Canım sigara böreği zor oluyor yağ süt yunurtadan harç yap 3 yufkanın arasına sür.Malzemeni koyup rulo yap sonra ister dilimleyip istersen rulo olarak dondurucuna koy .Çıkarınca çözülmesini neklemeden fırına sür üzerine yumurta sürüp.20-25 dk da börek hazır.
Patatesli tavsiye ederim.
Ben kurabiye koydum çiğ olarak şimdi bir de bu böreği de koyucam
ya biz yarım saat yada 45 dk yürüyos ama ebru cum idare eder demii
denız ben hiç bişey koymayacagım mısafır ıcın. ama ben eşim ve oğlum için hazırlık yaptım. kışlıkları koydum en pratık sekılde pişirecegım halde içlerinde dogranmıs domateslerle. ayrı yerde yemeklık biber doğradım koydum. ne yemek yapsam sadece soğanla uğrasacagım:) onuda atabılsem ama durmaz:)
Canım sigara böreği zor oluyor yağ süt yunurtadan harç yap 3 yufkanın arasına sür.Malzemeni koyup rulo yap sonra ister dilimleyip istersen rulo olarak dondurucuna koy .Çıkarınca çözülmesini neklemeden fırına sür üzerine yumurta sürüp.20-25 dk da börek hazır.
Patatesli tavsiye ederim.
Ben kurabiye koydum çiğ olarak şimdi bir de bu böreği de koyucam
Ben de aynı şekilde açıyorum ne yalan söyleyeyim ama daha beklesinler ya erken daha , akşam eşimle konuşuyoruz siyoruz şaka maka en erken 1 ay sonra yanımızda olacak çok tuhaf ya ....
sana her gun mu gelecek betulcum bu arkadas?
bende eger ise donmezsem bakici degil ama haftada 3 yarim gun gelip evi temizleyip derleyip toplayacak belki ara da yemekte yapacak birisini dusunuyorum.
sizi hamarat anneler sizi, valla ozeniyorum ben su anki islerimi bile yetistiremedigimden dogum sonrasina hic plan program yapamiyorum. bi de sanirim kayinvalideme ve anneme guveniyorum o yuzdenonlar yaparlar
yeter tabi tulaycim, ne kadar yuruyebilirsek o kadar kar bizim icin. bende 1 saat yuruyorum ama son 15-20 dakkasi oflaya puflaya. ama diyorum belki 1-2 hafta soora hic yuruyemicem o yuzden sıkıyorum disimi tamamliyorum 1 saati
meryemcim ben daha once soganlari da robotta kiyip kucuk kucuk posetlerde difrize atmistim. baya uzun bir surede ordan alip kullandim yemeklere. valla bisey olmamisti canim.
yani dayanmiyorda ben bozuk bozuk mu kullandim acep :bbo:
o böreği biliyorum o da geldi aklıma patatesli çok güzel oluyor...evet oda olur canım
Meryem ciğim bende yemeklik bişiyler yaptım ama işte ne biliyim aniden habersiz biri gelir falan diye bişiyler yapayım diye düşündüm pek habersiz gelmez eş dost ama belli de olmaz
günaydın Emel ciğim
günaydın kızlar..ya benim sabah 6 dan beri kasıklarım ağrıyor.otururken değilde ayağa kalktığımda daha çok etkisini gösteriyor..bide göbek deliğimin 1 karış aşağısı ağrımaya başladı...bu normal mi ya..daha önce hiç böye olmamıştı...
betulcum, bahar bu hafta olmasa daha iyi olur dedi ama haftaya da hepimiz icin daha zor olacak sanki bilemedim yani
bu hafta bu kadar zor geliyorsa hareket etmek haftaya nolurum bilemiyorum. bi de her an dogurma ihtimalimiz var artik
benim arkadas 37. haftada izine ayrilir ayrilmaz dohurmustu oglunu
günaydın kızlar..ya benim sabah 6 dan beri kasıklarım ağrıyor.otururken değilde ayağa kalktığımda daha çok etkisini gösteriyor..bide göbek deliğimin 1 karış aşağısı ağrımaya başladı...bu normal mi ya..daha önce hiç böye olmamıştı...
offf ya millete ikramliklari gectim bi de yemeklikte yapip koymuslar buzluga valla inanamiyorum size yaaa
ben mal gibi oturuyom hala
kızlar buzluğa banyo böreğini yapıp atın o da çok güzel oluyor...hemen çıkarıp fırına sürüyorsunuz...
yalnız değilsin canımcım ben de mal gibi duruyorum halen.offf ya millete ikramliklari gectim bi de yemeklikte yapip koymuslar buzluga valla inanamiyorum size yaaa
ben mal gibi oturuyom hala
ya sabah buluşursak eşimle babanem beni almaya gelir mesela 1-2 gibi ordan eminönüne vapurla falan geçerim o da olabilir ama meryem de sabah gelemem demişti. benneyaptımkiDogru dersin canım, siz benden de ondesiniz hafta olarak.ben herşeye uyarım.Olmazsa doğum sonrası bir araya geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?