başlamadan yapılan sezaryanlarda oksitosin hormonu salgısı başlamadığından sütün kanallara ilerlemesinin geciktiği doğrudur. Ancak bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan hemen sonra oksitosin hormonu hızlı bir şekilde salgılanacak ve sütünüz 0.5-2 saatlik bir gecikme sonunda gelmeye başlayacaktır
Göbek de süper oda da. odanın hem renkleri çok cici hem de eşyalar... duvardaki sticker'a da bayıldım. güle güle kullanın.
sen odana beşik koyacak mısın?
ben de resim eklemek istiyorum ama ekleyemiyoruuuuumklava: bu isteki networkten midir nedir...
emelcim neden görülmüyor tatlım, yoksa biz arkadaş değil miyiz.
dilek hoşgeldin canım. sen ozaman göğüs ucu alırsın canım, niye canını sıkıyosun ki, herşeyin çaresi var...
ebrucum, dilekcim baktınız mı görümcemin bohçasına.
gülnaz bayıldıım odanıza, çok iç açıcı, renkler de süper olmuş.... ferah bir oda, harika.
bebek doğduğunda 3 gün yemese de birşey olmuyormuş... ama genelde mama hazırlayıp kaşıkla ufak ufak besliyorlar.
mama veriyorlar canım kaşıkla verinde biberona alışmasın diyorlar ama boş bile olsa memeyi bebeğe emzirmek lazımmış bağlantısı kopmasın diye
canım ben lansinoh un göğüs çıkarıcısı var bazen aşırı sütten de gömülürmüş onu almayı planlıyorum ona bir bak istersen bilmiyorum işe yarar mı
emelcim neden görülmüyor tatlım, yoksa biz arkadaş değil miyiz.
dilek hoşgeldin canım. sen ozaman göğüs ucu alırsın canım, niye canını sıkıyosun ki, herşeyin çaresi var...
ebrucum, dilekcim baktınız mı görümcemin bohçasına.
gülnaz bayıldıım odanıza, çok iç açıcı, renkler de süper olmuş.... ferah bir oda, harika.
Canım bir tanıdığımda böyle bir sorun olmuş ve evet mama vermişler. Humana still tea diye bir çay varmış. Hastaneden de veriyorlarmış bizim tabii ekstra ücrret karşılığı.Peki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım .
Benimkide tam ersi kocaman. Büyük olması da kötü çabuk yara oluyormuş. Ben de mi göğüs kalkanı alsam silikon.Çok sevindim canım iyi olsun sabah şekerimiz...alkisalkisalkis
Bu arada kızlar benim göğüs ucum yok hatta içine çökük dün çok canımı sıktım ve araştırdım... Aslında yapılabilecek çok birşey yok artık hastane çantama silikon göğüs ucu ve pompa koymak şart oldu bu iş beni bir hayli zorlayacak sanırım ama pes etmek yok sonuna kadar savaşacağım...
Dilek bizde iyyiz canım midemin cayırdamasını saymazsam
Özlem bebeğinin ismi ne olacak kara verdiniz mi
özlemcim ben bu topiğe en son eklenenlerdenim canım.ne yazık ki geç fark ettim topiği ama saolsun hiç yabancılık çekmedim canım. ismim bahar sölememe gerek yok sanırsam :) emzik ben de bir tane aldım ne olur ne olmaz diye.duruma göre veririm ya da vermem bilmiyorum.
gülnazcım maşallah canım göbüş kocaman kocaman olmuş yahu. odanız da süper gülü gülü kullanın. bebek odasına beyaz koltuk koymuşsun pek bir cesur gördüm seni canımcım :)
selam kızlar ben geldım nasılsınız
Canım bişey olmuyordur ama o 3 gün sarılık olmaması açısından sütü emmesi aşırı önemli
Yok canım yaa o tarz şeyleri kimse beğenmemiş , herkesin kullandığı silikon uç tabii bebeğin onu almama ihtimali de varmış ama ....O tarz şeyler sayesinde saniyelik çıkıyormuş sonra hemen yine içe kaçıyormuş...silikon uç hem yumuşk hemde ince olmalıymış.Aventinki sert ve kalınmış ben yaa bebedor alıcam yada nuk atıcam çantama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?