Canım ben 37. haftanın içindeyim ve maalesef bir hafta öncesini arar oldum. Bir tembellik varki anlatamam. Neredeyse yemek bile yapmıycam. Temizlik için birini bulmam lazım benimde ama tek başıma temizlikçi il e bile uğraşamıycam o yüzden annemin gelmesini bekliyorum.
eminecim sorma tatlım ya o pencereler kapanırsa sanki ben boğulcakmışım gibi geliyor ya. ama bu akşam bir tanesini kapatcam sadece banyodaki kalsın dikey olarak açık. daha fena olmıyım. ıhlamur içeyim bari bi bardak ben. :sinifsinif: bu sıcakta da ne güzel gider dimi. ama ben nefes alamıyorum hayatım yaaaaa
biz iyiyiz tatlım hala hr yere yetişiyorum valla öyle kocaman da değilim ve kilo veriyorum :roflol: :roflol:
başta aldığım gereksiz kiloları veriyorum sanırım bek gayet iyi gidiyor çünkü canımı yakıyor artık sırnaşık şey
bebeği okudum canım listeye ekledim.. gerçi gerek kalmamış yeni liste yapılmış zaten....
odanızı sepetinizi şekerlerinizi de gördüüümmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 muheşemler denizcim bayıldııımmm muhteşem valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim :Saruboceq:
Canım ben 37. haftanın içindeyim ve maalesef bir hafta öncesini arar oldum. Bir tembellik varki anlatamam. Neredeyse yemek bile yapmıycam. Temizlik için birini bulmam lazım benimde ama tek başıma temizlikçi il e bile uğraşamıycam o yüzden annemin gelmesini bekliyorum.
sağol canım benim
valla bu tarihten sonra doğumlarda hızlı bir gelişme bekliyoruz sağlıklı gelsin tüm bebişlerimiz
bencede canım kadının başında durmak bile yoruyor insanıcandy canım sana bu haftalar temizlik işi çok zor olur hayatım, sen en iyisi bi kadın tut başında annen dursun. bu arada ismin özlemdi dimi tatlım.
evet artık dökülürüz yavaş yavaş ve asıl bomba ne biliyor musunuz_?
ben hala hastaneye karar veremedim, sanırı bursada özel bahar hastanesini tercih edicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya bi de bi sorunum var, hala beşik siparişi vermedik...
ben şu beşiği almak istiyorum ama internet üzerinden gördüm sadece, bu yüzden cesaret edemiyorum
☞ Stork Raylco İki Katlı Seyahat Yatağı, Oyun Parkı : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
burda da çeşit falan yok ki gidip model bakayım
ay ne yapıcam ben yaa daha beşik yok ortada dolap da hala sipariş verilecek kafamçokkarıştı
bu beşik güzel canım ama sen de çok ince eleyip sık dokuyon yahu. al artık birini de halledin bak doğuma ne kadar kaldı ki? kararsız hatun :)evet artık dökülürüz yavaş yavaş ve asıl bomba ne biliyor musunuz_?
ben hala hastaneye karar veremedim, sanırı bursada özel bahar hastanesini tercih edicem delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben şu beşiği almak istiyorum ama internet üzerinden gördüm sadece, bu yüzden cesaret edemiyorum
☞ Stork Raylco İki Katlı Seyahat Yatağı, Oyun Parkı : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
ay ne yapıcam ben yaa daha beşik yok ortada dolap da hala sipariş verilecek kafamçokkarıştı
...
bence güzel ver sipariş gitsin
bu beşik güzel canım ama sen de çok ince eleyip sık dokuyon yahu. al artık birini de halledin bak doğuma ne kadar kaldı ki? kararsız hatun :)
Kişiden kişye değişiyor sanırım canım. Bazı hamilelerde de enerji yüklemesi oluyormuş son zamanlar.canım ben 34. haftada böyle miskinleştiysem tıslıyorsam her harekette 37.haftada beni vinçle falan kaldırırlar herhalde ya.
Bende öyle düşünüyorum ama annem şehir dışında ve Cumartesi burada olabilecek inşallah. Evet canım ismim Özlem.candy canım sana bu haftalar temizlik işi çok zor olur hayatım, sen en iyisi bi kadın tut başında annen dursun. bu arada ismin özlemdi dimi tatlım.
evet artık dökülürüz yavaş yavaş ve asıl bomba ne biliyor musunuz_?
ємєℓ;8417201 .!.:bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
Gunaydın bircan merak ettik seni..Güaydın Kızlar emel doğum günün kutlu olsun nabersiniz?
Gunaydın canımgünaydın betülcüm....
mervecım ne guzel beşik işte. al bir an evvel bı caaa yapar bebegın gorursun:)
ya rengi böyle canlı olmazsa falan diye korkuyorum denizcim, daha önce netten hiç bi alışverişim olmadı ilk olacak...
en sonunda yeter bee deyip kendi bazamı yatağımı koyucam odasına o olacak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?