2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ecrin benim dr hadi gel bebek saglıklı 36 da alalım dese bir dk düşünmem. O kadar sabırsızlanıyorum ki hele eşim benden beter, zatii onun yüzünden oldu benim bu sabırsızlıgıım

Canım sabırsızlık bende de var ama bir yandan da çok korkuyorum. Rahatsızlığımın etkisi biraz da herşeye karamsar bakar oldum. Günlük işlevlerimi bile yerine getirmede zorlanıyorum. Yanımda devamlı annem kalıyor. Yeri geliyor suyumu bile ondan istiyorum. Ağrı çekmek çok zor. Ben stresli ve bunalımlı bir hamilelik geçiriyorum. Bu nedenle de bebeğimle ilgili de bazı kaygıları yaşıyorum.

kizlar 2 gundur bizim oglan gobek deligimi ayagiyla disari ittiriyor gormeniz lazim cok acayip delikte ayagi da disari firliyor. ne istiyor annamadim yaaa, babamizda videosunu cekiyor kuzunun
sayesinde gobek deligim tam olarak pirtladi disari

bu hafta inanilmaz hareketli, televizyon izletmiyor yemek yedirmiyor surekli tekmeler dolanmalar felan. bu haftalarda artik yeri daraldigi icin hareketleri azalir merak etmeyin diyorlar ama benimki tam cildirdi. sizde de boyle mi?

sormayın staj tabi.
25. haftamda hastaneye düştüm kızlar. bana hep moral verecek hikayelere ihtiyacım vardı.
benim için yeni doğan yoğun bakım hemşirelerini çağırıyorlardı kadın doğumdaki hemşireler. onlar da yoğun bakımdaki bebekleri anlatıyorlardı bana. ağlamalarım öyle öyle geçti. 500-600 grlık bebeklerin sonra nasıl topaç gibi olduklarını anlatıyorlardı. hatta hastanede 26. haftasında doğum yapmış bir hemşireyi bulup getirdiler bana. kadın bana şimdi 5 yaşında olan kızının fotoğraflarıyla geldi anlattı kendi hikayesini.... yoksa geçer mi bunca zaman o psikolojiyle...

demetcim benimki sanirim daha yerlesmedi dogum kanalina yoksa dedigin gibi hissederdim
sadece arada bir alt takimlardan girc girc diye sesler geliyor kafasiyla oyuyor resmen orayi yaw, diyorum heralde kafasini sokmaya calisiyor dogum kanalina

slm lar kızlarrr herkesin keyfı yerınde çok şükür yenı bi haftaya daha başladık bakalım bakalım sıra kımde 4.kim olcak???

glnz canım hey maşallah göbüşe kocaman olmuş odamızda süper yani sade ve şık gerçktn huzur içinde uyusun ogluşun

denizcim senın göbüşede maşallah dicam ama ben ortada göbek falan göremıyom kız 8 aylık oldun hala nerde saklıyonuz bılmem bebecikleri neyse biz maşallahımızı takalım nazar degmesin

selam kzılar herkese keyifler iyi bakıyorum yarın bizim kontrolümüz var şeker sonucunuda alacağım ALLAH ıZıN VERıRSE :))

canım benim oğlan da totosunu ayaklarını nerden çıkartacağını şaşırmış durumda. bi sağda toparlanıyor bir solda. ayaklar hep hareket halinde.hatta şuan sağdan sola ayağını takip edebiliyorum.

gülcan hoşgeldin kuşum

benim sırt ve bel çok ağırıyor, daha fazla oturamicam
accık uzanayım, gelirim sonra fırsat bulursam
öptüm hepinizi

pembecim gerçekten kolay şeyler yaşamamışsın hayatım. sabrına hayran kalıyorum doğrusu. en zor günler geride kaldı tatlım az daha sabır sonrası selamet allahın izniyle.

alemsin valla önümde kocaman var işte

Gülaycım canım ben aylardır ahşap hairf aradım durdum ama benim gördüğüm kadarı ile yok bitanem, bi oyuncakcılarda boyanmış olanları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…