2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya net gidip geliyo bi günaydın diyebildimmmm
gülay cım gözün aydınnnn bebişin iimiş çok svndimmmm kocuman olmuşşş maaşallahhhh

ebrucum bu kafa ölçümü BPD dediğiniz ise eğer benim oğlanın geçen hafta 8,54 çıkmış canımcım şimdik baktım. koca kafa demişti doktor zaten normal nasıl doğcak bunlar yaaaaaaa....

yaaa korkutmayin beni, koca kafali olursa cart curt cikmasin bu cocuk (

ben sirkette sabah saat 10 da ve ogleden sonra saat 3 te kalkip 20 dk felan disarda yuruyorum. onun haricinde de sık sık tuvalet icin su icmek icin kalkiyorum ama ona ragmen senin dedigin gibi kalkarken acayip agrili kalkiyorum ayni sey yataktan kalkarken ve saga sola donmeye calisrkende var. benim va..nam inanilmaz agriyor aciyor. sanki tum gun dovmussun gibi kaydirigubbakcemile3 normal deyip geciyorum.

senin oglan belki de dogum pozisyonunu almistir yasemincim o yuzden olabilir bu sivrilik.

ya bnmde dün gece karnım çok acıdı derim def gibi oldu sanki ve karnımı tutarak gittim wc ye aşağıya iice baskı yapıyo artık....doğum kanalınamı giriyor sizce???????

yasemın benımkıde çok sert bır yerını dayıyor gobek delıgıme sıvrı oluyor. heralde dırsegı dıye düşünüyorum ben

ya benim de hareketler çok sertleşti can yakıyor. göbeğim şekilden şekile giriyor bazen sağda ya da solda göbek deliğimin yanında dayıyo totosunu geriniyo geriniyo e kafası aşağı baskı yapıyo neremin acıdığını şaşırıyorum. iki gecedir de göbek deliğimin solunda ve üstünde iki portakal çıkıyor göbeğimin şekli o kadar garip oluyor ki....

aksamlari da 1 saat yuruyuse devam ediyorum. artik sitede adim cikti herkes bi gun yururken pit diye dusurceksin oglani yola diyor bana
napiiim yurumezsem ayaklarim felan daha cok sisiyor daha cok agriyor her yanim. psikolojik olarakta iyi hissediyorum yuruyunce.

kızlar doğum izninde sigara böreği sarıp derin dondurcuya koyayım diyorum ziyerete gelen biri olunca hemen iki dakikada kızartır ikram ederiz ne dersiniz yanınada kek falan

benimki de kafasini oynattiginda alt taraf acayip aciyor diyorum bu bu kadar aciyorsa dogum nasil bisey ki acaba :1shok: soora dusunme ebru dusunme ebru hersey cok guzel olacak diye secret yapiyom

sabah guzel bir supriz oldu , bir sure once bana temizlige gelen bayan tansiyon çıkınca işi bırakmıştı ve ben mafolmuştum. Bu sabah baktım kapı çalınıyor bi anne kız gelmiş. Dun arka komşumun tavsiye ettiği kişiler çıkıp gelmişler ben arayamayınca ve kızcağız hop başladı işe. Ve o kadar şirin bir anne kız kı anlataman.ve en guzel tarafı bu kızın da 8 aylık bebegi var yani full tecrube. Dedim bebişi de alır gelirsin annen bakamadıgı zamanlar. bana çok guzel yol arkadaşı olur inşallah.

Günaydınlar güzel bayanlar,
inşallah güzel ve kısa bir gün olur zemuszemus

ben dün gene hasta oldum, işe gelmedim :bbo: bu defa da üşütmüşüm, mide barsak derken dayak yemiş gibi 30 saat yattım..
hergün biryerim pörtlüyor, artık izne gitmek istiyoruum :çok üzgünüm:

hayatım, çok sevindim haberlere, gözün aydın

kızlar doğum izninde sigara böreği sarıp derin dondurcuya koyayım diyorum ziyerete gelen biri olunca hemen iki dakikada kızartır ikram ederiz ne dersiniz yanınada kek falan

denizcim sen bilitrsin ama bence bunlarla ugrasip kendini yorma. hem o halde is yapmakta sıkıntı olur.
hazir al bence 1*2 sey eve kek kurabiye felan onlari ikram edersin.

günaydın annişler...biz geldik..bugun bebişimin çamaşırlarını yıkayıp ütülüycem....sizler napıyonuz bakalım..

hazırda alınır elbette ama sigara böreği pratik olur diye düşündüm

Canım sigara böreği zor oluyor yağ süt yunurtadan harç yap 3 yufkanın arasına sür.Malzemeni koyup rulo yap sonra ister dilimleyip istersen rulo olarak dondurucuna koy .Çıkarınca çözülmesini neklemeden fırına sür üzerine yumurta sürüp.20-25 dk da börek hazır.

Patatesli tavsiye ederim.

Ben kurabiye koydum çiğ olarak şimdi bir de bu böreği de koyucam

ya biz yarım saat yada 45 dk yürüyos ama ebru cum idare eder demii

sana her gun mu gelecek betulcum bu arkadas?

bende eger ise donmezsem bakici degil ama haftada 3 yarim gun gelip evi temizleyip derleyip toplayacak belki ara da yemekte yapacak birisini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…