2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ee artık kocaman olacak be canım. koca koca bebekler taşıyoruz içinde:)

selam kızlar
nasılsınız bakiim
tubada doğurdu şükür, sağlıcakla
eveeeeeeeeeeeetttt sırada kim var, suyu gelen, sancısı bastıran , nişanı gelen yokmu ??? zemuszemus

çingenecim sağol tatlım, bu arada asıl adın neydi canım, unuttum da:)
Canım bende arkadaş olarak ekledim seni kabul edermisin.

Benimde kontrol bu Cuma ve aynı regl olacakmışım gibi ağrılar ara ara kasılmalar bende de var canım. Günlerimizde yakınmış normaldir belki bu belirtiler.
Kızlar biz yemeğe gidiyoz oğluşum karnı acıktı...

selam kızlar
nasılsınız bakiim
tubada doğurdu şükür, sağlıcakla
eveeeeeeeeeeeetttt sırada kim var, suyu gelen, sancısı bastıran , nişanı gelen yokmu ??? zemuszemus

naber canım
valla doğurmuş bende bir durum yok çok şükür vakti gelenler doğursun

öyle valla 2 yi geçmişlerdi seninle aramız iki gün

gectıler tabı canım:) en son gıttıgımde 2075 gr dı. son zamanlarda nasıl olacagız bılmıyorum. oğlum ters ya kendını bı yerlere dayıyor. karnıma dortgen sekıller verıyor vee canımı acıtıyor.

benim kızımda bu ara çok hıçkırıyor dakikalarca sürüyor bazen üzülüyorum napsam acaba diye...

rüyamda kızımı gördüm kızlar yaa
kötü bi rüyaydı valla, özürlü gibi bişeydi kızım (Allah korusun)
güya iyi beslenemediğim için öyle doğmuş
sabah kahvaltıda dayandım proteine, silip süpürdüm sofrayı

bu cuma benimde kontrolüm var, ne tesadüf bee
aynı adet sancılarını bende çekiyorum, benim bu sancılar terleyip sonrada üşütmekle kaynaklı galiba

özgecim 3000 bulmuşlarmıdır acaba yirmi gün önce 2300 küsürdü çok heycanlıyım çatımada bakıcak allahım herşey yolunda gitsin

glnz herşey yolundadır Allahın izniyle, gönlünü bu yönde ferah tut yerimseniben

benim kız 2,500 olduysa öpüp başıma koycam valla

denizz ne güzel hıçkırsın bu ciğerlerının geliştiğini gösterir. benımkınınde gunde 2 3 sefer hıssedıyorum uzun uzun hıçkırdıgını:)

ya bende rüyamda bebeğimi gördüm ikidir aynı rüya karnımda ama eli kolu yüzü herşeyi belli oluyo karnımdan yaramazlık yapıyo foto çekmeye çalışırken makinaya saldırıyo falan töbe töbeeeee

canım ya düşünüyorsun ya onlar çıkmıştır... oh iyi etmişsin yarasın kuzuna...bende midem orman gibi yanmasına rağmen zorla bişiyler yedim. şimdi tam kilo alacakları dönem ve midemdem iştahım kesildi zorla yiyorum

8 aydır yanmayan midem buay yanmaya başladı hiç kilo almamışım 15 gündür falan bunlar sanırım doğumun yaklaştığını gösteriyo ama enerjim sıfır bide o gelse heh dicem doğuracam yakında

kızlar ben kalkıyorum bıraz evle ılgıleneyım. haftasonu oğlumun odasını yerleştırmekten evı ıhmal ettım. camlar sureklı acık ev toz içindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…