kızlar doğum izninde sigara böreği sarıp derin dondurcuya koyayım diyorum ziyerete gelen biri olunca hemen iki dakikada kızartır ikram ederiz ne dersiniz yanınada kek falan
aksamlari da 1 saat yuruyuse devam ediyorum. artik sitede adim cikti herkes bi gun yururken pit diye dusurceksin oglani yola diyor bana
napiiim yurumezsem ayaklarim felan daha cok sisiyor daha cok agriyor her yanim. psikolojik olarakta iyi hissediyorum yuruyunce.
sabah guzel bir supriz oldu , bir sure once bana temizlige gelen bayan tansiyon çıkınca işi bırakmıştı ve ben mafolmuştum. Bu sabah baktım kapı çalınıyor bi anne kız gelmiş. Dun arka komşumun tavsiye ettiği kişiler çıkıp gelmişler ben arayamayınca ve kızcağız hop başladı işe. Ve o kadar şirin bir anne kız kı anlataman.ve en guzel tarafı bu kızın da 8 aylık bebegi var yani full tecrube. Dedim bebişi de alır gelirsin annen bakamadıgı zamanlar. bana çok guzel yol arkadaşı olur inşallah.
denız ben hiç bişey koymayacagım mısafır ıcın. ama ben eşim ve oğlum için hazırlık yaptım. kışlıkları koydum en pratık sekılde pişirecegım halde içlerinde dogranmıs domateslerle. ayrı yerde yemeklık biber doğradım koydum. ne yemek yapsam sadece soğanla uğrasacagım:) onuda atabılsem ama durmaz:)
sizi hamarat anneler sizi, valla ozeniyorum ben su anki islerimi bile yetistiremedigimden dogum sonrasina hic plan program yapamiyorum. bi de sanirim kayinvalideme ve anneme guveniyorum o yuzdenonlar yaparlar
yeter tabi tulaycim, ne kadar yuruyebilirsek o kadar kar bizim icin. bende 1 saat yuruyorum ama son 15-20 dakkasi oflaya puflaya. ama diyorum belki 1-2 hafta soora hic yuruyemicem o yuzden sıkıyorum disimi tamamliyorum 1 saati
eminecim endise etme hepimizde abidik gubidik agrilar mevcut su an.
bir sure daha bekle eger gecmezse doktorunu ararsin tatlim.
tamam tatlım...ya bi çok ağrıyo kafaya takmıyorum zaten:1no2: ama bu ağrı çeşidi ilk defa olunca korktum..bide karnımı hiç hissetmiyorum sanki küçülmüş gibi..belkide benimki doğum kanalına girmiştir o yüzden de olabilir demi...üfff Allahtan yarın kontrolüm var...hadi hayırlısı bakalım..
Bu arada buluşma olayı olamayacak gibi gözüküyor..çünkü hepimiz son 1 aya girdik gibi...bundan sonraki buluşma ev buluşması hepimiz bebeklerimizle geliriz...kaydirigubbakcemile3 bence öyle yapalım en iyisi..
ben buzluga barbunya bezelye fasulye dolmalık bıber vişne bamya bırde kurufasulyenın yaş hali varya ondan attım. bunun dısında attıgınız seyler vramı?
ben buzluga barbunya bezelye fasulye dolmalık bıber vişne bamya bırde kurufasulyenın yaş hali varya ondan attım. bunun dısında attıgınız seyler vramı?
pazar sabah bulusalim derseniz bana uyar gelenlerle yine guzel bir kahvalti yapariz. meryemcim sende kalkip gelirsin yaaa, pazar sabahi hic trafik olmuyor yani saat 11 de bulussak bile oole erkenden yollara dusmeniz gerekmez. ben gecen sefer saat 9 da kalktim bucukta evden ciktim valla 10'u 10 gece kadikoyde volta atiyordum :)))
dogumdan sonra ev bulusmasi da yapariz valla, bana beklerim hepinizi. bizim ev uzak gibi duruyor ama deil arabayla temden cok rahat geliniyor.
Bende bunlardan koydum , bir kısmınıda annem koydu .... Közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber de koyucam ... Bir de kabak , patlıcan , biber kızartması da iyi oluyor buzluktan çıkartıp sosluyorsun ... Bir de güzel hormonsuz domates denk gelirse ben dilim dilim kesip buzluğa koyuyorum , karnı yarık ya da fırın yemeklerinde süper oluyor .
Portakal Ağacı'ndaki Hatice de bebek bekliyormuş bayadır yazmıyordu meğer bebek bekliyormuş
ben tahmin etmistim onun boole bisey yumurtlayacagini
ama sonucta nisandan beri yazmamasinin bebekle alakasi yok cunku o tarihlerde hamile deilmis dogacagi aya bakarsak.
off ya ne diyosunuz
bunlar nasil sigiyor difrize ben onu merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?