2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 üşür diye yapmam sanırım... ama adı Almina Hatay yakınlarında antik bir kentin adı ve bugün kulladığımız latin alfebesinin ilk kullanıldığı kent isminini böyle bir öelliği olacak hayırlısıyla doğsa :ecrin_bebek: çok merak ediyorum

yaaa sizinkisi baya bi ileri teknoloji benim ultrason kagidimda hic haftasiyla ilgili bilgi yok yaaa (
bizim alisin kafasi buyuk ama kilosu ve boyuda haftasindan ilerideydi. dengeler mi acaba

ay denizcim ne güzel başka anlamları da varmış aliminanaın...

yasemincim normal doğum istediğin için ben de senin bebişinin dönmesini çok istiyorum. ama dönmezsede önemli değil tabi, sen sağlıkla al da efeyi kucağına yeter.

Ben dün gece hiç wc ye kalkmadım o yüzden rüyalarımı hatırlamıyorum ,sadece uykusunda eşim hıçkırıp duruyordu çok komikti ... Bir de dün evlilik yıldönümü nedeniyle dışarda yemek yedik , açık bir yerdi resmen dondum bir de ye allah ye resmen patlayacaktım ... Eve de gelince meyve ve tatlı yedim karnım taş gibiydi , oğlumun kıpırtısını hiç hissedemedim resmen , sabah kalktım dürtükledim de hissettim ay çok korkuyorum , pozisyon değiştirdi sanırım hareketleri eskisi gibi çok değil , dürtüklemem lazım ...

Deniz bu senin kız varya acayip entellektüel bir tip olacak , Geçen haneler diye bir program vardı onda denk gelmişti yeni doğan odasında çeşitli bebekleri canlandırıyorlardı , bööle senin gibi birinin bebeği vardı yeni doğmuş gözlüklü kitap okuyordu :roflol::roflol:

sağol canım
canım nice senelere bebeşinizle hep mutlu bir yuvanız olsun

evet evet işte o benim bebeğim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ebrucum benimkinin fl side 6.30 tatlım, 32 hafta 4 günlüğüne tekabül ediyor. kafa, karın ve fl nin tüm ölçümleri ve kaç haftaya tekabül ettiği ultrason kağıdında yazıyor, sonra makine üçünün ortalamasını alıp kaç haftalık olduğunu söylüyor, benim ki dün itibariyle 33 hafta 1 günlüktü tatlım....

senin doktorunun dediği doğru bunlar koca kafalılar tatlım bu dönemde, maşallah alişin o boya o kafa zaten normal , baksana benimkinin flsine daha küçük tatlım....

valla bizim makine de çok matrah değil tatlım, özellikle eyüp ekicininkini gördükten sonra.....

ebrucum bu kafa ölçümü BPD dediğiniz ise eğer benim oğlanın geçen hafta 8,54 çıkmış canımcım şimdik baktım. koca kafa demişti doktor zaten normal nasıl doğcak bunlar yaaaaaaa....

Kızlar size bir şey sorucam , yaklaşık tüm gün 10 saat oturuyoruz çalışırken , arada bir kalkıp yürümek hariç acaba bu bebeişleri kötü etkiliyormudur , bir de sizde uzun süre oturup kalkarken vajiannızda baskı hisssediyormusunuz ?

yasemincim o baskı oluyor tatlım uzun süre oturmasam da kalkarken oluyor. çok normal canım ya kocaman oldurlar artık.
kızlar bu arada bebişin her eşyasını ütülüyormuyuz. yani ne bileyim çorap falan ütülenirse bozulur gibi geldi bana

arada dolaşmak lazım canım çok oturmak da çok ayakta durmak da iyi değil bende belimde baskı oluyor kambur kalıyom bir süre çok oturup yatmışsam

Hımm tek bende olmuyor yani ,biz her eşyasını ütüledik bölle bol bol buharla hem de .. En kolayda çoraplar minnoş minnoş tek hamlede :)))

ütüledim canım bir tek yünleri ütülemedim

yasem ın pekı gece uyurken sagdan sola yada tam tersı donerken rahatsız oluyor musun? ben çok oluyorum karnım külçe gibi sankı zor kaldırıyorum

Gunaydın kızlar dün için kusura bakmayın benim ev telefonu çalınca internet hattım gidiyor ve ttnet düzeltene kadar da geri gelmiyor O yuzden muhabbetin ortasında birden yok oluyourm

teşekkür ederim kızlar ben de ütüleyim o zaman inşallah bozulmazlar. minnoş minnoş ay babanemle gelip gidip eşyalarını seviyoz yaaaa..
betülcüm hoşgeldin canımcım.

Meryemcim valla tüm dönüşlerde uyanıyorum , karnımın ortasında şu an sipsivri bir şekilde duruyor 2 ,3 gündür bu pozisyondayız nerede nesi var anlayamıyorum ...Ve dönerken de destek alıyorum ...

Betülcüm günaydın canım :)

yasemın benımkıde çok sert bır yerını dayıyor gobek delıgıme sıvrı oluyor. heralde dırsegı dıye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…