ya bende rüyamda bebeğimi gördüm ikidir aynı rüya karnımda ama eli kolu yüzü herşeyi belli oluyo karnımdan yaramazlık yapıyo foto çekmeye çalışırken makinaya saldırıyo falan töbe töbeeeee
canım ya düşünüyorsun ya onlar çıkmıştır... oh iyi etmişsin yarasın kuzuna...bende midem orman gibi yanmasına rağmen zorla bişiyler yedim. şimdi tam kilo alacakları dönem ve midemdem iştahım kesildi zorla yiyorum
olmuştur annesi artık hem olmasa noolcak 200 300 gramın lafımı olur ultrasonların yanılma payı hep
canım bulmustur neden bulmasın. su ara protein agırlıklı beslenmeye dıkkat et sadece hersey yolunda gıder.
yav o hışkırıkmıymış pıt pıt diye atması :roflol:
bende çözmeye çalışıyodum, ne olabilir acaba diye
kalbi desem böyle net anlaşılmazkii, ee eliyle vuruyo desem çok ritmik
sizden duyunca hıçkırık olduğunu anladım
cahillik ne kötü bişey yaa kaydirigubbakcemile3
demet hoşgeldin cnm sen kaçın cı haftandasınnnn ve normal doğummu bekliyorsun acaba???
ebrucum valla 12 gün falan oldu bi önceki. bana artık doktor 15 günde 1 gel dedi tatlım. sen kaç gün arayla gideceksin.
canim ben artik haftalari saymiyorum 26 agustosu bekliyorum hayirlisiylaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan zaten su 3 haftam cok kotu gecdi korkuyordum bu karmasada gelir diye ama oglusum sabirli cikdi beklemekteyim yaniiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buarada kilolu bebek saglikli bebek demek degil arkadaslar lutfen 2.500 ustunde oldukdan sonra ohh ne guzel isde cunku obezitelik bebeklige bagli seker hastaligida lutfen unutmayin.zatzen bebegin kilosunu anne vucudu bellirliyorrr.
ben 33+0 da gitmistim en son, 15-20 gun sonra gel dedi bende 20 gun sonraya aldim randevuyu
saolsun bizim doktor oyle 15 gun deyip gozunun yasina bakmaz alir 240 milyonunu
o yuzden ben soylediginin hep en son tarihini baz alip randevu aliyorum
Peki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım
Canım çayları içmeye başlasak bi sakıncası yokmuş...
Merhaba kızlar. Ben uzun zamandır buraya yazmıyorum. Size bir konuda fikirlerinizi sormak istiyorum. Ben eklem romatizması hasatasıyım. Hamileliğim çok zorlu geçiyor. Doktorum sağlık durumum nedeniyle bebeği 36 haftalıkken alalım dedi. Sizce 36 haftalık bir bebek normal olur mu? Çevrenizde bu haftada doğum yapmış birileri var mı? Sizce ne yapmalıyım?
Canım benim kuzenim yeni 36 haftalık aldırdı bebişi keyfi olarak ama bebiş gayet iyi kuveze koymadılar, 2900 gr dogdu ama son zamanlarında bebiş kilo alsın diye protein agırlıklı beslendi.
ben 33+0 da gitmistim en son, 15-20 gun sonra gel dedi bende 20 gun sonraya aldim randevuyu
saolsun bizim doktor oyle 15 gun deyip gozunun yasina bakmaz alir 240 milyonunu
o yuzden ben soylediginin hep en son tarihini baz alip randevu aliyorum
Slm canım, naparsın? oldumu senin dr. muayene ucreti o kadarr??
Merhaba kızlar. Ben uzun zamandır buraya yazmıyorum. Size bir konuda fikirlerinizi sormak istiyorum. Ben eklem romatizması hasatasıyım. Hamileliğim çok zorlu geçiyor. Doktorum sağlık durumum nedeniyle bebeği 36 haftalıkken alalım dedi. Sizce 36 haftalık bir bebek normal olur mu? Çevrenizde bu haftada doğum yapmış birileri var mı? Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?