2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Soruları cevaplıyım hemen... benim normal doğum tarihim 3 eylüldü sezeryan tarihim 24 ağustostu.. Çok çok erken geldi yani ama olsun hiç üzülmedim kızlar takmadım. çocuğum 2,440 ama önemli değil sevgiyle aşıcaz bunları biz :) 46 cm. minicik kızlar yaaa. Kendini hala anne karnında sanıyo uyuyoda uyuyo.. Epiduralden hiç korkma emelcim ay doğrumu yazdım sen korkuyorum demiştin dimi... Hiç bişey hissetmezsin zaten testleri var onu yapmadan başlamıyolar merak etme. Sadece bi itme hissediyosun baskı çekiştirme ne diyim asla acı yok his var ama rahatsız edici bişey değil. Kızlar benim hamileliğim psikiyatrisim eşliğinde yürüdü nedeni doğumdan çok korkmamdı.. İki gün önce daha doktorum yaparsın korkma falan dedi yolladı beni ve yaptım hiç korkmadım Allah inanılmaz bir cesaret veriyor emin olun Başka kafanıza takılan varsa sorun. Ya doğumdan sonra göğüsler inanılmaz şişiyo yalnız taş gibi oluyo bi kötüde olsa pompa alın el pompası bile olsa inanılmaz rahatlatıyo. Yoksa çok fena bi ter basıyo bi üşüyosun ama kötü değil korkacak bişey yok tedarikli olmakta fayda var :)

Eveeet bi bebişi emzirip yine geldim kızlar.. Son fotomuda koyayım bebeğimle evimde mutluluğun doruklarında :) sonunda hayal ettiğim gibi lohusa yatağımdayım kızlar.

canım kimse var mı yanında annen ya da kayınvaliden falan . . . . .oyyy yerim ben kızını masallah lohusa yatagın da çok guzel canım . . bembeyaz ne guzel

Eveeet bi bebişi emzirip yine geldim kızlar.. Son fotomuda koyayım bebeğimle evimde mutluluğun doruklarında :) sonunda hayal ettiğim gibi lohusa yatağımdayım kızlar.

cnm maaşallah masal diyarından fırlamış gibisniz allah ım bi ömür boyu mutluluk versin eşin ve evladınla inş...

dilek çim hoşgeldinnn

Hadi gözün aydın canım , hayırlısıyla gelsinde erken geç farketmez değil mi :)

Allah nazardan saklasın tekrar , çok güzel bir görüntü tam prensesler gibi olmuşsunuz ana kız :))

Ay beni heyecan bastı , gözyaşlarımıda tutamıyorum bir yandan iş yapıyorum bir yandan ağlıyorum kafayı yicem yakında ....

Bunu söylediğin iyi oldu , ben doğumdan sonra alırım diyordum ama hafta sonu ilk işim göğüs pompası almak olacak ....

canım bana oyle bi gaz verdin ki anlatamam sagol içim çok rahatladı simdi...doguma girirkende hep seni dusunup teselli bulcam .....tuba yaptıysa bende yaparım diye

.......canım gogusler bazen tas gibi oluyor sutun daha rahat ınmesi için havluyu sıcak suyla ıslayıp tenin dayanacagı sıcaklık olmalı tabi....goguslerine masaj yap cok iyi geliyor

tubaa canım benim yaaaa maşallah sana ve kızına
gözlerim dola dola okudum şimdiye kadar yazdıklarını ne güzel ifade etmişsin
Allah ım bizede o günleri hayırlısı ile yaşatsın inşallahh
çok şeker görünüyorsun tüm fotolarında kızınıda maşallahh tekrar
bizim yerimizede öp kokla kızını hayatımm
Allah ım uzun ömürler versin doğa ya

Son düzenleme:

Canım lohusalık çok yakışmış valla kızında çok güzel kırkbir kere maşallah. İkinizde prensesler gibisiniz canımcım..

Hoşbulduk tatlım....

cnm maaşallah masal diyarından fırlamış gibisniz allah ım bi ömür boyu mutluluk versin eşin ve evladınla inş...

dilek çim hoşgeldinnn

Hoşbulduk canımcım...

kızlar kusura bakmayın tuba yı görünce ve okuyunca çoştum :)))
slm sız sabahsız daldım konuya
nasılsınız minik melekleriniz nasıllar?

Aynen öyle ben yaptıysam herkes yapar sekiz ayım korkuyla geçti valla yaa değmezmiş tadını çıkarın bide bişey dicem kızlar eğer ki bi ker ekontrolu kaybederseniz toparlayamazsınız sakın izin vermeyin hep gülümsemeye çalışın yaparım süepr olcak bi macera falan telkin edin kendinizi.

Göğüslerime muhakkak deniycem bugün dün duş aldım ılık bi böyle masaj yaptım duşta epey iyi geldi bu daha kolay her an duşa giremiyosun ama bunu denerim muhakkak.

canim yaaa suoersiniz valla, ne kadar ozendim su an anlatamam, resmen doganin sut kokusu burnuma geldi yerim onu da
allah saglikli uzun omurler nasip etsin hep boyle mutlulugunuz keyfiniz yerinde olsun insallah.

tubacım normal doğum yapma şansın yokmuydu?????

dilek, emsal hosgeldiniz sizde
valla hepimiz tuba ve doganin buyusune kapildik gitti :)
nasilsiniz, dilekcim eve bir gittin pir gittin bizi unuttun buralarda
isler ne alemde bitirebildin mi

Çok teşekkür ederim emsalcim sağolasın daha güzellerini yaşarsın inşallah. :)

Bide dün kaynanam burdaydı oturdu lohusa yatağının başına kızlar. Yok al basar süpürge koy gidene güle güle deme yok efendim süt lavaboya dökülmez hurma çekirdeği çöpe atılmaz falan off bi bunalttı.. bide diyo ki bu çocuğun uyanıp emmesi lazım. şimdi benimki küçük doğduğu için uykuya çok düşkün anne karnında sanıyor kendini iki dakikada bir uyansın emsin ya ben uyuyan çocuğu salak mıyım uyandırayım vakti var üç saatte bir zaten emziriyorum... bi bağırmışım ben var ya ben annesiyim kardeşi değilim ne zaman emeceğini çok daha iyi bilir ve düşünürüm. beni bunaltmayın dedim. kalktı gitti odadan umrumda değil valla ben gireceğime depresyona o girsin. sonra bu sabah aradı canım napıyosun falan. dedim böyle davranmak lazımmış demek ki.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Tuba verdiğin cesaret için sağol,benimki de saglıklı bir şekilde erken gelse hiç hayır demem

Bunu söylediğin iyi oldu , ben doğumdan sonra alırım diyordum ama hafta sonu ilk işim göğüs pompası almak olacak ....

Bende bu haftasonu halledicem pompa işini göğüs ucumda olmadığı için doğuma giderken şart diye düşündüm umarım ihtiyaç duymam ama yine de temkinli olmak lazım...

ємєℓ;8442498 .!.:
dilek ve emsalcım hosgeldinizzzzzz kuzularınız nasıl :))

Hoşbulduk tatlım biz gayet iiyiz kızımla siz nasılsınız canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…