İyi akşamlar pembeciimm. Sivaslı sen isim düşündün mü?
günaydın herkese...
nasılsınız?....
ayy ilk bebişler ne kadar tatlı maşallah...selen ile ipek....
kız valla bebiş gelcek nerde benim yatağım diyecek bizim bu hafta geldi ya bir aydır çatlıyorum gelsin diye risk almak istemiyorsan mağazaları gezecen artık canım ya ama valla az kaldı
ya doğduktan sonra ben eve dönene kadar bi şekilde halledilir o onu düşünmüyorum da naniknanik
mğaza yok ki gezecekyine eşime yalvarıcam beni bursaya götür diye sanırım....
ya doğduktan sonra ben eve dönene kadar bi şekilde halledilir o onu düşünmüyorum da naniknanik
hoşgeldin canım. biz iyiyiz şükür kaynatıyorduk sen nasılsın?
kiyamam ya sana canim unutma bebisler kismetiyle gelirmis stresssss yapma besigi babasi en guzellini alir sikma tatli caninilmaz:
Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.
anladım canım o zaman zor tabiiya doğduktan sonra ben eve dönene kadar bi şekilde halledilir o onu düşünmüyorum da naniknanik
Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Aldığın sitede iade şansın var mı , en azından rengini ve kumaşını begenmezsen iade edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?