ay ebru o su olayı bende de var, deli oluyorum, bir de ben de simetri hastalığı vardı gecenin ortasında kalkar gardropları boşaltır düzeltirdim sıfırdan, hala perde takıntım devam ediyor perdelerinin pileleri düzgün durmalı, halıların püsküllleri hiç karışmamış olmalı, bu nedenle halıların püsküllerini kestirdim.... of ya duvarda hiç leke olammalı yoksa boyatırım hemen.... çocuk olunca ben kesin psikolojik destek almam gerekecek.....
Gülaycım bende ööle yatıyorum , ama üzerime illa bişey alıyorum , sabaha karşı serin oluyor ...
Ebru ya sen onalrı göndericen de anacım ilerde yatılı misafirin felan gelirse napıcaksın , biz mimarlar hep minimalist deyip duruyoruz ama her evein geniş ve bir sürü dolaba ihtiyacı var , Allahtan bu eve taşınırken bir sürü dolap yaptırdık , olanları da değerlendirdik bizim yer sıkıntımız yok , gözden çıakrdıklarımıda bodruma indiriyorum ...
günaydın annişler
odamızın resimlerini ekledim
2009 Eylül Bebek odaları - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
mevlüt şekerimiz ve sepetimiz de burada
Eki Görüntüle 21844
Eki Görüntüle 21845
Eki Görüntüle 21846
Eki Görüntüle 21847
denizcim sekerlerde odanizda cok guzel hepsini gule gule kullanin.
evet dolap en buyuk eksiklik bizde. bi de sizin bodrum varmis, bizde ne yazikki depo gibi birseyde olmadigi icin hersey evin icinde duruyor.
misafir icin ayirdim nevresim takimi yastik ve yorgan var ekstra. ben hic lazim olmayanlari gondercem canim. bu mutfak esyalarini gondermek istememin sebebi de alisin biberonlari mamalari icin yer acmak.
neyse artik bi sekilde halletcez bu fazla esyayi
canım benim sağol... tatlım iki saattir resimleri yüklüyordum ondan geç kaldım kaydirigubbakcemile3ayyyy denizzz hepsi süperrrr hele hası sepetine bayıldımmm
geç kaldın sen merak ettim seniiiiiii
bahar günaydın tatlım...
denizcim herşey dört dörtlük valla, baby shower muhteşem olacak. dolap düzeninde çok iyi olmuş tatlım.... ohhh mis gibi. şekerlerin zaten harika....
ebru ya o yastık olayını hiç sorma kocam kalkar hemen arkasından yastıkları düzeltirim, her evden çıkarken böyle koltukların üzeri dümdüz olmalı ki evden huzurlu çıkabilmeliyim.... off ya sen anlattıkça kendimi görüyorum valla. eşim bu konuda zaten bi psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyor.... bu arada ben bütün kullanmadığım çeyizimi, yorgan, yastık vs. anneme gönderdim, dolapların içi çok rahatladı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?