2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım benim ucu var ama işte süt gelince gömülürse diye o dediğimi almayı düşünüyorum

bu haftaki göbüşümüz
her zaman ki mekanım wc izne çıkınca nerde çekecem bilmem çok arayacağım bu dekorumu

Canım tüm bebeklerde silikon ucu kabul etmiyormuş ki :umursamaz: Oysa ben o zevki kendi tenime değe değe yaşamak isterdim...:gitme: Bu arada tüm bunları görümcen mi hazırlamış ne iyi görümcen varmış senin yaa yeğenini çok seveceği şimdiden belli. Hepsi çok güzel canım rüzgar prensesimiz ii günlerde kullansın giysin inş...

haa burada bir haftadır yazıcam hep unutuyorum.. yüzünde leke olan anneler için çözüm... bir kaşık yumurta akının içine 3-4 damla limon sıkın bunu yüzünüze sürüp yedi dakika belketip yıkıyosunuz.. haftada iki kere beş hafta yapılmalıymış.. ben üç haftadır yapıyorum.. lekelerimin rengi bayağı açıldı..böylelikle doğum sonrasını beklemedn lekelerden kurtuluyoz...

maşallah.. ne güzel oolmuş göbüşün.. bizde bu dekor olmadan seni zor tanıyacaz sanki.. alıştık hep aynı yere..

hoşbulduk kızlar iyiyiz valla bugunde evdeyız:) handa yıne ılaçlama yapmıslar c.tesi gunu bunu duyan bana tatil göründü halıyle:) oğlumda çok iyi. sadece hareketleri sertleşti ve zaman zaman canımı acıtıyor..

tuba doğurmuş. artık doğumu ıyıce yakınımızda hıssettırmeye başladı bu kız:) gülegüle buyutsun minik kızını8 ınsallah

Denizcim seninde göbüşe maşallah

sağol canım nabersin nasıl gidiyo aynı haftadayız senle ya sancıların varmı seninde

İyiyiz cnm şükür idare ediyorum. Ama ağırlaştım ben iyice. Sancılarım varya olmazmı. Daha çok regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Belimden kasıklarıma vuruyor. Sendekiler nasıl?

herkese slm güzel eylül anneleri,
geçmişi okudum az önce bir meleğimiz daha merhaba demiş, tubacımızın gözü aydın, Allah analı babalı büyütsün yavrumuzu, darısı başımıza.

maşallah canım benimkinin yanında minnacık duruyo kız göbeği nede olsa :lepi:

evet dilekcim hepsi görümcemden, babaannesinden de ayrı bohça gelecek.... iyidir tatlım kendisi, çok anaç... ama bazen bu anaçlığı fazlalaşıyo:) canım bence şimdilik bu göğüs ucunu kafana takma, bak stres de süt durumunu etkiliyo... eminim senin bebiş kabul edecek, sen şu meme ucu için egzersizleri yapıyomusun... bizim hastanedeki hamilelik kitapçığında vardı, ben onu yapıyorum, bayağı farketti, yoksa benimkilerde normalde yoklar... ama şimdi elimi değince fındık kadar oluyolar.... siyah bölgeyi elinle kavrayıp yavaş yavaş öne doğru acı hissediinceye kadar çekiyosun. sonra bırakıyosun. herbirine günde ontane falan. dene istersen....

maşallah göbüşüne meryemcim....

Maaşallah göbüşüne. Çok kilo almamışsın gibi görünüyor. Kaç kilo aldın şimdiye kadar Denizciğim.

İşe yarıyorsa süperolur canım. Benimde burnumun üzerinde lekeler oluştu.

aynen canım regl sancısı gibi arada gaz sancısı gibide oluyo düzenli değiller ama uykudan uyandığım oluyo sancıyla yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor belki yerleşmiştir yavru

gülay gule gule kullanın sağlıkla ınsallah.
deniz maşallah göbüşe. kız annelerının çok yaygın göbüşleri bana garıp geliyo:)

aynen canım regl sancısı gibi arada gaz sancısı gibide oluyo düzenli değiller ama uykudan uyandığım oluyo sancıyla yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor belki yerleşmiştir yavru

Valla olabilir hayatım yerleşmiştir . Çünkü bende hissediyorum artık sanki yerleşti gibi. Yürüyüşüm değişti , bide çok altta hissediyorum artık bebeği. Bende cuma günü gidicem kontrole. İnş. kilolarıda yerindedir kuzuların ya çok merak ediyorum. İnş.güzel haberlerle gelirsin sende

Deniz maşallah göbüşe.... opuyorumnanaktan

maşallah.. ne güzel oolmuş göbüşün.. bizde bu dekor olmadan seni zor tanıyacaz sanki.. alıştık hep aynı yere..
kaydirigubbakcemile3

maşallah canım benimkinin yanında minnacık duruyo kız göbeği nede olsa :lepi:

Maaşallah göbüşüne. Çok kilo almamışsın gibi görünüyor. Kaç kilo aldın şimdiye kadar Denizciğim.

İşe yarıyorsa süperolur canım. Benimde burnumun üzerinde lekeler oluştu.

teşekkür ederim canlarım
Özlem ciğim 6 kilo aldım briazz balık etliyim gördüğün popo her daim olan popom kaydirigubbakcemile3 çok şükür çok almadım

gülay gule gule kullanın sağlıkla ınsallah.
deniz maşallah göbüşe. kız annelerının çok yaygın göbüşleri bana garıp geliyo:)

aslında o kadar yaygın değil canım göbeğim hatta arkadaşlar sivri erkek olmasın sakın diyorlar yandan olunca belki öyle duruyordur gerçi ha sivri ha yaygın bişiy farketmez kocaman göbüşümüz var kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…