Canım bişey olmuyordur ama o 3 gün sarılık olmaması açısından sütü emmesi aşırı önemli
Yok canım yaa o tarz şeyleri kimse beğenmemiş , herkesin kullandığı silikon uç tabii bebeğin onu almama ihtimali de varmış ama ....O tarz şeyler sayesinde saniyelik çıkıyormuş sonra hemen yine içe kaçıyormuş...silikon uç hem yumuşk hemde ince olmalıymış.Aventinki sert ve kalınmış ben yaa bebedor alıcam yada nuk atıcam çantama...
emelcim neden görülmüyor tatlım, yoksa biz arkadaş değil miyiz.
dilek hoşgeldin canım. sen ozaman göğüs ucu alırsın canım, niye canını sıkıyosun ki, herşeyin çaresi var...
ebrucum, dilekcim baktınız mı görümcemin bohçasına.
gülnaz bayıldıım odanıza, çok iç açıcı, renkler de süper olmuş.... ferah bir oda, harika.
Glnz cım göbüşe maşallah. Odanızda çok güzel olmuş. Güle güle kullanın inş.
anladım canım benim ucu var ama işte süt gelince gömülürse diye o dediğimi almayı düşünüyorum
bu haftaki göbüşümüz Eki Görüntüle 21743
her zaman ki mekanım wc izne çıkınca nerde çekecem bilmem çok arayacağım bu dekorumu
anladım canım benim ucu var ama işte süt gelince gömülürse diye o dediğimi almayı düşünüyorum
her zaman ki mekanım wc izne çıkınca nerde çekecem bilmem çok arayacağım bu dekorumu
sağol canım nabersin nasıl gidiyo aynı haftadayız senle ya sancıların varmı seninde
özlemcim ben bu topiğe en son eklenenlerdenim canım.ne yazık ki geç fark ettim topiği ama saolsun hiç yabancılık çekmedim canım. ismim bahar sölememe gerek yok sanırsam :) emzik ben de bir tane aldım ne olur ne olmaz diye.duruma göre veririm ya da vermem bilmiyorum.
gülnazcım maşallah canım göbüş kocaman kocaman olmuş yahu. odanız da süper gülü gülü kullanın. bebek odasına beyaz koltuk koymuşsun pek bir cesur gördüm seni canımcım :)
Maaşallah göbüşüne. Çok kilo almamışsın gibi görünüyor. Kaç kilo aldın şimdiye kadar Denizciğim.anladım canım benim ucu var ama işte süt gelince gömülürse diye o dediğimi almayı düşünüyorum
haa burada bir haftadır yazıcam hep unutuyorum.. yüzünde leke olan anneler için çözüm... bir kaşık yumurta akının içine 3-4 damla limon sıkın bunu yüzünüze sürüp yedi dakika belketip yıkıyosunuz.. haftada iki kere beş hafta yapılmalıymış.. ben üç haftadır yapıyorum.. lekelerimin rengi bayağı açıldı..böylelikle doğum sonrasını beklemedn lekelerden kurtuluyoz...
Denizcim seninde göbüşe maşallah
İyiyiz cnm şükür idare ediyorum. Ama ağırlaştım ben iyice. Sancılarım varya olmazmı. Daha çok regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Belimden kasıklarıma vuruyor. Sendekiler nasıl?
aynen canım regl sancısı gibi arada gaz sancısı gibide oluyo düzenli değiller ama uykudan uyandığım oluyo sancıyla yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor belki yerleşmiştir yavru
Deniz maşallah göbüşe.... opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3maşallah.. ne güzel oolmuş göbüşün.. bizde bu dekor olmadan seni zor tanıyacaz sanki.. alıştık hep aynı yere..
Denizcim seninde göbüşe maşallah
İyiyiz cnm şükür idare ediyorum. Ama ağırlaştım ben iyice. Sancılarım varya olmazmı. Daha çok regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Belimden kasıklarıma vuruyor. Sendekiler nasıl?
maşallah canım benimkinin yanında minnacık duruyo kız göbeği nede olsa :lepi:
Maaşallah göbüşüne. Çok kilo almamışsın gibi görünüyor. Kaç kilo aldın şimdiye kadar Denizciğim.
İşe yarıyorsa süperolur canım. Benimde burnumun üzerinde lekeler oluştu.
gülay gule gule kullanın sağlıkla ınsallah.
deniz maşallah göbüşe. kız annelerının çok yaygın göbüşleri bana garıp geliyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?