2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok ya sezeryana rağmen sütü hemen geldi maşallah.

bebişimiz nazlı biraz. kadının kopması da ağrıdan malesef

ebrucum ama senin fl si de büyük tatlım, senin ki boylu boslu olacak canım.... annesi gibi....

anasi boylu poslu da cikacagi yer sabit deil mi anacim :kedi:
neyse bunu dusunmek istemiyorum su an :)

kizlar yaaa size diyorum ya burda ogleden sonra yuruyus yapiyorum diye, bi tane daha hamile arkadas var 5 aylik onunla birlikte yuruyorduk. gelmis yine bizim ofise saolsun beni almaya
indik asagiya hadi dedik icecek biseylerde alalim kafeteryadan oyle yuruyelim
bi girdim yemekhaneye , tum sevdigim kiz arkadaslarim toplanmis ortada pasta, pastanin uzerinde seker hamurundan uzerinde ali yazan bir onluk biberon, patikler emzik ve mavi kucuk adimlar... cok duygulandim. birazdan fotografta eklerim
cok guzel oldu yaaa :))

selam kızlar...çok sıkıcı bir gün ya...

birde benim doğuma şurda 1 ay kaldı hala oğluma isim bulamadım...Bana yardımcı olurmusunuz?...:1no2:ilk oğlumun adı FURKAN....ikinciyi de uygun olsun istiyorum ama yinede güzel bir isim olursa uyması şart değil...Aklımdan geçenler....KAAN - EREN - EYMEN - BURAK - OZAN - ATAKAN - BERKAY--vs..

Bencede daha dikkatli yazmak lazım niyeyse normal yapanlarda normalı bi övme öbürüne yergi sezeryan yapanlarda tam tersi. Valla 5 cm açıldım gayette iyi gidiyodu ölmüyosunuz yani. Bi geliyo böyle ah olup sonra normal hayata dönüş.. Sonunu bilemicem tabi yaşamadımsonuçta ama. Benimde eltim çok sinir etmişti beni sezeryanla sürünürsün bilmem ne dedi durdu bunu dedikten bi haftasonra apandist ameliyatı olmak zorunda kaldı iki hafta yattı biliyo musunuz.. ohh demedim yanlış anlamayın onada üzüldüm ama büyük konuşmayacaksın.

ebrucum ya ne güzel bayıldım sana yapılan süprize, ne kadar mutlu olmuşsundur kimbilir tatlım....

hani hani resimler, pastayı merak ettim....

benim 100 gram daha fazla çıktı canım

benim ki 2277 gr kağıtta burda çıkan 2275.81 gr....

buraya göre 2508 gr çıkıyo dr 2400 dedi

]

2057.02 gr çıkıyor tatlım..
değerlerde küsüratları yazma..86.5 87 ye yuvarladım... 87 ve 281 yazdın mı çıkıyor...

benim bebiş için de de 2058 yazıyo kağıtta...

kızlar burdan anlaşılan siz hesaplarken 100 gr fazladan hesaplayın...çünkü bende diğer doktorumun ultrason ölçüm değerlerinide girdim..en fazla 5 gr fark var...

Ahh gülcancım ben neler çektim o ayak tabanı ağrısından sanki sabahtan akşama kadar gezmiş gibi acıyordu ayaklarımın altı

seninde mi dilekcim yaa ne ilginç bi durumdur bu kocama diyom ayaklarımın altı agrıyo diyom bakıyoooo öleee ayakta çok kalıyosan falan diyo alakası yok ama niye bılmıyorum ama gerçekten çok acıyo ılk yürürken demekkı tek ben muzdarip degılım bu dertten

tubacım sen biraz daha bebiş fotosu koysana tatlım, biz doğurana kadar bakalım, güç kuvvet alıyorum valla senin gül yüzünden :)

mutfaga daldım ne kadar uyuşuğum yaaa iki çeşit yemeği yapamadım daha

ebru kıskanmadım desem yalan olur bizim işyeri otu boku kutlar bi halt yapmadılar valla yuhhh ne güzel eğlenmişsinizdir

pembe pembe az kaldı minişlerinle güneşleniceksin ha gayret canım

aslında var tavsiyelerim ama hangisini desem bilmem

meselaaaa altüst pijama en son çıkarken giyersiniz aç kapa açkapa boydan gecelik daha iyi zaten bel kadar sıyırıp öyle yatılıyor ilk 8-10 saat.

bebeğin eldiven ve şapkasını unutmayın. onlar önemli

eee başkaaa... hemşirler söyler ama unuturlarsa şayet emmediği için sağdığınız sütü kesinlikle biberonla değil kaşıkla o da olmazsa enjektörle damlatarak veriyoruz

hu hu hu kızlar....Yaaa bir karar vereyim yardımcı olurmusunuz ?.....yerimseniben

ebrucum arkadaşların nekadar ince düşünceliler ne güzel bi süpriz yapmışlar

feyza bu yazdıgın isimlerden eren bence

evet kizlar yaaa gider ayak cok moral oldu
o kadar insanin beni dusunmesi, benim icin toplanmasi, pastanin ozel olarak yaptirilmis olmasi
seviliyormusum meger zaten agladim gorunce
cunku hic beklemiyordum tam supriz oldu yaniii

kizlarda yaaa aglama bizde aglicaz felan diyorlar gozleri doldu resimleri bekliyorum hemen yuklicem

feyza bütün yazdığın isimler çok güzel tatlım... ama ben eymeni çok beğeniyorum bu aralar... kaan da güzel.

gülcan ayakta kalmakla falan ilgili değil bence resmen her sabah işkence çekiyorum yaaaa taşımıyo işte kolaymı ömrüm boyunca 55 i geçmedim şimdi oldum 70 bilmem kaç kilo e tabi suda topluyo bide yan yatmaktan bacak ağrısı oluyo gece uyandırıyo o derece yani az kaldı ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…