istedi tabi.hemogram,tsh,idrar kültürü,tam idrar tahlili hatırladıklarım.3 sayfa sonuç çıktı.
kızlar dr laarınız kan testleri istedimi? ben yarın yaptıracagım bir sürü test istediler.
istedi tatlım pazartesi ben hallttim salı sonuçları dr baktı tam 4 sayfa sonuç çok şükür kansızmışım biraz ben guatr dan korkuyodum ama bende vardı ama sorun yok dedi dr um çok şükür
hadi gözün aydın canım. Sorun cıkmamasına sevındım. Madem azda olsa kansızlık var sen harnup pekmezını dene bence. Yıyebılıyorsan ne ala. Hem bebegıne ıyı gelecek hemde sana
kız ben nerden bulcam o pekmezi bizde normal üzüm pekmezi var ondan içsem olmazmıdelikafadulden
selam kızlar..ya bu sabah eşimden meyve suyu istedim çünkü sabahları süt içemiyorum neyse kahvaltımı yaparken içtim meyve suyumu..nedense son anda tarihine bakmak geldi aklıma 5 gün geçmiş son kullanma tarihinin üzerinde ama tadı bozuk değildi umarım sorun olmaz..birde kızlar şu tabloyu ekleyemedim gülmeyin ama ne kontrol panelini nede profil düzenleyi bulabildim..ahh ahh bu hallere düşecek kadınmıydım ya...sırnaşık şey
oda olurda harnup pekmezı(keçiboynuzu pekmezi) daha ıyıymıs. Heryerde var canım. Marketlerde bıle satılıyor. Yakınında aktar varsa sor kolay bulunuyor merak etme:)
Eslem 12. Haftada bellı olmuyormus. Arkadasım ıkılı testı yaptırdı. Sadece hcg degerıne gore yorum yapıyorlar. Belkı tutar. Arkadasıma erkek gibi demiş sadece.
kız harnup harnup dediğin keçiboynuzu muydu :roflol:
k.valideden istiyim ben bu akşam, gerçi öyle çok yiyorum ki :roflol:
kızlar ceviz kuru kayısı vs vs bişeyler yeyin diyorlar ya, yiyor musunuz düzenli olarak_?
ben hergün 1 ltlik süt içiyorum mutlaka, açık sütü daha çok severdim şimdi hassas olduk içemiyorum kutu alıyorum...
meyveye çok düşkün değildim hatta hiç yemezdim ama şimdi düzenli yiyorum...
sebzeye bayılırım zaten, çiğ ya da haşlayıp yoğurtlayıp her sebzeyi yerim, kilo kilo hem de :roflol:
balık yemedim daha, çünkü nasıl pişiricem bilmiyorum bi de mutfak kokacak ya :roflol:
ay annem kontrolü bıraktı bırakalı hayatımda bu kadar besin düzeni düşünmemiştim :roflol:
meşşellleeeh meşşeeleeeh yavyyumm senin yavru ne çıkacak bilmem ama cidden herşeyi yemen güzel maşallah.1/2 lt süt diyorlar,yeşil yapraklı sebze ve ceviz bakın muhakkak.beyni besliyormuş.
arkadaşlar size tüyo balık olarak somon yiyebilirsiniz somon vücudunda cıva biriktirmeyen ender balıklardan hem fırında yaparsanız kokmaz lezzetli bir balık üzreine biraz zeyitnyağ isterseniz soğan karabiber ekin fırına sürün yanına salata gayet güzel olur...
valla yediğimle orantılı olursa sezeryanla bile alamazlar çünkü kolları taşımaz :roflol: :roflol:
ya şaka bi yana ilaç bana birden kilo aldırdı, yavaş yavaş düzene giriyorum...
çok aşırı zayıftım belki ondan vücut kendini hazırladı diyorum napimm..
beslenmem doğru demek ki :smiley-cool: aferem bene :roflol:
bak şimdi canım çekti :roflol: vallahi yaa nasıl canım istedi :roflol:
kocişe söyliyim bulabilirse alsın artık... bizim burda balık bulmak sorundur da...
slm
msms asagidaki tablon cok guzel nasil ekledigini bana anlatirmisin lutfen resminde cok hosssss
Eslem 12. Haftada bellı olmuyormus. Arkadasım ıkılı testı yaptırdı. Sadece hcg degerıne gore yorum yapıyorlar. Belkı tutar. Arkadasıma erkek gibi demiş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?