2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..........

emel iyiki doğdun tatlım, nice güzel yıllara çocukların ve kocişle.....

yasemincim sen de iyiki evlendin tatlım :) nice güzel yıllara oğluşun ve kocişle....

ebrucum ben de son 10 günde 1 kilo aldım şeker, hızla gidiyor, ama dün hemen tatlı, kola, meyve suyunu kestim, dayandım dayandım son günlerde artık tutamıyorum kendimi. hoş benim canım istemiyordu bu denli tatlı şeyler başlarda, ama şimdi sokakta satılanları bile görünce içim gidiyor..... ama yok yok tutmamız lazım kendimizi.

ebru zaten artık eskı uykular yok. bunada sukur dıyorum valla:)

bircan hoşgeldın canım nasılsın

günaydın tülaycım, yine maşallah bizden bile erkencisin.... ay sen tekrar işe başla bence tatlım :)

günaydın bircan.

Meryem inanırmısın burada , gündüz 30 derece oluyor ama yine de serin akşam resmen pikeyle yatıyoruz hele bu sabah elbise giydim donuyorum şu anda , bende artık inanıyorum resmen havalar bizden yana , tüm yaz boyunca cayır cayır yandığımız bir kaç gün oldu ....

Ebrucum canım benim artık çocuklu ev moduna girmen lazım , ööle sürekli tertip düzen olmaz çocukluların evinde , oyuncaklar , bezler , kıyafetler hep bir yerlerde olur ... Ha ben sürekli toplarım dersen arkadaşım 6 ay dayandı sonra kafayı yemek üzereyken doğru yolu keşfetti ...

gunaydin bircancim hosgeldin nasilsin bakalim
bizler iyiyiz cok sukur

dogru diyorsun gulaycim bende tuttum tuttum patladim. milletin istahinin kapandigi kilo bile verdigi haftalarda almaya basladim
bende bugun hemen su hurma olayina bir dur dedim. insan 2 gunde yarim paket hurma yer mi yaaa

günaydın gülaycım yaaa sen zaten bi tutam kilo aldın kilo hesabı yapma be canım yaaa sen böle dersen biz ölelimmm

zaten bende hastalik var, elimde surekli bezle geziyorum mutfakta yere damlayan sulari egilip egilip siliyorum
kocamda fitil oluyor onlar sadece su nolcak damlasin diye yok diyorum suda leke birakiyor yerde. vazgecemedim su huyumdan ama ali gelince mecburen vazgeccez yoksa dedigin gibi bende tirlatirim bir sure sonra

meryem sana da günaydın tatlım..... herkese demiş oldum sanırım...

ebrucum ben bayağı bi eşya anneme yolladım, biz eve sığamayınca....şimdilik tamız ama bi bebek daha olunca ileride düşünemiyorum evi....

yasemincim ben hala don atlet yatıyorum.... içim yanıyo benim ya, sıcak basıyo....

Gunaydın gulay. Kıloları takmayın yaa surada ne kadar zamanımız kaldıkı zaten hepsını verecegız..

bende annemin evlenirken verdigi kahve fincanlari bardak takimlarini felan bu hafta sonu geldiklerinde onlarla geri gondericem. bi de battaniyeler uyku setleri var daha hic kullanmadigim hicte kullanmayacagim. bizim evde oyle battaniye felan gerekmiyor bi tane ince yorganimiz var kisin o , daha kalini sicaklatiyor cunku, yazinda carsaf ya da pike yetiyor. digerlerini de gondericem ki evde yer acilsin yoksa olmayacak.
aslinda bizim evimiz buyuk ama doserken yanlis yaptik daha cok dolap saklama unitesi felan gerekirmis biz sade olsun az esya olsun derken simdi hic bir seyi kaldiramiyoruz ortadan. dolaplar almiyor artik ((

Bircancım hoşgeldin canım ....

Gülaycım sana da günaydın çok teşekkür ederim, eee evlenmesek bu çocuklar karnımızda olmasdı dimi ama :)) tatlım ya canının istediğini ye artık alsan alsan max 2 kilo alırsın ....

ay ebru o su olayı bende de var, deli oluyorum, bir de ben de simetri hastalığı vardı gecenin ortasında kalkar gardropları boşaltır düzeltirdim sıfırdan, hala perde takıntım devam ediyor perdelerinin pileleri düzgün durmalı, halıların püsküllleri hiç karışmamış olmalı, bu nedenle halıların püsküllerini kestirdim.... of ya duvarda hiç leke olammalı yoksa boyatırım hemen.... çocuk olunca ben kesin psikolojik destek almam gerekecek.....

kızlar öyle demeyim ben bu yemek yiyişle sizi bile sollarım... 1 haftada 1 kilo ya az değil, bebeğe yararı olan hiçbişeycik yok içinde bir de... yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, son haftalar sıkalım dişimizi...

hoşgeldin bircannnnnnn nasılsın cnmmm????

ebru zaten artık eskı uykular yok. bunada sukur dıyorum valla:)

bircan hoşgeldın canım nasılsın

günaydın tülaycım, yine maşallah bizden bile erkencisin.... ay sen tekrar işe başla bence tatlım :)

günaydın bircan.

kızlar bizde iyiz kayınvalidemdeyim bu gün ne akdar sıkıcı anlamışsınızdır ama çalışıyor şükür ki yok
bugün oğluşumun odasını almaya gidicez. evimizde hala aynı ama 10 gün iç,inde elektrik bağlanıcak ve evimize geçebilicez birtek banyo ve tuvaletin asma tavaları olucak oda biz içindeykende olur artık

gülay gercekten bazı huylarında vazgecmen gerekecek. ben evım temız olsun dagınıklıgı asla dert etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…