2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

denız ben hiç bişey koymayacagım mısafır ıcın. ama ben eşim ve oğlum için hazırlık yaptım. kışlıkları koydum en pratık sekılde pişirecegım halde içlerinde dogranmıs domateslerle. ayrı yerde yemeklık biber doğradım koydum. ne yemek yapsam sadece soğanla uğrasacagım:) onuda atabılsem ama durmaz:)

sizi hamarat anneler sizi, valla ozeniyorum ben su anki islerimi bile yetistiremedigimden dogum sonrasina hic plan program yapamiyorum. bi de sanirim kayinvalideme ve anneme guveniyorum o yuzden onlar yaparlar

ya biz yarım saat yada 45 dk yürüyos ama ebru cum idare eder demii

yeter tabi tulaycim, ne kadar yuruyebilirsek o kadar kar bizim icin. bende 1 saat yuruyorum ama son 15-20 dakkasi oflaya puflaya. ama diyorum belki 1-2 hafta soora hic yuruyemicem o yuzden sıkıyorum disimi tamamliyorum 1 saati

meryemcim ben daha once soganlari da robotta kiyip kucuk kucuk posetlerde difrize atmistim. baya uzun bir surede ordan alip kullandim yemeklere. valla bisey olmamisti canim.
yani dayanmiyorda ben bozuk bozuk mu kullandim acep :bbo:

attırdılar gene makedonun tepesini yaaaa... bizim ofislerden birinde bir kadın var sinir etti beni gene. hayır ufak tefek zaten oturcam üstüne kescem nefesini o olcak....

o böreği biliyorum o da geldi aklıma patatesli çok güzel oluyor...evet oda olur canım
Meryem ciğim bende yemeklik bişiyler yaptım ama işte ne biliyim aniden habersiz biri gelir falan diye bişiyler yapayım diye düşündüm pek habersiz gelmez eş dost ama belli de olmaz
günaydın Emel ciğim

sana her gun mu gelecek betulcum bu arkadas?

bende eger ise donmezsem bakici degil ama haftada 3 yarim gun gelip evi temizleyip derleyip toplayacak belki ara da yemekte yapacak birisini dusunuyorum.

Canım haftada 2 gun şimdilik çunku annesi haftada 2 gun boş ve bebişe bakıyor ama dogum zamanı gerekirse 3 gelecek ve bebişini de yanında getirecek.

betulcum, bahar bu hafta olmasa daha iyi olur dedi ama haftaya da hepimiz icin daha zor olacak sanki bilemedim yani
bu hafta bu kadar zor geliyorsa hareket etmek haftaya nolurum bilemiyorum. bi de her an dogurma ihtimalimiz var artik
benim arkadas 37. haftada izine ayrilir ayrilmaz dohurmustu oglunu

Canım benimki hamaratlıktan değil korkudan.Benim ailem burda yaşamıyor.Annem okul açıldıktan sonra gitmek zorunda.Kayınvaldem kocasına bakıyor çünkü hasta.Öyle olmasa da pek anlamz böyle şeylerden.

Kız kardeşim yanımda onunla güle oynaya yapıyoruz.Herkes gidince doğumdan sonra bunalmamak için yapıyorum.

meryemcim ben daha once soganlari da robotta kiyip kucuk kucuk posetlerde difrize atmistim. baya uzun bir surede ordan alip kullandim yemeklere. valla bisey olmamisti canim.
yani dayanmiyorda ben bozuk bozuk mu kullandim acep :bbo:

canım ben denemedıgım ıcın dayanmaz dedım. dayanıyorsa ne ala ondanda koyalım. al buzluktan yap valla harıka:) ama ben robotta cekılmısı sevmıyorum ellrımle dogramam lazım:)

günaydın kızlar..ya benim sabah 6 dan beri kasıklarım ağrıyor.otururken değilde ayağa kalktığımda daha çok etkisini gösteriyor..bide göbek deliğimin 1 karış aşağısı ağrımaya başladı...bu normal mi ya..daha önce hiç böye olmamıştı...

offf ya millete ikramliklari gectim bi de yemeklikte yapip koymuslar buzluga valla inanamiyorum size yaaa
ben mal gibi oturuyom hala

eminecim endise etme hepimizde abidik gubidik agrilar mevcut su an.

bir sure daha bekle eger gecmezse doktorunu ararsin tatlim.

Dogru dersin canım, siz benden de ondesiniz hafta olarak.ben herşeye uyarım.Olmazsa doğum sonrası bir araya geliriz.

kızlar buzluğa banyo böreğini yapıp atın o da çok güzel oluyor...hemen çıkarıp fırına sürüyorsunuz...

Ben dra kasıklarım ağrıyor dedim gülerek daha mı ağrımasın dedi.Ama çok ağrıyor dedim ağrıycak tabi kafası orda baskı yapıyor artık dedi

offf ya millete ikramliklari gectim bi de yemeklikte yapip koymuslar buzluga valla inanamiyorum size yaaa

Ebru sen ve beni sitenin en hamaratSIZ kişileri ilan ediyorum, kızların yaptıklarını duyunca valla hayretle bakıyorum. bende annem başka şehirde olsa bile ona çok guveniyorum, kadıncaz harıla gurele birşeyler hazırlıyor gonderiyor ordan buraya. Dogumuma da gelecek diye ben rahat rahat oturuyourm valla

yalnız değilsin canımcım ben de mal gibi duruyorum halen.
Dogru dersin canım, siz benden de ondesiniz hafta olarak.ben herşeye uyarım.Olmazsa doğum sonrası bir araya geliriz.
ya sabah buluşursak eşimle babanem beni almaya gelir mesela 1-2 gibi ordan eminönüne vapurla falan geçerim o da olabilir ama meryem de sabah gelemem demişti. benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…