ebrucum bu kafa ölçümü BPD dediğiniz ise eğer benim oğlanın geçen hafta 8,54 çıkmış canımcım şimdik baktım. koca kafa demişti doktor zaten normal nasıl doğcak bunlar yaaaaaaa....
Kızlar size bir şey sorucam , yaklaşık tüm gün 10 saat oturuyoruz çalışırken , arada bir kalkıp yürümek hariç acaba bu bebeişleri kötü etkiliyormudur , bir de sizde uzun süre oturup kalkarken vajiannızda baskı hisssediyormusunuz ?
Meryemcim valla tüm dönüşlerde uyanıyorum , karnımın ortasında şu an sipsivri bir şekilde duruyor 2 ,3 gündür bu pozisyondayız nerede nesi var anlayamıyorum ...Ve dönerken de destek alıyorum ...
Betülcüm günaydın canım :)
yasemın benımkıde çok sert bır yerını dayıyor gobek delıgıme sıvrı oluyor. heralde dırsegı dıye düşünüyorum ben
hayatım, çok sevindim haberlere, gözün aydınebrucum toton açık kalmış hayatım :)
evet doktor sonuçlarımı yazıyım, bebek 2054 gram olmuş, haftasıyla uyumlu, 33 hafta 2 günlük çıktı dün, herşey yolunda, normal doğum pozisyonu almış, kalbi tekrar incelendi kalp doktoru tarafında hiçbir sorun yok... en güzel haber de kisti 1 cm'den hafif büyükmüş, bu küçüklükteki kistlerin tıbben bir önemi yokmuş.... ohhhhh be nasıl rahatladım anlatamam ya....
kızlar doğum izninde sigara böreği sarıp derin dondurcuya koyayım diyorum ziyerete gelen biri olunca hemen iki dakikada kızartır ikram ederiz ne dersiniz yanınada kek falan
denizcim sen bilitrsin ama bence bunlarla ugrasip kendini yorma. hem o halde is yapmakta sıkıntı olur.
hazir al bence 1*2 sey eve kek kurabiye felan onlari ikram edersin.
hazırda alınır elbette ama sigara böreği pratik olur diye düşündüm
ya bnmde dün gece karnım çok acıdı derim def gibi oldu sanki ve karnımı tutarak gittim wc ye aşağıya iice baskı yapıyo artık....doğum kanalınamı giriyor sizce???????
aksamlari da 1 saat yuruyuse devam ediyorum. artik sitede adim cikti herkes bi gun yururken pit diye dusurceksin oglani yola diyor bana
napiiim yurumezsem ayaklarim felan daha cok sisiyor daha cok agriyor her yanim. psikolojik olarakta iyi hissediyorum yuruyunce.
sabah guzel bir supriz oldu , bir sure once bana temizlige gelen bayan tansiyon çıkınca işi bırakmıştı ve ben mafolmuştum. Bu sabah baktım kapı çalınıyor bi anne kız gelmiş. Dun arka komşumun tavsiye ettiği kişiler çıkıp gelmişler ben arayamayınca ve kızcağız hop başladı işe. Ve o kadar şirin bir anne kız kı anlataman.ve en guzel tarafı bu kızın da 8 aylık bebegi var yani full tecrube. Dedim bebişi de alır gelirsin annen bakamadıgı zamanlar. bana çok guzel yol arkadaşı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?