aslında o kadar yaygın değil canım göbeğim hatta arkadaşlar sivri erkek olmasın sakın diyorlar yandan olunca belki öyle duruyordur gerçi ha sivri ha yaygın bişiy farketmez kocaman göbüşümüz var kaydirigubbakcemile3
Canım bende arkadaş olarak ekledim seni kabul edermisin.çingenecim sağol tatlım, bu arada asıl adın neydi canım, unuttum da:)
Denizcim seninde göbüşe maşallah
İyiyiz cnm şükür idare ediyorum. Ama ağırlaştım ben iyice. Sancılarım varya olmazmı. Daha çok regl olcakmışım gibi ağrılarım var. Belimden kasıklarıma vuruyor. Sendekiler nasıl?
Valla olabilir hayatım yerleşmiştir . Çünkü bende hissediyorum artık sanki yerleşti gibi. Yürüyüşüm değişti , bide çok altta hissediyorum artık bebeği. Bende cuma günü gidicem kontrole. İnş. kilolarıda yerindedir kuzuların ya çok merak ediyorum. İnş.güzel haberlerle gelirsin sende
selam kızlar
nasılsınız bakiim
tubada doğurdu şükür, sağlıcakla
eveeeeeeeeeeeetttt sırada kim var, suyu gelen, sancısı bastıran , nişanı gelen yokmu ??? zemuszemus
öyle valla 2 yi geçmişlerdi seninle aramız iki gün
gectıler tabı canım:) en son gıttıgımde 2075 gr dı. son zamanlarda nasıl olacagız bılmıyorum. oğlum ters ya kendını bı yerlere dayıyor. karnıma dortgen sekıller verıyor vee canımı acıtıyor.
rüyamda kızımı gördüm kızlar yaa
kötü bi rüyaydı valla, özürlü gibi bişeydi kızım (Allah korusun)
güya iyi beslenemediğim için öyle doğmuş
sabah kahvaltıda dayandım proteine, silip süpürdüm sofrayı
glnz herşey yolundadır Allahın izniyle, gönlünü bu yönde ferah tut yerimseniben
benim kız 2,500 olduysa öpüp başıma koycam valla
glnz herşey yolundadır Allahın izniyle, gönlünü bu yönde ferah tut yerimseniben
benim kız 2,500 olduysa öpüp başıma koycam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?