Eveeet bi bebişi emzirip yine geldim kızlar.. Son fotomuda koyayım bebeğimle evimde mutluluğun doruklarında :) sonunda hayal ettiğim gibi lohusa yatağımdayım kızlar.
Eveeet bi bebişi emzirip yine geldim kızlar.. Son fotomuda koyayım bebeğimle evimde mutluluğun doruklarında :) sonunda hayal ettiğim gibi lohusa yatağımdayım kızlar.
biz deldik nasılsınız kızlar dünkü doktor maceramızı anlatiim
bikere çatı muayenesi denen şey iki bilemedin üç parmaktan ibaretmiş zeytinciminde sölediği gibi
ve yollar açık çok şükür :lepi:
rüzgar efendi 3100 gr olmuş doktor amca eylülü görmez bu bebek dedi kısmet ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin beklemeye alıştık zaten
15 gün sonra nst dedi sonra vaz geçti nolur noolmaz bi hafta sonra gelin dedi
işte böyle kızlar aman bi çatık kaşlıydıki erkek sormayın doktor pipiye bakmaya gerek yok surata baksana erkeklik aKIyo dedi
Soruları cevaplıyım hemen... benim normal doğum tarihim 3 eylüldü sezeryan tarihim 24 ağustostu.. Çok çok erken geldi yani ama olsun hiç üzülmedim kızlar takmadım. çocuğum 2,440 ama önemli değil sevgiyle aşıcaz bunları biz :) 46 cm. minicik kızlar yaaa. Kendini hala anne karnında sanıyo uyuyoda uyuyo.. Epiduralden hiç korkma emelcim ay doğrumu yazdım sen korkuyorum demiştin dimi... Hiç bişey hissetmezsin zaten testleri var onu yapmadan başlamıyolar merak etme. Sadece bi itme hissediyosun baskı çekiştirme ne diyim asla acı yok his var ama rahatsız edici bişey değil. Kızlar benim hamileliğim psikiyatrisim eşliğinde yürüdü nedeni doğumdan çok korkmamdı.. İki gün önce daha doktorum yaparsın korkma falan dedi yolladı beni ve yaptım hiç korkmadım Allah inanılmaz bir cesaret veriyor emin olun Başka kafanıza takılan varsa sorun. Ya doğumdan sonra göğüsler inanılmaz şişiyo yalnız taş gibi oluyo bi kötüde olsa pompa alın el pompası bile olsa inanılmaz rahatlatıyo. Yoksa çok fena bi ter basıyo bi üşüyosun ama kötü değil korkacak bişey yok tedarikli olmakta fayda var :)
Soruları cevaplıyım hemen... benim normal doğum tarihim 3 eylüldü sezeryan tarihim 24 ağustostu.. Çok çok erken geldi yani ama olsun hiç üzülmedim kızlar takmadım. çocuğum 2,440 ama önemli değil sevgiyle aşıcaz bunları biz :) 46 cm. minicik kızlar yaaa. Kendini hala anne karnında sanıyo uyuyoda uyuyo.. Epiduralden hiç korkma emelcim ay doğrumu yazdım sen korkuyorum demiştin dimi... Hiç bişey hissetmezsin zaten testleri var onu yapmadan başlamıyolar merak etme. Sadece bi itme hissediyosun baskı çekiştirme ne diyim asla acı yok his var ama rahatsız edici bişey değil. Kızlar benim hamileliğim psikiyatrisim eşliğinde yürüdü nedeni doğumdan çok korkmamdı.. İki gün önce daha doktorum yaparsın korkma falan dedi yolladı beni ve yaptım hiç korkmadım Allah inanılmaz bir cesaret veriyor emin olun Başka kafanıza takılan varsa sorun. Ya doğumdan sonra göğüsler inanılmaz şişiyo yalnız taş gibi oluyo bi kötüde olsa pompa alın el pompası bile olsa inanılmaz rahatlatıyo. Yoksa çok fena bi ter basıyo bi üşüyosun ama kötü değil korkacak bişey yok tedarikli olmakta fayda var :)
ay tuba resimler bir harika canım kendimi orda hissettim resmen. daha bir heveslendim inan. maşallah canım çok şeker bir aile olmuşsunuz allahım nazarlardan saklasın.
gülnaz hoşgeldin. demek çatı muayenesi kötü bişi değil ha. ay ne bilem içim gıcıklanıyor yaaaa. onu atlatırsam normal normal doğururum gibi geliyor walla.
çingene, dilek,demet, hoşgeldiniz kızlar
cnm maaşallah masal diyarından fırlamış gibisniz allah ım bi ömür boyu mutluluk versin eşin ve evladınla inş...
dilek çim hoşgeldinnn
ємєℓ;8442336 .!.:canım bana oyle bi gaz verdin ki anlatamam sagol içim çok rahatladı simdi...doguma girirkende hep seni dusunup teselli bulcam .....tuba yaptıysa bende yaparım diye
.......canım gogusler bazen tas gibi oluyor sutun daha rahat ınmesi için havluyu sıcak suyla ıslayıp tenin dayanacagı sıcaklık olmalı tabi....goguslerine masaj yap cok iyi geliyor
Aynen öyle ben yaptıysam herkes yapar sekiz ayım korkuyla geçti valla yaa değmezmiş tadını çıkarın bide bişey dicem kızlar eğer ki bi ker ekontrolu kaybederseniz toparlayamazsınız sakın izin vermeyin hep gülümsemeye çalışın yaparım süepr olcak bi macera falan telkin edin kendinizi.
Göğüslerime muhakkak deniycem bugün dün duş aldım ılık bi böyle masaj yaptım duşta epey iyi geldi bu daha kolay her an duşa giremiyosun ama bunu denerim muhakkak.
Aynen öyle ben yaptıysam herkes yapar sekiz ayım korkuyla geçti valla yaa değmezmiş tadını çıkarın bide bişey dicem kızlar eğer ki bi ker ekontrolu kaybederseniz toparlayamazsınız sakın izin vermeyin hep gülümsemeye çalışın yaparım süepr olcak bi macera falan telkin edin kendinizi.
Göğüslerime muhakkak deniycem bugün dün duş aldım ılık bi böyle masaj yaptım duşta epey iyi geldi bu daha kolay her an duşa giremiyosun ama bunu denerim muhakkak.
tubaa canım benim yaaaa maşallah sana ve kızına
gözlerim dola dola okudum şimdiye kadar yazdıklarını ne güzel ifade etmişsin
Allah ım bizede o günleri hayırlısı ile yaşatsın inşallahh
çok şeker görünüyorsun tüm fotolarında kızınıda maşallahh tekrar
bizim yerimizede öp kokla kızını hayatımm
Allah ım uzun ömürler versin doğa ya
Bunu söylediğin iyi oldu , ben doğumdan sonra alırım diyordum ama hafta sonu ilk işim göğüs pompası almak olacak ....
ємєℓ;8442498 .!.:dilek ve emsalcım hosgeldinizzzzzz kuzularınız nasıl :))
ємєℓ;8442498 .!.:dilek ve emsalcım hosgeldinizzzzzz kuzularınız nasıl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?