ne güzel işte sana baby shower yapmışlar hemde gerçeğini asıl baby shower anneye süpriz oluyor çok hoş olmuş canımanasi boylu poslu da cikacagi yer sabit deil mi anacim :kedi:
neyse bunu dusunmek istemiyorum su an :)
kizlar yaaa size diyorum ya burda ogleden sonra yuruyus yapiyorum diye, bi tane daha hamile arkadas var 5 aylik onunla birlikte yuruyorduk. gelmis yine bizim ofise saolsun beni almaya
indik asagiya hadi dedik icecek biseylerde alalim kafeteryadan oyle yuruyelim
bi girdim yemekhaneye , tum sevdigim kiz arkadaslarim toplanmis ortada pasta, pastanin uzerinde seker hamurundan uzerinde ali yazan bir onluk biberon, patikler emzik ve mavi kucuk adimlar... cok duygulandim. birazdan fotografta eklerim
cok guzel oldu yaaa :))
selam kızlar...çok sıkıcı bir gün ya...
birde benim doğuma şurda 1 ay kaldı hala oğluma isim bulamadım...Bana yardımcı olurmusunuz?...:1no2:ilk oğlumun adı FURKAN....ikinciyi de uygun olsun istiyorum ama yinede güzel bir isim olursa uyması şart değil...Aklımdan geçenler....KAAN - EREN - EYMEN - BURAK - OZAN - ATAKAN - BERKAY--vs..
ebrucum arkadaşların nekadar ince düşünceliler ne güzel bi süpriz yapmışlar
feyza bu yazdıgın isimlerden eren bence
hu hu hu kızlar....Yaaa bir karar vereyim yardımcı olurmusunuz ?.....yerimseniben
mutfaga daldım ne kadar uyuşuğum yaaa iki çeşit yemeği yapamadım daha
ebru kıskanmadım desem yalan olur bizim işyeri otu boku kutlar bi halt yapmadılar valla yuhhh ne güzel eğlenmişsinizdir
pembe pembe az kaldı minişlerinle güneşleniceksin ha gayret canım
aslında var tavsiyelerim ama hangisini desem bilmem
meselaaaa altüst pijama en son çıkarken giyersiniz aç kapa açkapa boydan gecelik daha iyi zaten bel kadar sıyırıp öyle yatılıyor ilk 8-10 saat.
bebeğin eldiven ve şapkasını unutmayın. onlar önemli
eee başkaaa... hemşirler söyler ama unuturlarsa şayet emmediği için sağdığınız sütü kesinlikle biberonla değil kaşıkla o da olmazsa enjektörle damlatarak veriyoruz
gülcan ayakta kalmakla falan ilgili değil bence resmen her sabah işkence çekiyorum yaaaa taşımıyo işte kolaymı ömrüm boyunca 55 i geçmedim şimdi oldum 70 bilmem kaç kilo e tabi suda topluyo bide yan yatmaktan bacak ağrısı oluyo gece uyandırıyo o derece yani az kaldı ne diyim
kızlarr herkes nasıl bakalımmmmm......
tubacım sen biraz daha bebiş fotosu koysana tatlım, biz doğurana kadar bakalım, güç kuvvet alıyorum valla senin gül yüzünden :)
myladybird, hadi tickerını değiştir artık :) şöyle aramızda bebek yaşı gösteren tickerı koyan ilk sen ol. :)
seninde mi dilekcim yaa ne ilginç bi durumdur bu kocama diyom ayaklarımın altı agrıyo diyom bakıyoooo öleee ayakta çok kalıyosan falan diyo alakası yok ama niye bılmıyorum ama gerçekten çok acıyo ılk yürürken demekkı tek ben muzdarip degılım bu dertten
Ay kızlar azcık uyumuştum kalkıp geçmişi okudumda. Çok üzüldüm valla. normal mmi sezeryan mı diye tartışma olmuş azcık ve sanırım benim söylediğim o anın büyüsünü ıkınmakla mahvetmek istemedim sözüm yanlış anlanmış. Bunda yanlış anlaşılacak bişey gerçekten yoktu ben normal doğumu asla yermek istemedim. Hatta sancı çekerken ki gülen fotoğrafımıda normal doğum yapacaklara moral olsun diye koydum. Yanlış anlama olduysa kusura bakmayın arkadaşlar bu benim düşüncemdi ona bakarsanız benim ablamda eğer normal doğurmasaydım o sancıyı çekmeseydim hep merak ederdim içimde kalırdı nasıl bişey diye der durur. Fikirler çok farklı Allah herkese yaşamak istediğini kaldırabileceğini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?