2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çokmu düşünüyoruz yavrularımızı rüyalarımıza giriyo, kavuşmaya günler kaldıya ondandır galiba, neyse sen iyi görmüşsün bebiş

evet kafama çok taktım kilosunu, beslenme işini filan, ondan olabilir, hayra yoralım hayır çıksın inşallah
zorla yemekte işkence gibi geliyo insana, neyse az kaldı

olmuştur annesi artık hem olmasa noolcak 200 300 gramın lafımı olur ultrasonların yanılma payı hep

ayy inşallah almıştır, 200 300 ün lafı olur yaa olmazmı, bakarsın benimki fazla değil eksik çıkar
sağlıklı olsun tabii başta, benimki iyi yönde yanılıyordur inşallah alkisalkisalkis

canım bulmustur neden bulmasın. su ara protein agırlıklı beslenmeye dıkkat et sadece hersey yolunda gıder.

valla inşallah, dikkat ediyorum o günden beridir, bakalım ne kadar fayda etti

yav o hışkırıkmıymış pıt pıt diye atması :roflol:
bende çözmeye çalışıyodum, ne olabilir acaba diye
kalbi desem böyle net anlaşılmazkii, ee eliyle vuruyo desem çok ritmik
sizden duyunca hıçkırık olduğunu anladım
cahillik ne kötü bişey yaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet canım tık tık diye atıyor ya hıçkırıyor kuzular

Selam hanımlar yemeğimi yedim gelsim , herkeşe afiyet olsun... Yarasın kuzulara inşallah ...

Denizcim maşallah göbüşüne , gayet minyon ve tatlı bir göbüşün var ....

Benim oğlanda gün içerisinde 4/5 kere hıçkırık krizine yakalınıyor bir müddet hık hık ediyoruz , üzülüyorum diyorum ki geçirecek bişey olsa kleşke diye ama faydalıysa iyi bari ...

denizcim gobegine masallah, 6 kilonu dogumda hemen vereceksin sen cok guzel yaaa. emzirmeyle de depodan eskiler gitcek :)

glnzcim 3000'i gecmistir sizin bebeler merak etme. gunde cunku 30-40 gr dan fazla aliyorlar.

gulaycim sen ne kadar sık gidiyorsun doktora yaaa kiskandim

eslemcim sende merak etme bak artik yumurtalari da goturuyorsun sabahlari senin kuzucuk besleniyordur annesi. insallah bu kontrolde cok kilo almis olacak sende rahatlayacaksin.

demet hoşgeldin cnm sen kaçın cı haftandasınnnn ve normal doğummu bekliyorsun acaba???

canim ben artik haftalari saymiyorum 26 agustosu bekliyorum hayirlisiylaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zaten su 3 haftam cok kotu gecdi korkuyordum bu karmasada gelir diye ama oglusum sabirli cikdi beklemekteyim yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buarada kilolu bebek saglikli bebek demek degil arkadaslar lutfen 2.500 ustunde oldukdan sonra ohh ne guzel isde cunku obezitelik bebeklige bagli seker hastaligida lutfen unutmayin.zatzen bebegin kilosunu anne vucudu bellirliyorrr.

inşallah kızlar inşallah

evet kilolu bebek sağlıklı olduğu anlamına gelmez ancak 2,500 den de az olursa küveze konulur diye tedirgin oluyorum
küvezlik bir durumu olmasında gerisi önemli değil

Merhaba kızlar. Ben uzun zamandır buraya yazmıyorum. Size bir konuda fikirlerinizi sormak istiyorum. Ben eklem romatizması hasatasıyım. Hamileliğim çok zorlu geçiyor. Doktorum sağlık durumum nedeniyle bebeği 36 haftalıkken alalım dedi. Sizce 36 haftalık bir bebek normal olur mu? Çevrenizde bu haftada doğum yapmış birileri var mı? Sizce ne yapmalıyım?

ebrucum valla 12 gün falan oldu bi önceki. bana artık doktor 15 günde 1 gel dedi tatlım. sen kaç gün arayla gideceksin.

Demet çok kilo iyi değil ama 3500 gr olsa fena olmaz çünkü bebeklerde de bir şişlik oluyor ve doğumdan sonra 300/500 gr gidebiliyor onlardanda o yüzden tosun olmasa da normal sınırın azıcık üstünde olsa iyi olur , ama düşük kilolu bebekde hemen kendini toparlıyor yani ikisi de dünyandın sonu değil .

ebrucum valla 12 gün falan oldu bi önceki. bana artık doktor 15 günde 1 gel dedi tatlım. sen kaç gün arayla gideceksin.

ben 33+0 da gitmistim en son, 15-20 gun sonra gel dedi bende 20 gun sonraya aldim randevuyu
saolsun bizim doktor oyle 15 gun deyip gozunun yasina bakmaz alir 240 milyonunu
o yuzden ben soylediginin hep en son tarihini baz alip randevu aliyorum

ayy cok az kaldı canım hayırlısı olsun kilo konusunda haklısın hem doğumdada problem aman şöyle makul bi kiloda gelsin yeter

Benim yine poktan bir işim çıktı , son günlerdeyim artık gerçekleşmeyecek hayali projelerle uğraşmaktan sıkıldım , Bir sürü çizim yapıyoruz , ama ortada hiç bir iş yok ne yazık ki , neyse kaçıyorum kendinize iyi bakın ....

ben 33+0 da gitmistim en son, 15-20 gun sonra gel dedi bende 20 gun sonraya aldim randevuyu
saolsun bizim doktor oyle 15 gun deyip gozunun yasina bakmaz alir 240 milyonunu
o yuzden ben soylediginin hep en son tarihini baz alip randevu aliyorum

aynen canım 15 20 gün dedi ya aslında bir ayda yapılan ikinci kontroller ücretsiz olur ama 20 gün fazla sanırım alıcak yine para ama haftada bire düşünce sanmıyorum her hafta alıcağını yahu zaten doğumda dünyanın parasını alıcak 15 dakka yanımda durucak sadece insaf yahuuuuu

Kızlar yine geldiim , son bir saattir kızkardeşimle konuşuyourm o da eylul annesi ya bilgi alışverişi yapıyorduk :roflol:

bu tamamen bebeginin durumuyla ilgili benim halam 36 haftalık dogum yaptı kuveze girmedi bebk 2400 gr doğdu ama dedigim gibi gelişimini tamamladıysa cigerleri bi problem olmuyo en iyi doktorun bilir bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…