2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım yaaa şuan için tek dilegim hayırlısı ile bi dogurayım başka bişey istemıyom nasıl ve nezaman gelmek istiyorsa öle gelsin

amin cümlemizin.

şimdi bebemiz annesinin memesini emmeyerek (tutuyor ama) içli içli ağlıyor. kadınsa kopmuş bir vaziyette.

benım her sabah kalktıgımda ayak tabanlarım felaket agrıyo üzerine zor basıyom sankı falakaya yatmış gibi sonra gün içinde geçiyo yaa sizinde böle bi şikayetınız varmı bendemı bi anormallık var yoksa agrımayan bi orası kalmıştı

tubacım kardeşin için çok sevindim
pembeee hoşgeldinn ne güzel ya çok sevindim senin adına
Allahh ım kucağında göstersin kızçelerini

hayılrı olsun canım Allah tüm işsizlereyardım etsin

sağolun canlarım kızımın boyu tam haftasında çıktı sevindim maşallah prensesime

hadi hayırlısı olsun gözünüz aydın tubacım

pembecim canım çok sevindim güzel haberlerini alınca. herşey çok güzel olacak tatlım.

tubacım kardeşin için de çok sevindim hayırlısı olsun canım.

sagolun kızlar. gerçekten çok zor işsizlik. hayırlısı olsun inş. aminnn güzel dilekleriniz için.

amin cümlemizin.

şimdi bebemiz annesinin memesini emmeyerek (tutuyor ama) içli içli ağlıyor. kadınsa kopmuş bir vaziyette.

yazık yaaa anneyede yavruyada süt gelmiyomu acaba

lohusalık dogum öncesınden daha zormuş kızlar ılk emzırmek resmen işkence imiş gögüs ucu olmayanlar yandıkkı ne yandık söleyim ben (((

hemen sayayım dur (not alıyorum gelen geçen bebekleri) :)
bu 9. bebek (odaya gelebilenler)
bir de yenidoğan yoğun bakıma gidenler var onları saymadım...

Ahh gülcancım ben neler çektim o ayak tabanı ağrısından sanki sabahtan akşama kadar gezmiş gibi acıyordu ayaklarımın altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…