2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tubaaaa gördüm seniiiii kızın nasıll_??

Canım canımm harikayızzzzz.. çok mutluyuz kızımla koklaşıp duruyoruz. kızlar yaaa hadi doğurun yaa bu başka bişey yemin ediyorum ki ay yazarken bile tüylerim dikendiken oluyo emzirirken kızım gözlerimin içine bakıyo o anda dünyadan kopuyorum. Maşallah bebeğime benim yaa.

canım benim Allah analı babalı buyutsun sen ne guzel aldın kızını kucagına opuyorumnanaktan ne buyuk keyif senin için....yazılarını okudukca da imrendim sana inan ..ne guzel anlatıyosun duygularını . . . . .kızın iyidir umarım ..sen nasılsın estetik dikis mi oldun . . .en çok da epiduralını merak ediyorum hemen ayaga kalkabildin mi sonrasında acın falan oldumu eve çıkarken

Kızlarcım bu ameliyata girmeden önce sancı çekiyorum burada sancılarım beş dakikada bire düşmüştü :) 5 cm açıklığım vardı. Her sancıda çabuk beni sezeryana alın diyorum aralarda eğleniyorum :)

Eklentiler

• $IMG_0986.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 30

ayyyy maaşallahh annesine de kızınada sütünüz bol olsun yarasın doğa bebeğe canm , sen nasılsın ağrın felan varmı??*

ayyy iiki sancı çekiyon gülümseyerekk hihi cnm normal doğumu senmi istememiştin??? aslında açılman süper

Tatlım evet estetik dikiş dikiş aldırmıycam ikinci gün pansumanı açıp bi sıvı sıktılar uhu gibi kapladı orayı hemen banyo yaptım hiç bi sakıncası yokmuş. Epidural süper bişeydi valla yaa güle oynaya yaptık. O uyuşukluk hissi biraz tuhaf ama panik yapmadım heyecanla bekledim ilk benim görmem süper bişeydi. kalktığımda hiç acım yoktu zaten sırtımdan iğneyi çıkarmamışlardı bi yandan ağrı kesici veriyolardı 24 saat sonra çıkardılar sonra ağrı kesiciyle idare ettim sorun olmadı.

canım benim yaaaaa masallah daha ne diyelim umarım bizde boyle guleriz o sırada . . .acı esigin çok kuvvetliymis ...kırk bir kere masallah

bende epidural olcam da o yuzden soruyorum canım . .umarım senin gibi olurum bende . . .ameliyat sırası korkuyorum ben .....ya acı falan hissedersem diye . . . .off ne bileyim

Tuubaaacım maşallah sana resimde hiç sancı çekiyormuşsun gibi görünmüyorsun ne güzel. Biizim yerimize de kokla kızını

Tuba canım çok tatlısınız hiç doğum yapmamış gibisin maşallah canım ya doğum öykünü beklliyoruz Allah analı babalı büyütsün

masallah tubaaaaa sana ve bebisine

kizlar petiden haber alan varmiCADIARZU
birde seybay vardi 3annesi ne olduCADIARZU

insallah herkes iyidir

aaa petinin de dogum yakın di mi 19 diye hatırlıyourm.
seybay bir kaç gun once sitedeydi herşey iyiydi diye biliyorum

emelcım çok sağol bak borulce çok sevrım ondanda koyayım:)

tubamasallah vakllane guzel dogum yapmıs gıbı değilsin hiç

masallah tubaaaaa sana ve bebisine

kizlar petiden haber alan varmiCADIARZU
birde seybay vardi 3annesi ne olduCADIARZU

insallah herkes iyidir

cnm ela nasip se 19 ağustosta alıcak eymeni kucağına ama seybay bilemiyorum...
sen nasılsın kaçıncı haftandasın normal bekliyosunuz demi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…