ebrucum ama senin fl si de büyük tatlım, senin ki boylu boslu olacak canım.... annesi gibi....
hemen sayayım dur (not alıyorum gelen geçen bebekleri) :)
bu 9. bebek (odaya gelebilenler)
bir de yenidoğan yoğun bakıma gidenler var onları saymadım...
ayyyy tubanın büyüsüne kapıldım valla, maşallah tuba tatlım... ne güzel istediğin sezeryanmış ve bunu en mutlu şekilde yaşamışsın tebrik ederim....
inşallah herkes dilediği şekilde doğum yapar....
emsalcim alınma ama tatlım, biz malesef o anın büyüyüsünü ıkınmakla mahvetcez canım :)
evet burda ben çok etkileniyorum malesef bu yorumlardan, bence normal yada sezeryan herkesin kendi tercihi ama lütfen bu son anlar daha dikkatli yazalım arkadaşlar... ben tubaya çok sevindim, tuba uslubun çok tatlıydı canım, sezeryanı anlatırken en azından normali kötülemedin... bence herkes şuan panik içinde en azından ben öyleyim.... ama yazarken çok daha dikkatliyim... arkadaşlar alınmayın ama burada tüm gün birlikteyiz neredeyse rüyalarımda falan hep buradaki konuşmalar var... şu tercihlerimizi belirtirken daha dikkatli olsak.
benim 100 gram daha fazla çıktı canım
benim ki 2277 gr kağıtta burda çıkan 2275.81 gr....
buraya göre 2508 gr çıkıyo dr 2400 dedi
]
2057.02 gr çıkıyor tatlım..
değerlerde küsüratları yazma..86.5 87 ye yuvarladım... 87 ve 281 yazdın mı çıkıyor...
benim bebiş için de de 2058 yazıyo kağıtta...
Ahh gülcancım ben neler çektim o ayak tabanı ağrısından sanki sabahtan akşama kadar gezmiş gibi acıyordu ayaklarımın altı
selam kızlar...çok sıkıcı bir gün ya...
birde benim doğuma şurda 1 ay kaldı hala oğluma isim bulamadım...Bana yardımcı olurmusunuz?...:1no2:ilk oğlumun adı FURKAN....ikinciyi de uygun olsun istiyorum ama yinede güzel bir isim olursa uyması şart değil...Aklımdan geçenler....KAAN - EREN - EYMEN - BURAK - OZAN - ATAKAN - BERKAY--vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?