hepinize günaydın kızlar...
tülay hanımcığım hoşbulduk şekercim.
denizcim odanız da şekerleriniz de çok çok çok güzel tatlım. güzel günlerde kullanın inşallah
denizcim odanızda sekerlerınızde çok guzel olmus canım. Allah içinize sindirsin güle güle kullanın ınsallah
Her yazdığını okudukça daha bir heyecanlanıyorum. Ne güzel olumlu şeyler yazıp bizleride yüreklendiriyorsun canım.Kızlar valla moralinizi yüksek tutun doğum dediğiniz şey gelip geçiyor sonuçta onu görmek süper bişey emzirmek biraz acılı bile olsa oda çok güzel. lohusalık depresyonuna da girmeyiz inşallah bebeği görünce dünya bi başka geliyo insanın gözüne.. Ben en yakın zamanda fotomuzu yükliyip koycam ama şimdi benimki acıktı parmağını emiyo minik çıtırık parmağı kurtarmam lazım gidiyorum öptüm herkesi.
Benimde aynen öyle. Özellikle sol bacağım uyuşuyor. Wc için kalktığımda evde bir tur atıyorumki geçsin. Eee tabii uyku kaçıyor bu arada.aslında o kadar uykum varki ama yana yatmaktan kolum ve kalçam uyuşuyo güzel daldığım uykumdan kolum acıyarak uyanıyorum sizde de oluyomu bu????
Nice mutlu senelere canım. Bu sene bizimkide oldukça sönük geçti. Her sene bi yerlere şehir dışı falan gitme kararı almıştık ama olmadı. Bundan sonra da zor olur herhalde.Kızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz , başka zaman olsa binbir beklenti duyardım ama bugün sanki ruhum alınmış gibi bir tuhafım , eşim seni balıkçıya götüreyim dedi bende olur uygun bir yere gidelim ama dedim :)) Hediye de almadım , ona da bana sakın hediye alma göğüs pompası alıcaz dedim , kendimi çok anne modunda gördüm ....
Doğum günün kutlu olsun canım. Aman sakın şaka olsun tabii...ємєℓ;8417201 .!.:bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
Pembiş pembiş çok güzel olmuş canım. Şekerlerde süper sepette. Ben de şekerlerimi kendim yaptım ama hala sepetim yok.günaydın annişler
odamızın resimlerini ekledim
2009 Eylül Bebek odaları - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
mevlüt şekerimiz ve sepetimiz de burada
Eki Görüntüle 21844
Eki Görüntüle 21845
Eki Görüntüle 21846
Eki Görüntüle 21847
Üzülme canım bende sendenim. Tek farkım şifonyeri sığdırabilmiş olmam. Bir de park yatağı var oğluşumun o kadar.kızlaaarrrr dert yanmayın bnm evim çok kçük bi komidini bile yok oğlumunmafoldumben yani olan yere kadar bişi bulamadım kendi gardrobumdan yer ayırcam oğlymyn eşyarına ...yatın kalkın şükredin benceee
Gülaycım işin zor valla. Bende aynı Yasemin gibi saldım gitti. Şu anda iş yapabilen arkadaşlara şaşırıyorum. Bende eski enerjimden eser yok:gitme:bahar günaydın tatlım...
denizcim herşey dört dörtlük valla, baby shower muhteşem olacak. dolap düzeninde çok iyi olmuş tatlım.... ohhh mis gibi. şekerlerin zaten harika....
ebru ya o yastık olayını hiç sorma kocam kalkar hemen arkasından yastıkları düzeltirim, her evden çıkarken böyle koltukların üzeri dümdüz olmalı ki evden huzurlu çıkabilmeliyim.... off ya sen anlattıkça kendimi görüyorum valla. eşim bu konuda zaten bi psikolojik destek almam gerektiğini düşünüyor.... bu arada ben bütün kullanmadığım çeyizimi, yorgan, yastık vs. anneme gönderdim, dolapların içi çok rahatladı.....
hoşgeldin cnmcım nasılsın???
bisss biraz temizlik yapalım 5 te misafirim gelcek(hani şu geçen gelicek olupta bnm kabul etmediklerim) hihi gelcekler arkadaş kaçış yoookkk
tatlım ist da olsan eminönünde var dicem ama değilsin.ben ordan almıştım...Ama bazı pastanelerde de bulunuyormuş..istersen sor..Ya bişey sorucam , şu mevlitlerde dağıtılan külahlar vardır ya onları nereden bulabilirim bilen var mı burada bir yerde satılıyordu sadece pembeleri kalmış , sinir oldum ...
ya kızlar ben de pencereler açık uyuyom ya. birkaç gündür hapşırıp duruyordum bugün gözlerim sulanıyor hepten nezle moduna bağladım sanırsam. poffff....
günaydın kızlaaarrrr özledim sizi yaaa işe dönmek istiyoruuuummmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
evde kalamıyorum, kalsam da pcye yaklaşamıyorum bile....
ay işe dönsem daha çok burda olucam valla sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sizler nasılsınız herkes yi miii_?
hoşbulduk canım.iyiyim valla ne olsun..temizlik işleriyle uğraşıyodum kaç gündür sağolsun görümcemle kızı dün son noktayı koydular..evde oturup sadece doğumu bekliyorum artıkhihoyyyt
33.haftadan sonra benim vücut baya ağırlaştı...oturduğum yerde bile yoruluyorum...İçimin sıkıntısıda ayrı bişe.....sizde durumlar nasıl?
tatlım ist da olsan eminönünde var dicem ama değilsin.ben ordan almıştım...Ama bazı pastanelerde de bulunuyormuş..istersen sor..
kız bu son 3 gündür gece hava baya serin oluyor zaten açma sakın daha pencere falan...klava:yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik oğlumuz hasta olmasınopuyorumnanaktan
bu arada geçmiş olsun canım..nane limon içmeye bak..
naber canım merak ettik bizde bizler iyiyiz bir bebeğimiz daha oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?