ayaklar kaç numara gülcan, kilo alınca haliyle ayaklarımız taşımak da zorlanıyo, hele benimkiler 35 numara....
tubacım o yazı senin değil ki tatlım, burada herkes tuba çok güzel ifade etti dedi, hatta hem normali hem de sezeryan için en güzel örnek dedik senin için... sen sanırım onu kendin için anladın, ama o senin ifadeler değil canım benim, senin ifadelerin bize moral verici şekerim, herşeyi çok güzel ifade ettin canım sen.
hoşgeldın gamzecim ögle güzellık uykusundan kalktın bakalımzemuszemus
nasılsın canım herşey yolunda dimi hazırlıklar ne alemde??
Haaa tamam o zaman yaa üzüldüm valla bende sizi üzdüm diye. Ne yaparsınız lohusalık hassaslığı
ınş. dilekcım yaaa bende kurtulurum bu dertten en kısa zamandaYok canım ayakta kalmakla hiç ilgisi yok ben şu ara yaşamıyorum ama bir ara çok yaşadım mesela haftasonu tüm gün yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum ama ona rağmen gece ayak tabanı acısından ölüyordum yürürken mutfağa giderken falan seninkide geçer inş kısa zamanda..
Ebrucum arkadaşların ne güzel düşünmüş yaaa çok şanslısın valla...Foto bekliyoruz tatlım.
merhaba canım... şükür iyiyiz.... ayrıcanaaa iftia atma baaaaaakk sabah 9 dedimi kalkıyorum artıkkk evde tadilat bilmemne bitti şimdide annemler var nerdeee öle uyku eskidenmiş bacııımm :)))))))))))) daha kıza dolap alıcaz eşyaları yerleşicek filan falan.... ama asıl temizlik yerleş toplan bilmemne işleri bitti yaa gerisi dert değil.. kızımın minicik eşyalarımı ağır gelicek bana yaaa :)))
tubacım şu yatak odandaki resmine bayıldım valla. dekor falan da süper, yatak odana da bayıldım.... bu arada kırmızı kurdela takmıcam diyordum kesinlikle takacam ben de.
tuğbacım merhaba canım topiğe giremediğim için daha yeni haberim oldu.. meleğin kollarındaymış artık Allah size onu sağlıkla huzurla sevgiyle güzel günlerde büyütmek nasip etsin.... çok güzel maşallah annesi gibi güzel prensesler gibi güzelliklerle büyür işallah meleğin.. darısı diğer doğurmayanların başına işallahhh :))))
ay pastanın üzerindeki patikler çok tatlıı.....
ayy pembecim deme öle mücadele filan yaa bende maşallah doğuştan 100 beden memişler.. eğer o iş savaşla oluyosa bizimkinin emişmesi balkan savaşından beter geçer daha ne diyim oyy talihsiz yarum beniiiiimmmmm :)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?