2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Haaa tamam o zaman yaa üzüldüm valla bende sizi üzdüm diye. Ne yaparsınız lohusalık hassaslığı

hoşgeldın gamzecim ögle güzellık uykusundan kalktın bakalımzemuszemus

nasılsın canım herşey yolunda dimi hazırlıklar ne alemde??

merhaba canım... şükür iyiyiz.... ayrıcanaaa iftia atma baaaaaakk sabah 9 dedimi kalkıyorum artıkkk evde tadilat bilmemne bitti şimdide annemler var nerdeee öle uyku eskidenmiş bacııımm :)))))))))))) daha kıza dolap alıcaz eşyaları yerleşicek filan falan.... ama asıl temizlik yerleş toplan bilmemne işleri bitti yaa gerisi dert değil.. kızımın minicik eşyalarımı ağır gelicek bana yaaa :)))

tuğbacım merhaba canım topiğe giremediğim için daha yeni haberim oldu.. meleğin kollarındaymış artık Allah size onu sağlıkla huzurla sevgiyle güzel günlerde büyütmek nasip etsin.... çok güzel maşallah annesi gibi güzel prensesler gibi güzelliklerle büyür işallah meleğin.. darısı diğer doğurmayanların başına işallahhh :))))

tubacım şu yatak odandaki resmine bayıldım valla. dekor falan da süper, yatak odana da bayıldım.... bu arada kırmızı kurdela takmıcam diyordum kesinlikle takacam ben de.

ayy pembecim deme öle mücadele filan yaa bende maşallah doğuştan 100 beden memişler.. eğer o iş savaşla oluyosa bizimkinin emişmesi balkan savaşından beter geçer daha ne diyim oyy talihsiz yarum beniiiiimmmmm :)))))))))))))))))

ınş. dilekcım yaaa bende kurtulurum bu dertten en kısa zamanda

oo sen asıl işleri bitirmişsin şeker geriye zevklı işler kalmış yıkayıp ütüleme yerleştirme işin en keyıflı yanları

tubacım şu yatak odandaki resmine bayıldım valla. dekor falan da süper, yatak odana da bayıldım.... bu arada kırmızı kurdela takmıcam diyordum kesinlikle takacam ben de.

Aaaaa ben bi pembesini bi kırmızısını aldım. Dekor bana ait canım çok sağolasın.. aslında öyle aman aman bişi değil normal yatağın kenarlarına direk Senelerin fantazisidir doğumuma zor yetiştirdim eheh :)

Teşekkür ederiz teyzesi.. İnşallah. valla doğum anında herkese dua ettim toptan :) bide sancı çekerken.

maşallah ebrucum arkadaşlarına, çok şanslısın, senin için süper bi moral olmuştur.... pasta harikaymış ya, tam alişe yakışırr.....

allah dağına göre kar verir aquacım korkma.
azman gelir seninki belki :)

tuba bebişin başka fotolarınıda beklıyoruz zahmet olmazsa doyamadık valla bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…