2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eee kızlar ben geldım nasılsınız bakım neler yaptınız yaa kızlar ben 8 haftalık ken dr gıttım çok sukur tehlıkelı bısey olduğunu soylemedı amakana baktı baya düşük dedi yuanı kan azmış vucutta elevıt vegyno ferro sanol dıye bı ılac verdı dr lkullanıyorum bunun yanında apemez serbetı ıçıyorum sızce başka ne yapayım önerılerınızı beklıyorum bırde bu aralar kasıklarda ağrı var hafıf bazen oluyor sanırım normal bıde rahımde ığnelenme var sızdede oluytor mu acaba

kusura bakma canım ya tavsiye olsun diye demiştim üzüldüm bak şimdi

olsun istavrit bile olsa farketmez, yeter ki balık olsun :roflol: :roflol:
tek sevindiğim konu, herşeyi yiyebiliyordum yemek ayrımazdım, öyle de devam ediyorum çok şükür.. a.s

Sakura masşallah valla güzel besleniyorsun. Ben de elımden gelenı yapıyorum ama sankı hep eksık kalıyor.bırde kılo almadım o yuzdende beslenemedıgımı düşünüyor olabılırım

valla hayırlısı olsun. Kız erkek hiç gozum yok. Ilk ıkız diye duydugumda bırı kız bırı erkek olsa süper olur dıe düşünmüştüm. Ama sımdı tek hangısı olursa olsun:)

Sakura masşallah valla güzel besleniyorsun. Ben de elımden gelenı yapıyorum ama sankı hep eksık kalıyor.bırde kılo almadım o yuzdende beslenemedıgımı düşünüyor olabılırım

canım ben de 52'den 58'e çıktımçok canım sıkıldı buna..
daha 8+4'ken göbek yaptım...
bu da çok iyi değil aslında.. ki kemiklerim sayılıyordu benim, kociş ye diye yalvarırken tabakları kaçırıyor şimdi :roflol:
ben de dua ettim çok (bazı arkadaşlar bilir) bulantım olsun yemiyim biraz dedim :roflol:
ama herşey onlar için...

olsun istavrit bile olsa farketmez, yeter ki balık olsun :roflol: :roflol:
tek sevindiğim konu, herşeyi yiyebiliyordum yemek ayrımazdım, öyle de devam ediyorum çok şükür.. a.s

ah canım ye bakalım afyet olsun bebişe yarasın:ecrin_bebek:

oh oh afiyet olsun, yarasın bebeişlerinize
ben süt içemiyorum, sebze yemekleri ağzıma süremiyorum, kokusu bile beni öldürüyor
geri kalan şeyleri yiyorum tabii, meyva kuruyemiş filan
sebzeyi çok severdim ancak mide bulantılarım beni tiksindirdi
inşallah düzelirimde yemeye başlarım kısa zamanda
hamur işi yiyebiliyorum ancak

benim banyo yapmam lazım
sonra görüşürüz, muhabbet de iyiydi hee
bu arada benim göbüş çıktı, dar olan pantolon ve eteklerimi kapatamıyorum
yakında kıyafetsiz kalcaz hehe

bebişlerimiz aynılar:) bende 52 ıle basladım gebeliğe. sonra 50,750 falan oldum. şimdi yine 52 oldum. benımde karnım var bıraz.

kız o kadar içme süt kilo yapaeeerrrr heeeyy 1 su bardağı yeterli

ah canım ye bakalım afyet olsun bebişe yarasın:ecrin_bebek:

benim banyo yapmam lazım
sonra görüşürüz, muhabbet de iyiydi hee
bu arada benim göbüş çıktı, dar olan pantolon ve eteklerimi kapatamıyorum
yakında kıyafetsiz kalcaz hehe

güle güle canım...
amaaan göbüşü düşünürsem kafayı yicem zati napalım varsın olsun :roflol:

ee normal tatlım o kadar yersenn:jeyyar:

yok kız ben hep içerim kendimi bildim bileli süt delisiyim :roflol:
bu ara azalttım zaten günde bi iki bardağa düştü...

offff sorma :çok üzgünüm:

aman neyse biz yiyemiyoz için alıyosa ye yaaa.bebeişin sağlığını etkilemediği müddetçe ye ...ben hiç yemek ayırmazdım şimdi ecüş bücüş yiyom içim almıyo 4.ayda düzelirim inş.

kızlar bende biraz dışarı cıkıcam. ofiste sıkıldım. dolaşıp gelicem. birde mısır carsısına giderim. yazdıklarınızdan alıyım. kendımı daha ıyı beslenmıs hıssederım:)

aman neyse biz yiyemiyoz için alıyosa ye yaaa.bebeişin sağlığını etkilemediği müddetçe ye ...ben hiç yemek ayırmazdım şimdi ecüş bücüş yiyom içim almıyo 4.ayda düzelirim inş.

benim de tek umudum ilerleyen aylarda normale dönmek...
bi de ilacı bırakınca daha fazla almamak...

ya kızlar ben çok zayıfım hamılelığın vermıs olduğu ıstahtan dolayıda gunde 3 somun yerdsım kılo alayım dıye sımdı yarım yıyorum sankı mıdem kuçuçukmus gıbı gelıyor sızdede varmı bu bıde ben nasıl kılo alayım çok zayıfım boy 1,72 falan kılo 2 hafta önce 50 dı ne yapayımda kılo alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…