2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim odanızda sekerlerınızde çok guzel olmus canım. Allah içinize sindirsin güle güle kullanın ınsallah

bisss biraz temizlik yapalım 5 te misafirim gelcek(hani şu geçen gelicek olupta bnm kabul etmediklerim) hihi gelcekler arkadaş kaçış yoookkk

tülay hanımcığım hoşbulduk şekercim.
denizcim odanız da şekerleriniz de çok çok çok güzel tatlım. güzel günlerde kullanın inşallah

denizcim odanızda sekerlerınızde çok guzel olmus canım. Allah içinize sindirsin güle güle kullanın ınsallah

amin canlarım teşekkür ederim

dün gece çok şükür midem yanmadı havada ne kadar serindi üşümüşüm

Ya bişey sorucam , şu mevlitlerde dağıtılan külahlar vardır ya onları nereden bulabilirim bilen var mı burada bir yerde satılıyordu sadece pembeleri kalmış , sinir oldum ...

Günaydın kızlar,
Her yazdığını okudukça daha bir heyecanlanıyorum. Ne güzel olumlu şeyler yazıp bizleride yüreklendiriyorsun canım.
aslında o kadar uykum varki ama yana yatmaktan kolum ve kalçam uyuşuyo güzel daldığım uykumdan kolum acıyarak uyanıyorum sizde de oluyomu bu????
Benimde aynen öyle. Özellikle sol bacağım uyuşuyor. Wc için kalktığımda evde bir tur atıyorumki geçsin. Eee tabii uyku kaçıyor bu arada.
Nice mutlu senelere canım. Bu sene bizimkide oldukça sönük geçti. Her sene bi yerlere şehir dışı falan gitme kararı almıştık ama olmadı. Bundan sonra da zor olur herhalde.
ємєℓ;8417201 .!.:
bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
Doğum günün kutlu olsun canım. Aman sakın şaka olsun tabii...
Pembiş pembiş çok güzel olmuş canım. Şekerlerde süper sepette. Ben de şekerlerimi kendim yaptım ama hala sepetim yok.
kızlaaarrrr dert yanmayın bnm evim çok kçük bi komidini bile yok oğlumunmafoldumben yani olan yere kadar bişi bulamadım kendi gardrobumdan yer ayırcam oğlymyn eşyarına ...yatın kalkın şükredin benceee
Üzülme canım bende sendenim. Tek farkım şifonyeri sığdırabilmiş olmam. Bir de park yatağı var oğluşumun o kadar.
Gülaycım işin zor valla. Bende aynı Yasemin gibi saldım gitti. Şu anda iş yapabilen arkadaşlara şaşırıyorum. Bende eski enerjimden eser yok:gitme:

ya kızlar ben de pencereler açık uyuyom ya. birkaç gündür hapşırıp duruyordum bugün gözlerim sulanıyor hepten nezle moduna bağladım sanırsam. poffff....

hoşgeldin cnmcım nasılsın???

hoşbulduk canım.iyiyim valla ne olsun..temizlik işleriyle uğraşıyodum kaç gündür sağolsun görümcemle kızı dün son noktayı koydular..evde oturup sadece doğumu bekliyorum artıkhihoyyyt
33.haftadan sonra benim vücut baya ağırlaştı...oturduğum yerde bile yoruluyorum...İçimin sıkıntısıda ayrı bişe.....sizde durumlar nasıl?

Ya bişey sorucam , şu mevlitlerde dağıtılan külahlar vardır ya onları nereden bulabilirim bilen var mı burada bir yerde satılıyordu sadece pembeleri kalmış , sinir oldum ...
tatlım ist da olsan eminönünde var dicem ama değilsin.ben ordan almıştım...Ama bazı pastanelerde de bulunuyormuş..istersen sor..

ya kızlar ben de pencereler açık uyuyom ya. birkaç gündür hapşırıp duruyordum bugün gözlerim sulanıyor hepten nezle moduna bağladım sanırsam. poffff....

kız bu son 3 gündür gece hava baya serin oluyor zaten açma sakın daha pencere falan...klava:yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik oğlumuz hasta olmasınopuyorumnanaktan

bu arada geçmiş olsun canım..nane limon içmeye bak..

günaydın kızlaaarrrr özledim sizi yaaa işe dönmek istiyoruuuummmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
evde kalamıyorum, kalsam da pcye yaklaşamıyorum bile....
ay işe dönsem daha çok burda olucam valla sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
sizler nasılsınız herkes yi miii_?

naber canım merak ettik bizde bizler iyiyiz bir bebeğimiz daha oldu

Canım ben 37. haftanın içindeyim ve maalesef bir hafta öncesini arar oldum. Bir tembellik varki anlatamam. Neredeyse yemek bile yapmıycam. Temizlik için birini bulmam lazım benimde ama tek başıma temizlikçi il e bile uğraşamıycam o yüzden annemin gelmesini bekliyorum.

eminecim sorma tatlım ya o pencereler kapanırsa sanki ben boğulcakmışım gibi geliyor ya. ama bu akşam bir tanesini kapatcam sadece banyodaki kalsın dikey olarak açık. daha fena olmıyım. ıhlamur içeyim bari bi bardak ben. :sinifsinif: bu sıcakta da ne güzel gider dimi. ama ben nefes alamıyorum hayatım yaaaaa

naber canım merak ettik bizde bizler iyiyiz bir bebeğimiz daha oldu

biz iyiyiz tatlım hala hr yere yetişiyorum valla öyle kocaman da değilim ve kilo veriyorum :roflol: :roflol:
başta aldığım gereksiz kiloları veriyorum sanırım bek gayet iyi gidiyor çünkü canımı yakıyor artık sırnaşık şey
bebeği okudum canım listeye ekledim.. gerçi gerek kalmamış yeni liste yapılmış zaten....

odanızı sepetinizi şekerlerinizi de gördüüümmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 muheşemler denizcim bayıldııımmm muhteşem valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim :Saruboceq:

yasemincim şeker mi dağıtacaksın tatlım mevlitte, ben de erdoğan düğme de minik minik kutular gördüm, onlardan alıp içine birer tane lokum koymayı düşünüyorum, üzerlerine de kurdelayı silikonla yapıştıracam canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…