Canım markası graco. Başka renkleri var sanırım ama netten bir bakman lazım. Fiyatı 240 ytl biraz pahalı gelebilir belki ama kaliteli dediler artık kullandıkça göreceğiz. Mothercare ve joker mağazalarında satılıyor.valla kasılma, yoruma falan hiç bi rahatsızlığım yok hamdolsun hala koşturuyorum ama bu stres beni doğurtacak :roflol: .roflol:
bu h.sonuna kadar halledelim bari odasını (inşallah :) )
çok güzelmiş candycim beşiğin markasını fiyatını ve başka rengi olup olmadığını sorsam naniknanik
özelm çok beğendim tatlım, güle güle kullan.
Teşekkür ederim arkadaşlar.anladım canım o zaman zor tabii
çok güzeller canım iyi günlerde kullansın bebişin
Çok sağol canım. Beşikle aynı renkli kulpları olan birde şifonyer yaptırdık takım olsun diye.özlemcim beşik çok güzel canım renklerine özellikle bayıldım. kapı süsün de çok cici ellerine sağlık canım güzel günlerde kullanın.
feyzacım ha gayret o zaman canım az kalmış ne güzel.
merve mükemmeliyetçi hatun. eşine ne yalvarcan gülüm dediğin gibi iki çığlık tamamdır. aaaaaa sanki onun çocuğu değil mi götürcek tabi eli mahkum hayret bişi....
Özlem şekerler çok güzel, kendim yaptım deme :)
Şekerlerimizi yükleyememişim.
Sağol Denizcim.hepsi birbirinden güzel canım güle güle dağıtmayı nasip etsin Allah
Gülaycım dediğin gibi olursa yandım ben. Daha eklemediğim çeşitlerde var. 7 çeşit şeker oldu şimdii birde şundan alalım derlerse hayır de diyemem bak bunu hiç düşünmemiştim. Ben kendi zevkime göre yaptım durdum.özelm şekerler çok güzel... bird edikkat et tatlım şekerleri tutarken insanlar her modelden birer tane almak istiyormuş... bana şeker malzemelerini satan bayan öyle demişti....
betülcüm biz de odasını hallettik, eşyalar da tamam ama biberon, emzik, bana iç çamaşırı alıncak, aylardır konuşuyoruz ama icraat sıfır... heralde hevesimiz odasıyla alındı gib.
Evet canı kendim yaptım ama taaaa kaç ay önce kaydirigubbakcemile3. O zamn evde işsizdim 5. ayım falandı aradan çıksın dedim.
bahar & meryem buluşalım mı, ebru, emine & ayfer yok site ama haber veririz
tülaycım sen görümcemin aldıklarına baktın mı tatlım, nerde diye sormuşsun dün. albüm yaptım.
Hafta sonu mu buluşuruz yine? Bu pazar yapsak olur mu cts kontrolum var benimbiz de ebru ile konuştuk walla buluşalım diye. o gelebiliyor emine de gelir kanımca. ayfer satış yapabilir ama kıyamam bize gelir bence :)
Hafta sonu mu buluşuruz yine? Bu pazar yapsak olur mu cts kontrolum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?