eğer maddi olarak güvencem olsaydı ya arkeoloji okurdum ya da modern dans. inşallah oğluşumla daha çoook yer gezeriz canım. kızına kundağı eski yunanlıların bağladığı gibi tek kollu bağlamıyasın bu delilikle :)))
ablaları kızımla biz size teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için. evet baharcım yendik sıkıntıları Allah'ın izniyle....
yok canım bana da kafası olması gerekenden büyük demedi ama şimdi ölçümleri var ya ultrason kağıdında kaç haftalık olduğunu gösteriyor tek tek ölçümlerin, benimkinin de kafası 8.65 ölçümü ve karşısında 34 hafta 6 günlüğe tekabül ettiği yazıyor. ultrason kağıdın da yazıyor yani....
koca kafalılar ya :)
sağol canımay denizcim ne güzel başka anlamları da varmış aliminanaın...
yasemincim normal doğum istediğin için ben de senin bebişinin dönmesini çok istiyorum. ama dönmezsede önemli değil tabi, sen sağlıkla al da efeyi kucağına yeter.
canım nice senelere bebeşinizle hep mutlu bir yuvanız olsunBen dün gece hiç wc ye kalkmadım o yüzden rüyalarımı hatırlamıyorum ,sadece uykusunda eşim hıçkırıp duruyordu çok komikti ... Bir de dün evlilik yıldönümü nedeniyle dışarda yemek yedik , açık bir yerdi resmen dondum bir de ye allah ye resmen patlayacaktım ... Eve de gelince meyve ve tatlı yedim karnım taş gibiydi , oğlumun kıpırtısını hiç hissedemedim resmen , sabah kalktım dürtükledim de hissettim ay çok korkuyorum , pozisyon değiştirdi sanırım hareketleri eskisi gibi çok değil , dürtüklemem lazım ...
Deniz bu senin kız varya acayip entellektüel bir tip olacak , Geçen haneler diye bir program vardı onda denk gelmişti yeni doğan odasında çeşitli bebekleri canlandırıyorlardı , bööle senin gibi birinin bebeği vardı yeni doğmuş gözlüklü kitap okuyordu :roflol::roflol:
Kızlar size bir şey sorucam , yaklaşık tüm gün 10 saat oturuyoruz çalışırken , arada bir kalkıp yürümek hariç acaba bu bebeişleri kötü etkiliyormudur , bir de sizde uzun süre oturup kalkarken vajiannızda baskı hisssediyormusunuz ?
yasemincim o baskı oluyor tatlım uzun süre oturmasam da kalkarken oluyor. çok normal canım ya kocaman oldurlar artık.
kızlar bu arada bebişin her eşyasını ütülüyormuyuz. yani ne bileyim çorap falan ütülenirse bozulur gibi geldi bana
yasemincim o baskı oluyor tatlım uzun süre oturmasam da kalkarken oluyor. çok normal canım ya kocaman oldurlar artık.
kızlar bu arada bebişin her eşyasını ütülüyormuyuz. yani ne bileyim çorap falan ütülenirse bozulur gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?