2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tubacım normal doğum yapma şansın yokmuydu?????

Tatlım vardı ve doktor bana sen delirmişsin herkes şu kadar rahat doğum hayal eder 5 cm açılmışsın sancım var mı diye nst cihazına bakıyosun ve normal doğurmuyosun kafayı yemiş olmaılsın dedi aynen böyle. Bende yaaaaa hadi nolur nolur sezeryana diyip duruyodum dinlemiyodum bile doktoru :9 ne bilim ya kızlar o sıkıntıya giresim gelmedi ya. benim istediğim doğum buydu yaşamak istediklerim buydu çocuk çıkarken ıkınmakla uğraşmak istemedim böyle muhabbet ediyoduk. Zaten çocuk çıktı iğkkk iğkkk ağlama sesi ben anaaam bu ne dedim attılar sağ tarafa bebeği temizliyolar ay o benim mi inanmıyorum küçük prensesin çok sevdim ben bunlardan daha çok yaparım diyorum. herkes koptu tabi. doktor diyo ki tubacımseni seneye yine bu masada görmek istiyoruz. :) çok eğlendik falan.. sonra getirip yanağıma koydular ah inanmıyorum minik yanağını burnunu öptüm elini yanağıma koydu küçücüktü nasıl duygulandım anlatamam :)

slmm kızlarrrrrr ben geldim... tubacımm harikasınız kızınla ikiniz...... izin verirsen kızının fotosunu diger topige eklemek istiyorummmmmmmmmmmm........

ohhhh en iyisini yapmıssın canım sakın kendini bunun için sterese sokma sutun gider bak . . . .sen sıkıntı yasayacagına o yasasın.....benim kayınvalidem de oyleydi canım surekli tepemde bu çocuk ac al emzir falan ........insanı bunaltıyor valla . . . .esine soyle canım bu tip yorumlar yapmasın ..neyin ne oldugunu en iyi sen bilirsin

dilek, emsal hosgeldiniz sizde
valla hepimiz tuba ve doganin buyusune kapildik gitti :)
nasilsiniz, dilekcim eve bir gittin pir gittin bizi unuttun buralarda
isler ne alemde bitirebildin mi

Hoşbulduk canım...Bayıldım bende Tubaya allahım hepimize nasip etsin inş...
Unutur muyum ben sizi hiç tatlım ya ama hergün 11:30'da kalkıyorum.Sonra yataktan kalkmak, kahvaltı etmek derken saat 13:00 oluyor ve hemen kendimi buraya atıyorum.
İşler biter mi hiç yaaa:)) Çok az ütüm kaldı onun dışında temizlik işi kaldı o da önümüzdeki hafta yapılacak....Sizden naber umarım sende benim izinden sonra bir süre keyif yapar, tüm işlerini bitirir sonra kucağına alırsın inş alişini...

dilek, emsal hosgeldiniz sizde
valla hepimiz tuba ve doganin buyusune kapildik gitti :)
nasilsiniz, dilekcim eve bir gittin pir gittin bizi unuttun buralarda
isler ne alemde bitirebildin mi

hoşbulduk canımm
aynen yaa çok haklısın kapıldık gittik :)))
biz çok şükür iyiyiz siz nasılsınız canım

aminnn canım inşallahh
hepimiz mutlu mesut tıpkı senin gibi alır geliriz meleklerimizi kucaklarımıza evlerimize inşallahh
canım benim yaa kıyamam sana hiç takma sen keyfine bak
zaten bu aptal saptal batıl inançlar yokmu insanı çileden çıkartıyor
Allah ım seni ve meleğini korusun her türlü kötülükten
şeytandan ve şaytan kılıklı insanların şerrinden inşallahh

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Tuba verdiğin cesaret için sağol,benimki de saglıklı bir şekilde erken gelse hiç hayır demem

hoşbulduk şeker
demi yaa ne güzel moral oldu herkeze
hemde sezeryan şöyle kötü böyle zor diyenlere kapak oldu :)))
okuyanlar umarım bir daha yorum yapmazlar bu konuda

sagol canım iyiyiz bizde yok bi sorun . . . .sende çok sık girmez oldun evin rahatlıgına alıstın tabi :) bu arada canım face eklemissin beni gorunce sasırdım dedim nasıl buldu beni :)
hoşbulduk canımm
çok şükür Allah a iyiyiz kızımda bende
siz nasılsınız nasıl gidiyor

sagol guzelim yok bi yaramazlık iyiyiz bizde

slmm kızlarrrrrr ben geldim... tubacımm harikasınız kızınla ikiniz...... izin verirsen kızının fotosunu diger topige eklemek istiyorummmmmmmmmmmm........

merhaba fatoscum hosgeldin canım nasılsın :)

süpersin valla takdir ettim seni.. çok doğru sen bunalıma girene kadar o girsin.. bebişinde çok tatalı ya maşallah..

ємєℓ;8442829 .!.:
merhaba fatoscum hosgeldin canım nasılsın :)

iim canım benim saoll sen ve bebişin nasılsınız? ya kızlarr ben son gunlerde sankii hergun doguracakmısım gibi hissadiyorum.... daha cok erken ama . hiss işteeeee

tubacım süpersiniz maşallah ya....Allah nazarlardan saklasın....

peki bir sorum olucak ultrasonda ki kiloyla bebeğinin şu anki kilosu arasında ki fark ne acaba?

canım benim yaaaa en güzelini yapmışsın bencede bende olsam aynısını yapardım
normal meraklısı değilim ve o stresi asla çekemem
o anın zevkini dediğin gibi ıkınmakla bağırmakla heba edemem :))
tadını çıkara çıkara güle oynaya doğurmak istiyorum ben Allah ın izni ile
zaten doğumuma iki dr. girecek dr.uma dedimki biriniz bebeğimi doğurturken
biriniz benim sohbet eder ne güzel dedim gülüyor dr.
hayatım varya öyle güzel anlatıyorsun ki yıllardır hayalini kurdugum anları
doğuramsım geldi yaaaaaaaa :))))
Allah ım Allah ım ne diyeyim nasıl anlatayım duygularımı bilemedim
yerim ben onun minik ellerini

Şaşırıcağını tahmin etmiştim canım:))) Aynen öyle insan evdeyken rahatlığa alışıyor ve ayrıca daima yapılacak birşeyler buluyor kendisine.. Çok sevindim canımcım ii olduğuna..

aman ikinizde şükür iisniz yaaa senin seçimin boşver cnm...merak işte sordummmm...

Aynen kapak olsun ben başından beri sezeryan yapıcam dedikçe millet yok efendim 15 gün kalkamazsın çok acı çekersin sürünürsün falan dedi durdu. Felaket tellallarını çok şükür yarabbime susturduk :)

iim canım benim saoll sen ve bebişin nasılsınız? ya kızlarr ben son gunlerde sankii hergun doguracakmısım gibi hissadiyorum.... daha cok erken ama . hiss işteeeee

sagol canım iyiyim bende cok sukur . . . .canım sanırım herkes oyle hissediyordur...vakit yaklastı ya ondan...endise etme ...bu arada esin geldi mi canım ankara ya gitmisti

emelcim iyi olmanıza çok sevindim
dileğim canımıniçi sen nasılsın nasıl gidiyor
bittimi artık işler tatlım kızımızın herşeyi tamam demi

ayy ne güzel darısı başıma.. bende aynı durumdayım sezeryan istiyorum..inşallah benimkide rahat geçerde bende çevemdekileri sustururum özellikle eltimi..

valla bu tamamen bünye ile alakalı maşallah gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…