2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım markası graco. Başka renkleri var sanırım ama netten bir bakman lazım. Fiyatı 240 ytl biraz pahalı gelebilir belki ama kaliteli dediler artık kullandıkça göreceğiz. Mothercare ve joker mağazalarında satılıyor.
özelm çok beğendim tatlım, güle güle kullan.

anladım canım o zaman zor tabii

çok güzeller canım iyi günlerde kullansın bebişin
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Çok sağol canım. Beşikle aynı renkli kulpları olan birde şifonyer yaptırdık takım olsun diye.
Özlem şekerler çok güzel, kendim yaptım deme :)

Evet canı kendim yaptım ama taaaa kaç ay önce kaydirigubbakcemile3. O zamn evde işsizdim 5. ayım falandı aradan çıksın dedim.

özelm şekerler çok güzel... bird edikkat et tatlım şekerleri tutarken insanlar her modelden birer tane almak istiyormuş... bana şeker malzemelerini satan bayan öyle demişti....

betülcüm biz de odasını hallettik, eşyalar da tamam ama biberon, emzik, bana iç çamaşırı alıncak, aylardır konuşuyoruz ama icraat sıfır... heralde hevesimiz odasıyla alındı gib.

Evet canı kendim yaptım ama taaaa kaç ay önce kaydirigubbakcemile3. O zamn evde işsizdim 5. ayım falandı aradan çıksın dedim.[/QUOTE]

Yok ben 1 yılda evde otursam hayatta elimden gelmez böyle şeyler.gerçekten ellerine saglık

hepsi birbirinden güzel canım güle güle dağıtmayı nasip etsin Allah
Sağol Denizcim.
Gülaycım dediğin gibi olursa yandım ben. Daha eklemediğim çeşitlerde var. 7 çeşit şeker oldu şimdii birde şundan alalım derlerse hayır de diyemem bak bunu hiç düşünmemiştim. Ben kendi zevkime göre yaptım durdum.
Evet canı kendim yaptım ama taaaa kaç ay önce kaydirigubbakcemile3. O zamn evde işsizdim 5. ayım falandı aradan çıksın dedim.

Yok ben 1 yılda evde otursam hayatta elimden gelmez böyle şeyler.gerçekten ellerine saglık[/QUOTE]

Yok caım bende öyle hissediyordumama insanın eli değince gerisi geliyor. O kadarda zor değil. Malzemeler hazır alınıyor zaten birde silikon tabancası tamamdır.

slm kızlar nasılsınız ?
emel canım nice mutlu yıllara
candy herşeyiniz çok güzel maşallahh baya marifetlisin anlaşılan

ay ecem ne güzel halletmişsin temizlik işini bizim haftaya nasipse 18 -19 unda ablamlar gelcek ve biticek inş.

ya kızlar azbycv nin bebişlerinin dün kontrolü vardı. nasıllar acaba çok merak ettim...
emsalll hoşgeldin canımcım...
özlemcim yok canım onları tasarlamak bile marifet. ben de hevesleniyorum ama yapamam herhalde ya

emsal hoşgeldin yaaafff denk gelemiyoz artık sitede bi çağrı atta aynı anda açalım
özledim vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…