2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun tatlım...ben böyleysem eminim senin günlerin daha zor geçiyordur...ama tatlı sıkıntılar ya...şu bebeklerimizi sağ salim bi kucağımıza alsak eminim herşeyi unutuopuyorumnanaktancaz

tatlı aynı sorun bende de var...o yüzden gece 3 yastıkla yatıyorum.biri karnımın altına 2 si başımın altına...böylece nefes alma problemimi birz olsun ortadan kaldırıyorum..tavsiye ederim..

sağol canım benim
valla bu tarihten sonra doğumlarda hızlı bir gelişme bekliyoruz sağlıklı gelsin tüm bebişlerimiz

canım ben 34. haftada böyle miskinleştiysem tıslıyorsam her harekette 37.haftada beni vinçle falan kaldırırlar herhalde ya.

candy canım sana bu haftalar temizlik işi çok zor olur hayatım, sen en iyisi bi kadın tut başında annen dursun. bu arada ismin özlemdi dimi tatlım.

sağol canım benim
valla bu tarihten sonra doğumlarda hızlı bir gelişme bekliyoruz sağlıklı gelsin tüm bebişlerimiz

evet artık dökülürüz yavaş yavaş ve asıl bomba ne biliyor musunuz_?
ben hala hastaneye karar veremedim, sanırı bursada özel bahar hastanesini tercih edicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ya bi de bi sorunum var, hala beşik siparişi vermedik...
ben şu beşiği almak istiyorum ama internet üzerinden gördüm sadece, bu yüzden cesaret edemiyorum
☞ Stork Raylco İki Katlı Seyahat Yatağı, Oyun Parkı : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
burda da çeşit falan yok ki gidip model bakayım
ay ne yapıcam ben yaa daha beşik yok ortada dolap da hala sipariş verilecek kafamçokkarıştı

candy canım sana bu haftalar temizlik işi çok zor olur hayatım, sen en iyisi bi kadın tut başında annen dursun. bu arada ismin özlemdi dimi tatlım.
bencede canım kadının başında durmak bile yoruyor insanı

bence güzel ver sipariş gitsin

bu beşik güzel canım ama sen de çok ince eleyip sık dokuyon yahu. al artık birini de halledin bak doğuma ne kadar kaldı ki? kararsız hatun :)

...
bence güzel ver sipariş gitsin

ya rengi böyle canlı olmazsa falan diye korkuyorum denizcim, daha önce netten hiç bi alışverişim olmadı ilk olacak...
en sonunda yeter bee deyip kendi bazamı yatağımı koyucam odasına o olacak :roflol:

bu beşik güzel canım ama sen de çok ince eleyip sık dokuyon yahu. al artık birini de halledin bak doğuma ne kadar kaldı ki? kararsız hatun :)

öyle tatlım da korkuyorum işte ilk alışverişim olacak netten...
dolap konusu da eşimin uyuzluğu işte, fiyatı bile konuşulmuş herüf beni götürecek de dolap sipariş edicez.... ohoooo kafamçokkarıştı
diyorsunuz ki sipariş et gitsin demi_? burdaki renklerini çok beğendim ben tam istediğim gibi, hayal kırıklığı yaşamam değil mi_?

anaaaaaammmmm 48 gün kalmııııışşşşşş delikafadulden

canım ben 34. haftada böyle miskinleştiysem tıslıyorsam her harekette 37.haftada beni vinçle falan kaldırırlar herhalde ya.
Kişiden kişye değişiyor sanırım canım. Bazı hamilelerde de enerji yüklemesi oluyormuş son zamanlar.
Bende öyle düşünüyorum ama annem şehir dışında ve Cumartesi burada olabilecek inşallah. Evet canım ismim Özlem.

Güzel görünüyor ama park yataklarda böle gıcırtı falan olmamasına ve metal kısımların sağlam olmasın adikkat edin demişlerdi canım. Görmeden nasıl olur bilemiyorum o yüzden.

gunaydin kizlar nasilsiniz
prensler prensesler nasillar
benimde bacak agrilari karin agrilarim basladi hayirlisi bakalim

ємєℓ;8417201 .!.:
bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi

nice mutlu yıllara, ama dursun bebek biraz daha :)

Güaydın Kızlar emel doğum günün kutlu olsun nabersiniz?
Gunaydın bircan merak ettik seni..

günaydın betülcüm....
Gunaydın canım

ooooyyyyy tutuştum şimdi yaaaaaa delikafadulden delikafadulden
sence pişman olmam demi bunu alırsam_? netten alıp da pişman olan yok demi kızlar_?

ya rengi böyle canlı olmazsa falan diye korkuyorum denizcim, daha önce netten hiç bi alışverişim olmadı ilk olacak...
en sonunda yeter bee deyip kendi bazamı yatağımı koyucam odasına o olacak :roflol:

kız valla bebiş gelcek nerde benim yatağım diyecek bizim bu hafta geldi ya bir aydır çatlıyorum gelsin diye risk almak istemiyorsan mağazaları gezecen artık canım ya ama valla az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…