2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah gülaycım ahhh hakket gerecek destek alman hihi

Gülaycım bende ööle yatıyorum , ama üzerime illa bişey alıyorum , sabaha karşı serin oluyor ...

Ebru ya sen onalrı göndericen de anacım ilerde yatılı misafirin felan gelirse napıcaksın , biz mimarlar hep minimalist deyip duruyoruz ama her evein geniş ve bir sürü dolaba ihtiyacı var , Allahtan bu eve taşınırken bir sürü dolap yaptırdık , olanları da değerlendirdik bizim yer sıkıntımız yok , gözden çıakrdıklarımıda bodruma indiriyorum ...

gulay perde konusu bende de var :) perdenin pilelerinin ayni kalinlikta ve duzgun olmasi lazim surekli duzeltirim bende. sonra sehpa masa ustunde ivir zivir hicbir sey olmamali onlari surekli toplarim. koltuk yastiklarini surekli duzeltirim. allahtan ustlerinde ortu yok yoksa yanmistim
annemlerle yasarken koltuklarin ustunde ortuler vardi arkadaslar gelip oturunca ee haliyle kayiyor ortu ben 4-5 posta onlari kaldirir ortuleri duzeltip tekrar oturturdum. onlarda yazik manyak bu deyip bana katlanirlardi.

simdi de ayniyim hic daginikliga duzensizlige tahammulum yok
o yuzden ev su an acayip basiyor beni fazla esya var cunku icinde

günaydın kızlar.... ebrucum hoşbulduk tatlım.
yasemincim nice mutlu yıllara canım kocanla evladınlar nice yıldönümlerine inşallah...
emelcim gitmişsin ama iyiki doğdun canım nice mutlu yıllara. doktora gidecekmişsin güzel haberlerle gelirsin inşallah canımcım.

ay kızlar engelleyemiyorum kendimi, evim tozlu olabilir mesela ama herşey muntazam ve yerli yerinde olacak, etrafta hiç boş bardak olmayacak mesela, mutfakta bile... uff ya hele de çocukların duvarları boyaması fikrine hiç dayanamıyorum. görümcemin duvarları berbat şuan, ben kendi evimi öyle düşündükçe kalbim daha hızlı çarpmaya başlıyo... artık vazgeçecem bi şekilde ne yapıyım.

denizcim sekerlerde odanizda cok guzel hepsini gule gule kullanin.

evet dolap en buyuk eksiklik bizde. bi de sizin bodrum varmis, bizde ne yazikki depo gibi birseyde olmadigi icin hersey evin icinde duruyor.
misafir icin ayirdim nevresim takimi yastik ve yorgan var ekstra. ben hic lazim olmayanlari gondercem canim. bu mutfak esyalarini gondermek istememin sebebi de alisin biberonlari mamalari icin yer acmak.
neyse artik bi sekilde halletcez bu fazla esyayi

Denizcim hepsi çok güzel olmuş, her şey yerleşmiş işin en güzel kısmı artık sabah akşam gidip seyredebilirsin , çünkü içinde afacanlar olunca bu kadar düzenli olmucaklar ....

Bu arada EBRU VE GULAY siz böyle giderseniz , 6 ayı bulmadan tırlatırsınız , bakın ben gebeliğin 5 ayından itibaren saldım , eşim bile şoklarda hiç bir şey umrumda değil valla , pasaklı bir bebek bir de kocayla uğraşıp ruh sağlığımı bozamam varsın bana dağınık desinler ...

ebrucum tam babaannemlik bir hatunmuşsun anacım. ben ne kadar gevşeksem kadın o kadar tertipli. ya ben o an dağılsın kendim dağıttıysam takmam. evde kocamla ben varız sonuçta toplarım derim kasmam yani. he başkası dağıtırsa dellenirim o ayrı :) ama öyle yok perde pilesi yok koltuk örtüsü gözüm görmez.

kızlaaarrrr dert yanmayın bnm evim çok kçük bi komidini bile yok oğlumunmafoldumben yani olan yere kadar bişi bulamadım kendi gardrobumdan yer ayırcam oğlymyn eşyarına ...yatın kalkın şükredin benceee

Ebru, Bircan ve Yasemin teşekkür ederim canlarım
bende nasıl düzenli ve temiz olurumu düşünüyorum bir süredir son aylarda bir düzen bir titizlik başladı eskide çok takmazdım gene her hafta evi temizlerdim ama hafta içi umursamazdım şimdi hafta içi falanda bişiyler yapmak istiyorum eşim yaptırmıyor bu sefer o yapıyor böyle bir dert oldu bende hem bebek ile ilgilenip hemde evi düzenli tutmak nsıl olcak bilmiyorum eşim gene yardım eder gerçi kıyamaz ama yinede herşey çok güzel hayat tüm adetsizliğine rağmen mucizevi bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil

bahar günaydın tatlım...

denizcim herşey dört dörtlük valla, baby shower muhteşem olacak. dolap düzeninde çok iyi olmuş tatlım.... ohhh mis gibi. şekerlerin zaten harika....

ebru ya o yastık olayını hiç sorma kocam kalkar hemen arkasından yastıkları düzeltirim, her evden çıkarken böyle koltukların üzeri dümdüz olmalı ki evden huzurlu çıkabilmeliyim.... off ya sen anlattıkça kendimi görüyorum valla. eşim bu konuda zaten bi psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyor.... bu arada ben bütün kullanmadığım çeyizimi, yorgan, yastık vs. anneme gönderdim, dolapların içi çok rahatladı.....

tülay hanımcığım hoşbulduk şekercim.
denizcim odanız da şekerleriniz de çok çok çok güzel tatlım. güzel günlerde kullanın inşallah

ayyyy denizzz hepsi süperrrr hele hası sepetine bayıldımmm
geç kaldın sen merak ettim seniiiiiii
canım benim sağol... tatlım iki saattir resimleri yüklüyordum ondan geç kaldım kaydirigubbakcemile3

sağol Gülay'cığım ben fazla giysi almadım ama yinede dolaba yerleştirince epey oldu

bu arada şekerimizin güzel olmasında emeği olan canım Bircan'a çok teşekkür ederim o olmazsa etiketimiz bu kadar güzel olmazdı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…