merak etme tatlım 32+4 te ki değer bende 85.95 mm yazıyor aramızda yarım cm bile yok:)
çatı muayenesi yapmadan bebeğin ebatlarına göre zaten normal yada sezeryan diyemem dedi..o yüzden takmıyorum kafama şimdilik bu ölçümleri sizde takmayın...
benim şu saatten sonra tek dediğim bebeğimi sağlıcakla kucağıma alıyımda nasıl gelmek istiyosa öyle gelsin.
emsal tatlım yok kımse dogurmaz ben kendımı gördüm....dogum olcagı gün ben sölerimkaydirigubbakcemile3 size
kızlar hazır ultrason kağıtlarınız elinizdeyken birde şuraya değerleri girerek kilolarına bakın bakalım..kağıttta yazanla aynımı çıkıyor?
Bebek Kilosu Hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
kızlar hazır ultrason kağıtlarınız elinizdeyken birde şuraya değerleri girerek kilolarına bakın bakalım..kağıttta yazanla aynımı çıkıyor?
Bebek Kilosu Hesaplayıcı - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
sıradaki isimleri sana soracağım hayatımm
kim doğuaracak diye :))))
hayılrı olsun canım Allah tüm işsizlereyardım etsin
sağolun canlarım kızımın boyu tam haftasında çıktı sevindim maşallah prensesime
hadi hayırlısı olsun gözünüz aydın tubacım
pembecim canım çok sevindim güzel haberlerini alınca. herşey çok güzel olacak tatlım.
tubacım kardeşin için de çok sevindim hayırlısı olsun canım.
tubaok canım çok sevindim kardeşinin durumuna, Allah işsiz olan herkese iş kapısı açsın, abim de üniversiteden sonra uzun süre işsiz kaldı, ne demek olduğunu ve kardeşinin psikolojisini çok iyi anlayabiliyorum.... inşallah işinde de memnun olur canım.
ben de çalışmadı ecem benimkini hesaplarmısın. 86,5 281
amin cümlemizin.
şimdi bebemiz annesinin memesini emmeyerek (tutuyor ama) içli içli ağlıyor. kadınsa kopmuş bir vaziyette.
benım her sabah kalktıgımda ayak tabanlarım felaket agrıyo üzerine zor basıyom sankı falakaya yatmış gibi sonra gün içinde geçiyo yaa sizinde böle bi şikayetınız varmı bendemı bi anormallık var yoksa agrımayan bi orası kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?