ya tuğba da kadıköy acıbadem de doğurmadı mı... e-bebek bölümünde bulamadım resimlerini de....
ya tuğba da kadıköy acıbadem de doğurmadı mı... e-bebek bölümünde bulamadım resimlerini de....
Kızlar yine geldiim , son bir saattir kızkardeşimle konuşuyourm o da eylul annesi ya bilgi alışverişi yapıyorduk :roflol:
Peki hemen gelemeyince bebek neyle besleniyor , mama mı veriyorlar o zaman yaaaaaa....Kıyamam ben ona , peki şu çayları doğumdan bir kaç gün önce içsek zarar verir mi acaba ben bir de onu araştırayım
Canım çayları içmeye başlasak bi sakıncası yokmuş...
Canım benim kuzenim yeni 36 haftalık aldırdı bebişi keyfi olarak ama bebiş gayet iyi kuveze koymadılar, 2900 gr dogdu ama son zamanlarında bebiş kilo alsın diye protein agırlıklı beslendi.
Slm canım, naparsın? oldumu senin dr. muayene ucreti o kadarr??
betulcum bizim doktorun ozelde muayene ucreti 240 ama saolsun tanidik diye benden 220 aliyor kafamçokkarıştı
iste acibademe g,tseydim muhtemelen dedigin gibi 2. muayeneden kontrol diye para almicaklardi ama ben basindan beri nisantasinda klinigine gidiyorum orda da oyle bisey yok((
ebrucum senin sağlık sigortan karşılamıyormu canım doktorun muayene ücretini. hastane knusunda ben şanslıyım sanırım. hastaneye muayene için 17 lira ödüyorum 10 lirası ssk ya ödenen 7 lira hastaneye :)
karsiliyor canim yaaa %80 ini sigorta oduyor %20 sini ben oduyorum ama o da soyle oluyor ben tamamini veriyorum. 2 hafta sonra %80 ini hesabima yatiriyorlar. o yuzden arka arkaya olunca zor geliyor bana
bursa acibadem diye hatirliyorum yoksa kocaelimiydi aayyy unuttum
Ecrin benim dr hadi gel bebek saglıklı 36 da alalım dese bir dk düşünmem. O kadar sabırsızlanıyorum ki hele eşim benden beter, zatii onun yüzünden oldu benim bu sabırsızlıgıım
kizlar 2 gundur bizim oglan gobek deligimi ayagiyla disari ittiriyor gormeniz lazim cok acayip delikte ayagi da disari firliyor. ne istiyor annamadim yaaa, babamizda videosunu cekiyor kuzunun
sayesinde gobek deligim tam olarak pirtladi disari
bu hafta inanilmaz hareketli, televizyon izletmiyor yemek yedirmiyor surekli tekmeler dolanmalar felan. bu haftalarda artik yeri daraldigi icin hareketleri azalir merak etmeyin diyorlar ama benimki tam cildirdi. sizde de boyle mi?
sormayın staj tabi.
25. haftamda hastaneye düştüm kızlar. bana hep moral verecek hikayelere ihtiyacım vardı.
benim için yeni doğan yoğun bakım hemşirelerini çağırıyorlardı kadın doğumdaki hemşireler. onlar da yoğun bakımdaki bebekleri anlatıyorlardı bana. ağlamalarım öyle öyle geçti. 500-600 grlık bebeklerin sonra nasıl topaç gibi olduklarını anlatıyorlardı. hatta hastanede 26. haftasında doğum yapmış bir hemşireyi bulup getirdiler bana. kadın bana şimdi 5 yaşında olan kızının fotoğraflarıyla geldi anlattı kendi hikayesini.... yoksa geçer mi bunca zaman o psikolojiyle...[/QUOTE
üzmek değildi seni niyetim:gitme:
slm lar kızlarrr herkesin keyfı yerınde çok şükür yenı bi haftaya daha başladık bakalım bakalım sıra kımde 4.kim olcak???
glnz canım hey maşallah göbüşe kocaman olmuşodamızda süper yani sade ve şık gerçktn huzur içinde uyusun ogluşun
denizcim senın göbüşede maşallah dicam ama ben ortada göbek falan göremıyom kız 8 aylık oldun hala nerde saklıyonuz bılmem bebecikleri neyse biz maşallahımızı takalım nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?