tubaaaa gördüm seniiiii kızın nasıll_??
Canım canımm harikayızzzzz.. çok mutluyuz kızımla koklaşıp duruyoruz. kızlar yaaa hadi doğurun yaa bu başka bişey yemin ediyorum ki ay yazarken bile tüylerim dikendiken oluyo emzirirken kızım gözlerimin içine bakıyo o anda dünyadan kopuyorum. Maşallah bebeğime benim yaa.
Canım canımm harikayızzzzz.. çok mutluyuz kızımla koklaşıp duruyoruz. kızlar yaaa hadi doğurun yaa bu başka bişey yemin ediyorum ki ay yazarken bile tüylerim dikendiken oluyo emzirirken kızım gözlerimin içine bakıyo o anda dünyadan kopuyorum. Maşallah bebeğime benim yaa.
Kızlarcım bu ameliyata girmeden önce sancı çekiyorum burada sancılarım beş dakikada bire düşmüştü :) 5 cm açıklığım vardı. Her sancıda çabuk beni sezeryana alın diyorum aralarda eğleniyorum :)
ємєℓ;8440978 .!.:canım benim Allah analı babalı buyutsun sen ne guzel aldın kızını kucagına opuyorumnanaktan ne buyuk keyif senin için....yazılarını okudukca da imrendim sana inan ..ne guzel anlatıyosun duygularını . . . . .kızın iyidir umarım ..sen nasılsın estetik dikis mi oldun . . .en çok da epiduralını merak ediyorum hemen ayaga kalkabildin mi sonrasında acın falan oldumu eve çıkarken
Kızlarcım bu ameliyata girmeden önce sancı çekiyorum burada sancılarım beş dakikada bire düşmüştü :) 5 cm açıklığım vardı. Her sancıda çabuk beni sezeryana alın diyorum aralarda eğleniyorum :)
Tatlım evet estetik dikiş dikiş aldırmıycam ikinci gün pansumanı açıp bi sıvı sıktılar uhu gibi kapladı orayı hemen banyo yaptım hiç bi sakıncası yokmuş. Epidural süper bişeydi valla yaa güle oynaya yaptık. O uyuşukluk hissi biraz tuhaf ama panik yapmadım heyecanla bekledim ilk benim görmem süper bişeydi. kalktığımda hiç acım yoktu zaten sırtımdan iğneyi çıkarmamışlardı bi yandan ağrı kesici veriyolardı 24 saat sonra çıkardılar sonra ağrı kesiciyle idare ettim sorun olmadı.
İlk yürüyüşüm 6 saat sonra.
masallah tubaaaaa sana ve bebisine
kizlar petiden haber alan varmiCADIARZU
birde seybay vardi 3annesi ne olduCADIARZU
insallah herkes iyidir
aaa petinin de dogum yakın di mi 19 diye hatırlıyourm.
seybay bir kaç gun once sitedeydi herşey iyiydi diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?