kusura bakma canım ya tavsiye olsun diye demiştim üzüldüm bak şimdi
ne biliim detaylı ultrasonyaa görürler herhal diye düşündüm
eşim tarafı hep oğlun olcak diyor
annem tarafıda kız delikafadulden
herkes gönlünden geçeni söylüyor galiba
sağlıklı olsun daa öğreniriz inşallah yakın zamanda
Sakura masşallah valla güzel besleniyorsun. Ben de elımden gelenı yapıyorum ama sankı hep eksık kalıyor.bırde kılo almadım o yuzdende beslenemedıgımı düşünüyor olabılırım
olsun istavrit bile olsa farketmez, yeter ki balık olsun :roflol: :roflol:
tek sevindiğim konu, herşeyi yiyebiliyordum yemek ayrımazdım, öyle de devam ediyorum çok şükür.. a.s
bebişlerimiz aynılar:) bende 52 ıle basladım gebeliğe. sonra 50,750 falan oldum. şimdi yine 52 oldum. benımde karnım var bıraz.canım ben de 52'den 58'e çıktımçok canım sıkıldı buna..
daha 8+4'ken göbek yaptım...
bu da çok iyi değil aslında.. ki kemiklerim sayılıyordu benim, kociş ye diye yalvarırken tabakları kaçırıyor şimdi :roflol:
ben de dua ettim çok (bazı arkadaşlar bilir) bulantım olsun yemiyim biraz dedim :roflol:
ama herşey onlar için...
ben ceviz yiyorum kayısı birde üzüm yemeye başlayacağım
kız harnup harnup dediğin keçiboynuzu muydu :roflol:
k.valideden istiyim ben bu akşam, gerçi öyle çok yiyorum ki :roflol:
kızlar ceviz kuru kayısı vs vs bişeyler yeyin diyorlar ya, yiyor musunuz düzenli olarak_?
ben hergün 1 ltlik süt içiyorum mutlaka, açık sütü daha çok severdim şimdi hassas olduk içemiyorum kutu alıyorum...
meyveye çok düşkün değildim hatta hiç yemezdim ama şimdi düzenli yiyorum...
sebzeye bayılırım zaten, çiğ ya da haşlayıp yoğurtlayıp her sebzeyi yerim, kilo kilo hem de :roflol:
balık yemedim daha, çünkü nasıl pişiricem bilmiyorum bi de mutfak kokacak ya :roflol:
ay annem kontrolü bıraktı bırakalı hayatımda bu kadar besin düzeni düşünmemiştim :roflol:
ah canım ye bakalım afyet olsun bebişe yarasın:ecrin_bebek:
benim banyo yapmam lazım
sonra görüşürüz, muhabbet de iyiydi hee
bu arada benim göbüş çıktı, dar olan pantolon ve eteklerimi kapatamıyorum
yakında kıyafetsiz kalcaz hehe
kız o kadar içme süt kilo yapaeeerrrr heeeyy 1 su bardağı yeterli
canım ben de 52'den 58'e çıktımçok canım sıkıldı buna..
daha 8+4'ken göbek yaptım...
bu da çok iyi değil aslında.. ki kemiklerim sayılıyordu benim, kociş ye diye yalvarırken tabakları kaçırıyor şimdi :roflol:
ben de dua ettim çok (bazı arkadaşlar bilir) bulantım olsun yemiyim biraz dedim :roflol:
ama herşey onlar için...
ben 2 haftadır hiç içemiyorum midemi bulandırıyo ama içicem artık günden 2 bardak içmek lazım ama ben anca 1 bardak içerim
kız o kadar içme süt kilo yapaeeerrrr heeeyy 1 su bardağı yeterli
ee normal tatlım o kadar yersenn:jeyyar:
yok kız ben hep içerim kendimi bildim bileli süt delisiyim :roflol:
bu ara azalttım zaten günde bi iki bardağa düştü...
offff sorma :çok üzgünüm:
aman neyse biz yiyemiyoz için alıyosa ye yaaa.bebeişin sağlığını etkilemediği müddetçe ye ...ben hiç yemek ayırmazdım şimdi ecüş bücüş yiyom içim almıyo 4.ayda düzelirim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?