cnm ela nasip se 19 ağustosta alıcak eymeni kucağına ama seybay bilemiyorum...
sen nasılsın kaçıncı haftandasın normal bekliyosunuz demi???
canim ben 26agustosu bekliyorum normal olacak allah nasip ederseeeeeeeeeopuyorumnanaktan
Canım canımm harikayızzzzz.. çok mutluyuz kızımla koklaşıp duruyoruz. kızlar yaaa hadi doğurun yaa bu başka bişey yemin ediyorum ki ay yazarken bile tüylerim dikendiken oluyo emzirirken kızım gözlerimin içine bakıyo o anda dünyadan kopuyorum. Maşallah bebeğime benim yaa.
canim dr 26agustos olur dedi en gec babasi gibi beklerse (42haftza) 10eylul ama benimki sindi sanki cikacak gibi kucagimda hissediyorum hareketlerini oturunca cok guzel birsey yaaaaaaaaaaa
selam kızlar.. taze annemiz gelmiş... bebişinle fotosuna baktım çok güzel yaa. onları öyle görünce bende hemen doğurmak istedim opuyorumnanaktan
biz deldik nasılsınız kızlar dünkü doktor maceramızı anlatiim
bikere çatı muayenesi denen şey iki bilemedin üç parmaktan ibaretmiş zeytinciminde sölediği gibi
ve yollar açık çok şükür :lepi:
rüzgar efendi 3100 gr olmuş doktor amca eylülü görmez bu bebek dedi kısmet ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin beklemeye alıştık zaten
15 gün sonra nst dedi sonra vaz geçti nolur noolmaz bi hafta sonra gelin dedi
işte böyle kızlar aman bi çatık kaşlıydıki erkek sormayın doktor pipiye bakmaya gerek yok surata baksana erkeklik aKIyo dedi
hoşgeldn cnm
hayirlisi olsun canim saglikli molsunlarda zaman hic onemli degil ha gec gelmis he erkennnnnnnnnn onemli olan sagliklariiiiiiiiiii
hoşbulduk canım.. benimde açılmam var mı diye doktor geçen gittiğimde kontrol etmişti.. öyle can yakan acıtan birşey değil merak etmeyin.. ama yinede kötü işte..
selam kızlar.. taze annemiz gelmiş... bebişinle fotosuna baktım çok güzel yaa. onları öyle görünce bende hemen doğurmak istedim opuyorumnanaktan
biz deldik nasılsınız kızlar dünkü doktor maceramızı anlatiim
bikere çatı muayenesi denen şey iki bilemedin üç parmaktan ibaretmiş zeytinciminde sölediği gibi
ve yollar açık çok şükür :lepi:
rüzgar efendi 3100 gr olmuş doktor amca eylülü görmez bu bebek dedi kısmet ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin beklemeye alıştık zaten
15 gün sonra nst dedi sonra vaz geçti nolur noolmaz bi hafta sonra gelin dedi
işte böyle kızlar aman bi çatık kaşlıydıki erkek sormayın doktor pipiye bakmaya gerek yok surata baksana erkeklik aKIyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?