Güaydın Kızlar emel doğum günün kutlu olsun nabersiniz?
günaydın kızlar..........
emel iyiki doğdun tatlım, nice güzel yıllara çocukların ve kocişle.....
yasemincim sen de iyiki evlendin tatlım :) nice güzel yıllara oğluşun ve kocişle....
ebrucum ben de son 10 günde 1 kilo aldım şeker, hızla gidiyor, ama dün hemen tatlı, kola, meyve suyunu kestim, dayandım dayandım son günlerde artık tutamıyorum kendimi. hoş benim canım istemiyordu bu denli tatlı şeyler başlarda, ama şimdi sokakta satılanları bile görünce içim gidiyor..... ama yok yok tutmamız lazım kendimizi.
günaydın kızlar..........
emel iyiki doğdun tatlım, nice güzel yıllara çocukların ve kocişle.....
yasemincim sen de iyiki evlendin tatlım :) nice güzel yıllara oğluşun ve kocişle....
ebrucum ben de son 10 günde 1 kilo aldım şeker, hızla gidiyor, ama dün hemen tatlı, kola, meyve suyunu kestim, dayandım dayandım son günlerde artık tutamıyorum kendimi. hoş benim canım istemiyordu bu denli tatlı şeyler başlarda, ama şimdi sokakta satılanları bile görünce içim gidiyor..... ama yok yok tutmamız lazım kendimizi.
günaydın tülaycım, yine maşallah bizden bile erkencisin.... ay sen tekrar işe başla bence tatlım :)
günaydın bircan.
Meryem inanırmısın burada , gündüz 30 derece oluyor ama yine de serin akşam resmen pikeyle yatıyoruz hele bu sabah elbise giydim donuyorum şu anda , bende artık inanıyorum resmen havalar bizden yana , tüm yaz boyunca cayır cayır yandığımız bir kaç gün oldu ....
Ebrucum canım benim artık çocuklu ev moduna girmen lazım , ööle sürekli tertip düzen olmaz çocukluların evinde , oyuncaklar , bezler , kıyafetler hep bir yerlerde olur ... Ha ben sürekli toplarım dersen arkadaşım 6 ay dayandı sonra kafayı yemek üzereyken doğru yolu keşfetti ...
meryem sana da günaydın tatlım..... herkese demiş oldum sanırım...
ebrucum ben bayağı bi eşya anneme yolladım, biz eve sığamayınca....şimdilik tamız ama bi bebek daha olunca ileride düşünemiyorum evi....
yasemincim ben hala don atlet yatıyorum.... içim yanıyo benim ya, sıcak basıyo....
hoşgeldin bircannnnnnn nasılsın cnmmm????
ebru zaten artık eskı uykular yok. bunada sukur dıyorum valla:)
bircan hoşgeldın canım nasılsın
günaydın tülaycım, yine maşallah bizden bile erkencisin.... ay sen tekrar işe başla bence tatlım :)
günaydın bircan.
Bircancım hoşgeldin canım ....
Gülaycım sana da günaydın çok teşekkür ederim, eee evlenmesek bu çocuklar karnımızda olmasdı dimi ama :)) tatlım ya canının istediğini ye artık alsan alsan max 2 kilo alırsın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?