2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

betülcüm, demetçim hoşgeldiniz kızlar.
özlemcim işte ben o enerji patlamasından korktuğumdan sanırım giderek miskinleşcem gibi geliyor. hani enerji patlaması oluyor ardından doğuruyon ya. :)))
mervecim anlıyorum hayatım haklısın ben de arada netten bişiler bakayım dışarı sıksık çıkamıyorum diyorum ama vazgeçiyorum hep.

merve ben çok alışveriş yaptım netten. ama nette gorundugu gıbı olmayabılır renk bı ton ıkı ton farklılıklar onu goze almak lazım

kız valla bebiş gelcek nerde benim yatağım diyecek bizim bu hafta geldi ya bir aydır çatlıyorum gelsin diye risk almak istemiyorsan mağazaları gezecen artık canım ya ama valla az kaldı

ya doğduktan sonra ben eve dönene kadar bi şekilde halledilir o onu düşünmüyorum da naniknanik
mğaza yok ki gezecek yine eşime yalvarıcam beni bursaya götür diye sanırım....

ya doğduktan sonra ben eve dönene kadar bi şekilde halledilir o onu düşünmüyorum da naniknanik

kiyamam ya sana canim unutma bebisler kismetiyle gelirmis stresssss yapma besigi babasi en guzellini alir sikma tatli caninilmaz:

Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.

Eklentiler

• $kapı süsümüz.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $park yatak.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 21
yok meryemcim, eşime yalvarıcam ve mağazasından alıcam... ya da ne yalvarıcam, bi çığırdım mı yeter bu durumda :roflol:
aşırı mükemmeliyetçi olmanın dezavantajı bu sanırım.... kısmet artık bakalım...

Aldığın sitede iade şansın var mı , en azından rengini ve kumaşını begenmezsen iade edersin

kiyamam ya sana canim unutma bebisler kismetiyle gelirmis stresssss yapma besigi babasi en guzellini alir sikma tatli caninilmaz:

valla kasılma, yoruma falan hiç bi rahatsızlığım yok hamdolsun hala koşturuyorum ama bu stres beni doğurtacak :roflol: .roflol:
bu h.sonuna kadar halledelim bari odasını (inşallah :) )

Kızlar bunlarda bizim park yatağımız, kapı süsümüz ve şekerlerimiz. Kapı süsünü önceden de eklemiştim sanırım ama kendim yaptığım için görmeyen arkadaşlarla paylaşmak istedim.

çok güzelmiş candycim beşiğin markasını fiyatını ve başka rengi olup olmadığını sorsam naniknanik

anladım canım o zaman zor tabii

çok güzeller canım iyi günlerde kullansın bebişin

Şekerlerimizi yükleyememişim.

Eklentiler

• $102_9101.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $102_9102.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $102_9100.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $102_9105.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 24
ay kızlar eşimle bana garip birşeyler oldu , Nisan ayında arabasını, odasını hallettik ama şimdi tık yokr kıyafetlerini de sagolsun annem halletti bizde aldık birşeyler ama şu ince işlere gelince ikimizde tutulduk sanki birşey yapamyoruz. Ne kapı süsü, ne hastane çantası ne şeker. Allah sonumuzu hayır etsin

Aldığın sitede iade şansın var mı , en azından rengini ve kumaşını begenmezsen iade edersin

paketin kesinlikle açılmamış olması gerekiyormuş canım iade edebilmem için kafamçokkarıştı

mecburen bursaya gidicez sanırım, en iyisi o olacak benim için...

ben çıkıyorum kızlar, annemdeyim, annem evde değil ve kardeşim çok acıkmış kahvaltı hazırlayayım :)
mutlaka gelmeye çalışıcam, görüşmek üzereeee :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

özlemcim beşik çok güzel canım renklerine özellikle bayıldım. kapı süsün de çok cici ellerine sağlık canım güzel günlerde kullanın.
feyzacım ha gayret o zaman canım az kalmış ne güzel.
merve mükemmeliyetçi hatun. eşine ne yalvarcan gülüm dediğin gibi iki çığlık tamamdır. aaaaaa sanki onun çocuğu değil mi götürcek tabi eli mahkum hayret bişi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…