2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel işte sana baby shower yapmışlar hemde gerçeğini asıl baby shower anneye süpriz oluyor çok hoş olmuş canım

eren diyorum canım

ebrucum arkadaşların nekadar ince düşünceliler ne güzel bi süpriz yapmışlar

feyza bu yazdıgın isimlerden eren bence

canım yazdıklarım dışında da olabilir...Aklıma hiç isim gelmiyor ki...Erkek ismi koymak ne zormuş...:Kız olsaydı isim daha çoktu aklımda ya...benneyaptımki

hamarat anniş seni bu göbekle yemek pişirmen bile yeter

tşk.ler pembe bılgıler için pekı hasta bezi almak şartmıdır sence gece pedlerı ile ıdare edemezmiyiz

ben kaçıyorum şu yarım yamalak yemeklerimi bitiricem akşam kardeşim gelicek yemeğe öptüm herkeşi gıdılardan ha buluşmaya son nokta konmadı heralde ben her türlü gelicem sanırım yaaa çok istiyorum tanışmayı sizlerle yarın netleştirelim canlaR

off yaaa kıloyamı baglı diyosun 1 saat sonra anca kendıne gelıyo ayaklarım bu nedır yaaa agrımayan bi tabanlarım vardı neyse az kaldı diyelim bari

yatak koruyucu pedi ve gece pedi büyüklüğünde pedi burada hastanede veriyorlar
yatış yapmadan önce öğrenin hastanenizden

Ay kızlar azcık uyumuştum kalkıp geçmişi okudumda. Çok üzüldüm valla. normal mmi sezeryan mı diye tartışma olmuş azcık ve sanırım benim söylediğim o anın büyüsünü ıkınmakla mahvetmek istemedim sözüm yanlış anlanmış. Bunda yanlış anlaşılacak bişey gerçekten yoktu ben normal doğumu asla yermek istemedim. Hatta sancı çekerken ki gülen fotoğrafımıda normal doğum yapacaklara moral olsun diye koydum. Yanlış anlama olduysa kusura bakmayın arkadaşlar bu benim düşüncemdi ona bakarsanız benim ablamda eğer normal doğurmasaydım o sancıyı çekmeseydim hep merak ederdim içimde kalırdı nasıl bişey diye der durur. Fikirler çok farklı Allah herkese yaşamak istediğini kaldırabileceğini versin.

ayaklar kaç numara gülcan, kilo alınca haliyle ayaklarımız taşımak da zorlanıyo, hele benimkiler 35 numara....

myladybird, hadi tickerını değiştir artık :) şöyle aramızda bebek yaşı gösteren tickerı koyan ilk sen ol. :)

Yok canım ayakta kalmakla hiç ilgisi yok ben şu ara yaşamıyorum ama bir ara çok yaşadım mesela haftasonu tüm gün yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum ama ona rağmen gece ayak tabanı acısından ölüyordum yürürken mutfağa giderken falan seninkide geçer inş kısa zamanda..

Ebrucum arkadaşların ne güzel düşünmüş yaaa çok şanslısın valla...Foto bekliyoruz tatlım.

tubacım aslında senin yaşadıkların okadar güzel örnekkı bize nerdeyse normal dogumuda ve sezeryanı yaşamışsın ıkısı bir arada diyebılırz yanı.....ben senden inan enerji aldım sancılarım 5 dk bir düşmüş ve fotolarında hala gülümsüyorsun ben kendım normal istiyorum senı görünce daha bi feyz aldım dogrusu normal dogum yapabılırım diye...

tubacım o yazı senin değil ki tatlım, burada herkes tuba çok güzel ifade etti dedi, hatta hem normali hem de sezeryan için en güzel örnek dedik senin için... sen sanırım onu kendin için anladın, ama o senin ifadeler değil canım benim, senin ifadelerin bize moral verici şekerim, herşeyi çok güzel ifade ettin canım sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…