2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim dr 26agustos olur dedi en gec babasi gibi beklerse (42haftza) 10eylul ama benimki sindi sanki cikacak gibi kucagimda hissediyorum hareketlerini oturunca cok guzel birsey yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
selam kızlar.. taze annemiz gelmiş... bebişinle fotosuna baktım çok güzel yaa. onları öyle görünce bende hemen doğurmak istedim opuyorumnanaktan

maşallah canım sanada bebeğinede seni okudukca cesaret geliyo banada korkuyordum sezeryan olacagım için cok agrılı olur diye sen cok güsel moral veriyosun canım inşallah bisde senin gibi rahat kolay bi şekilde atlatırıs 41 kere maşşallah

biz deldik nasılsınız kızlar dünkü doktor maceramızı anlatiim
bikere çatı muayenesi denen şey iki bilemedin üç parmaktan ibaretmiş zeytinciminde sölediği gibi
ve yollar açık çok şükür :lepi:
rüzgar efendi 3100 gr olmuş doktor amca eylülü görmez bu bebek dedi kısmet ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin beklemeye alıştık zaten
15 gün sonra nst dedi sonra vaz geçti nolur noolmaz bi hafta sonra gelin dedi
işte böyle kızlar aman bi çatık kaşlıydıki erkek sormayın doktor pipiye bakmaya gerek yok surata baksana erkeklik aKIyo dedi

canim dr 26agustos olur dedi en gec babasi gibi beklerse (42haftza) 10eylul ama benimki sindi sanki cikacak gibi kucagimda hissediyorum hareketlerini oturunca cok guzel birsey yaaaaaaaaaaa

ay inş. sağ salimmmAllah gönlününe göre versin bende 39 . haftada olur gibime geliyo oğluşum yani eylül ün ilk haftası ama nasip bakalımson kontrolde belki dr umuz bizede şu zaman kadar gelebilir diyebilirrr:kedi:

hayirlisi olsun canim saglikli molsunlarda zaman hic onemli degil ha gec gelmis he erkennnnnnnnnn onemli olan sagliklariiiiiiiiiii

hoşgeldin cnm nrlerdesin sen yaffffffff????maaşallah bebişine bizde 36+4 te 20 ağustosta gitcez ...çatı muaynesi korkulcek bişi değil yani demi cnmmmm

glnzcim canim masallah ne kadar cok buyumus kuzucuk, oh demek cati muayenesi de korkulacak bisey degil, bir engel daha kalkti uzerimden :)
demetcim nasilsin? nasil geciyor gunler? seninde ogluna kavusmana az kaldi hayirlisiyla. valla normal doguracak arkadaslar sizlerin hikayelerini dort gozle bekliyorum :)

tubanin yazdiklarini okudukca nasil imrendim masallah yaaa ne kadar guzeller fotograflarda. cok yakinda bizimde ayni mutluluga kavusacagimizi dusundukce icimde kelebekler ucusuyor.

Selam şekerler,
Nabersiniz? Biz ancak gelebildik kızımla... Gördüğüm kadarıyla Tuğba gelmiş galiba daha geçmişi okumadım ama sanırım herkes ii...

Eveeet bi bebişi emzirip yine geldim kızlar.. Son fotomuda koyayım bebeğimle evimde mutluluğun doruklarında :) sonunda hayal ettiğim gibi lohusa yatağımdayım kızlar.

Eklentiler

• $IMG_1046.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 29
selam kızlar.. taze annemiz gelmiş... bebişinle fotosuna baktım çok güzel yaa. onları öyle görünce bende hemen doğurmak istedim opuyorumnanaktan

tatlım hosgeldin :) sorma onu oyle gorunce hepimizin bir an once dogurmak isteyisi geliyor . . .masallah hep cesaret verdi bize ..ben sahsen çok gaza geldim kaydirigubbakcemile3

masallah canımmm oglusunun kilosu çok guzel sanki 3.300 olcak gibi bu pasa :)

ay tuba resimler bir harika canım kendimi orda hissettim resmen. daha bir heveslendim inan. maşallah canım çok şeker bir aile olmuşsunuz allahım nazarlardan saklasın.
gülnaz hoşgeldin. demek çatı muayenesi kötü bişi değil ha. ay ne bilem içim gıcıklanıyor yaaaa. onu atlatırsam normal normal doğururum gibi geliyor walla.
çingene, dilek,demet, hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…